ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νέες… υποσχέσεις από Τζήμα, για το μέλλον της Νίκης Βόλου

νέες-υποσχέσεις-από-τζήμα-για-το-μέλλ-605931

Ενωτικός παρουσιάστηκε για ακόμη μία φορά ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, Θανάσης Τζήμας, ο οποίος παρά το αρνητικό κλίμα στο οποίο βρίσκονται οι κυανόλευκοι, προμηνύει θετικές εξελίξεις.

Η αναβολή της 14ης αγωνιστικής ήρθε να λειτουργήσει αναμφίβολα υπέρ της Νίκης Βόλου, με τους φιλάθλους της να στρέφουν τα βλέμματα στην έκτακτη Γ.Σ. της ερχόμενης Τετάρτης στην οποία αναμένεται να κριθεί το μέλλον του κυανόλευκου τμήματος ποδοσφαίρου.

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος της Δ.Ε., Θανάσης Τζήμας, με μία ακόμη δήλωση του, αυτή την φορά στην επίσημη σελίδα του τμήματος, προαναγγέλλει πως πολύ σύντομα θα τρέξουν οι εξελίξεις υπέρ της ομάδας, τονίζοντας πως θα πραγματοποιηθούν και οι μεταγραφές που χρειάζονται, έτσι η ομάδα να συνεχίσει απρόσκοπτα στο πρωτάθλημα.

Ο κ. Τζήμας φαντάζει να είναι άκρως αισιόδοξος και για την κατάληξη της πρότασης μομφής, που έχουν καταθέσει μέλη του Συλλόγου κατά του ίδιου, ενώ τονίζει πως η Νίκη δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό οικονομικό πρόβλημα.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης αναφέρεται: «Ο πρόεδρος της διοίκησης ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου κ. Σάκης Τζήμας, θέλει να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο, πως πολύ σύντομα οι εξελίξεις θα τρέξουν υπέρ της ομάδας μας.

Και οι μεταγραφές θα πραγματοποιηθούν, αυτές που χρειάζεται πραγματικά η Νίκη για να ενισχυθεί, ενώ και στη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης (11/1) με την παρουσία του σ΄ αυτή, τα μέλη του συλλόγου θα φύγουν χωρίς την παραμικρή… μομφή προς το πρόσωπό του.

Επίσης τονίζει πως η Νίκη δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό οικονομικό πρόβλημα, οι συμφωνίες προς τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους προπονητές τηρούνται στο έπακρο και όλοι πρέπει κι επιβάλλεται να κοιτάξουν την συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας».

Για την ερχόμενη Τετάρτη (6μ.μ.) έχει προγραμματιστεί και νέα έκτακτη Γ.Σ. στην οποία η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου καλεί τα μέλη της, προκειμένου να συζητηθεί η πρόταση μομφής η οποία κατατέθηκε για τον πρόεδρο της Δ.Ε. κ. Τζήμα, και θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Ιωνίας.

Πλέον οι φίλαθλοι των κυανόλευκων περιμένουν τις όποιες εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο, αφού μετά από ενέργειες των οργανωμένων φιλάθλων και του Blue Club, το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου συνεδρίασε την περασμένη Δευτέρα και αποφάσισε στη σύγκλιση νέας έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, με θέμα την πρόταση μομφής προς τον πρόεδρο της Δ.Ε. ποδοσφαίρου κ. Θανάση Τζήμα. Η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας.

Στην ανακοίνωση του Γ.Σ. Βόλου «Η ΝΙΚΗ» αναφέρεται: «Έκτακτη Γενική Συνέλευση με θέμα πρόταση μομφής προς τον πρόεδρο της Δ.Ε. του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Τζήμα.

Το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου “Η ΝΙΚΗ” κατά τη συνεδρίαση του της 2-1-2017, λαμβάνοντας υπόψη του το, με αριθμό πρωτοκόλλου 1/2-1-2017, έγγραφο προτάσεως μομφής κατά του μέλους της Διοικούσας Επιτροπής, κ. Αθανασίου Τζήμα, που προσυπογράφεται από πενήντα (50) οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του συλλόγου, αποφάσισε κατά πλειοψηφία, σύμφωνα με το άρθρο 11, παρ. 4, περιπτ. γ΄, τη διεξαγωγή Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου, στις 11-1-2017, ημέρα Τετάρτη, με θέματα ημερησίας διάταξης 1. εκλογή προεδρείου Γ.Σ. και 2. συζήτηση και λήψη απόφασης επί της προτάσεως μομφής.

Η ακριβής ώρα και ο τόπος της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στη Γ.Σ. θα έχουν όσα μέλη του συλλόγου είναι οικονομικώς τακτοποιημένα μέχρι και τις 31-12-2016».

Επιστρέφουν στις προπονήσεις

Παίκτες και τεχνικό τιμ, έδωσαν το παρών για τελευταία φορά στο γήπεδο την περασμένη Παρασκευή και στη συνέχεια δόθηκε διήμερο ρεπό, με τους ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν και πάλι στις επάλξεις από σήμερα Δευτέρα, οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας. Από τη στιγμή που η 14η αγωνιστική, που ήταν προγραμματισμένη για χθες, δεν πραγματοποιήθηκε, τότε οι ομάδες της Γ’ Εθνικής στρέφουν την προσοχή τους στις επίσημες υποχρεώσεις πιθανότατα από την Κυριακή 15 Ιανουαρίου και για την 15η αγωνιστική, στην οποία η Νίκη θα φιλοξενηθεί από τον πρωτοπόρο σήμερα Απόλλωνα Λάρισας, με τους Βολιώτες να έχουν ακόμη πιο δύσκολο έργο μπροστά τους, αλλά μπορούν να ανασυνταχθούν έχοντας ακόμη μία εβδομάδα στη διάθεσή τους. Από σήμερα Δευτέρα αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις και ο Κώστας Τσουρέλης, ο οποίος απουσίασε τόσο από την προπόνηση της Πέμπτης όσο και από αυτή της Παρασκευής, μετά από ένα τράβηγμα που είχε στο δικέφαλο στην προπόνηση της Τετάρτης. Αξίζει να σημειωθεί πως οι τιμωρημένοι Γιώργος Παρασκευαΐδης και Γιώργος Ναουμίδης θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση στη Λάρισα, έχοντας συμπληρώσει από τέσσερις κίτρινες κάρτες, στο παιχνίδι με την ΑΕ Καραϊσκάκης το οποίο ήταν και το τελευταίο του πρωταθλήματος μέσα στο 2016 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου