ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νέα έκτακτη Γ.Σ. στη Νίκη Βόλου

νέα-έκτακτη-γ-σ-στη-νίκη-βόλου-609981

Νέα έκτακτη Γενική Συνέλευση για την ερχόμενη Τετάρτη 11 Ιανουαρίου συγκαλεί η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου, στην οποία θα συζητηθεί η πρόταση μομφής κατά του προέδρου της ΔΕ ποδοσφαίρου Θανάση Τζήμα.

Αναμφίβολα το κλίμα στις τάξεις των κυανόλευκων δεν είναι το καλύτερο δυνατό, και μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την νέα ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών -αλλά και του τεχνικού τιμ- περί οφειλών, οι οποίες εν μέρει καλύφθηκαν το περασμένο Σάββατο, ένα μεγάλο ερωτηματικό πλανάται πάνω από το κυανόλευκο στρατόπεδο.

Το 2017 δεν μπήκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τη Νίκη Βόλου, η οποία εν μέσω προβλημάτων και μεταγραφών …που δεν έρχονται, παίκτες και τεχνικό τιμ παλεύουν, όσο το δυνατόν καλύτερα για το προσεχές παιχνίδι με το Διαγόρα Σεβαστής στην Κατερίνη.

Η αρχή του νέου έτους βρίσκει τους κυανόλευκους να προετοιμάζονται για ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι, αλλά και να περιμένουν τις όποιες εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο, μιας και μετά από ενέργειες των οργανωμένων φιλάθλων και του Blue Club το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου συνεδρίασε την περασμένη Δευτέρα και αποφάσισε στη σύγκλιση νέας έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, με θέμα την πρόταση μομφής προς τον πρόεδρο της Δ.Ε. ποδοσφαίρου κ. Θανάση Τζήμα.

Στην ανακοίνωση του ΓΣ Βόλου «Η ΝΙΚΗ» αναφέρεται: «Έκτακτη Γενική Συνέλευση με θέμα πρόταση μομφής προς τον πρόεδρο της ΔΕ του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Τζήμα.

Το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου «Η ΝΙΚΗ» κατά τη συνεδρίαση του, της 2-1-2017, λαμβάνοντας υπόψη του το με αριθμό πρωτοκόλλου 1/2-1-2017 έγγραφο προτάσεως μομφής κατά του μέλους της Διοικούσας Επιτροπής, κ. Αθανασίου Τζήμα, που προσυπογράφεται από πενήντα (50) οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του συλλόγου, αποφάσισε κατά πλειοψηφία, σύμφωνα με το άρθρο 11, παρ. 4, περιπτ. γ΄, τη διεξαγωγή Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου, στις 11-1-2017, ημέρα Τετάρτη, με θέματα ημερησίας διάταξης 1. εκλογή προεδρείου Γ.Σ. και 2. συζήτηση και λήψη απόφασης επί της προτάσεως μομφής.

Η ακριβής ώρα και ο τόπος της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στη Γ.Σ. θα έχουν όσα μέλη του Συλλόγου είναι οικονομικώς τακτοποιημένα μέχρι και τις 31-12-2016».

Επεισόδιο Τζήμα με

ραδιοφωνικό παραγωγό

Στο μεταξύ, ένα ασυνήθιστο περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, όταν ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Blue Heart Fm 150.1 Κώστας Καραγεωργόπουλος, προέβη σε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Νικολάου κατά του προέδρου της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Θανάση Τζήμα, για έργω εξύβριση και απειλή.

Συγκεκριμένα, όπως κατέθεσε στην Αστυνομία ο Κ. Καραγεωργόπουλος είχε τυχαία συνάντηση με τον Θ. Τζήμα σε καφετέρια της πόλης, όπου όπως κατήγγειλε, δέχθηκε λεκτική απειλή από τον κ. Τζήμα, ο οποίος του δήλωσε: «Θα έρθω την ώρα που κάνεις εκπομπή στον σταθμό και φέρε το Blue Club να σε σώσει». Ακολούθως, σύμφωνα με την καταγγελία, ο κ. Τζήμας προσπάθησε διά της βίας, τραβώντας τον από την μπλούζα, να τον βγάλει από το μαγαζί, στο οποίο βρισκόταν για να ακολουθήσουν απειλές του τύπου «Δεν ξέρεις ποιος είναι ο Τζήμας και θα με μάθεις και όλο μιλάς για μένα από το πρωί μέχρι το βράδυ».

Ευτυχώς τα πνεύματα ηρέμησαν μετά και από την ψύχραιμη παρέμβαση και άλλων μελών του ραδιοφώνου, όμως ο νεαρός δημοσιογράφος προέβη στην καταγγελία του περιστατικού στο Α.Τ. Αγίου Νικολάου.

Για το περιστατικό αναφέρθηκε και ο ίδιος ο κ. Τζήμας, ο οποίος με δήλωση του ζητεί συγγνώμη, καλώντας τους φίλους της ομάδας σε συσπείρωση ενόψει και της Κυριακάτικης αναμέτρησης. Αναλυτικά: «Φίλοι της Νίκης, η ομάδα μας βρίσκεται σε οριακό σημείο και φυσικά μέσα στον στόχο της ανόδου. Προέχει η ηρεμία για τους προπονητές μας όπως και τους ποδοσφαιριστές μας. Την Κυριακή έχουμε μία δύσκολη, όσο και καθοριστική μάχη, από την οποία πρέπει και θα βγούμε αλώβητοι. Για να συμβεί αυτό όμως θα επιβάλλεται να πέσουν οι τόνοι και να προχωρήσουμε με ηρεμία. Οι δημοκρατικές διαδικασίες που διέπουν τον σύλλογο θα αποφασίσουν την τύχη της μομφής κατά του προσώπου μου, ενώ το όποιο επεισόδιο υπήρξε ανάμεσα σε μένα και τον κ. Καραγεωργόπουλο, από την δική μου πλευρά θεωρείται λήξαν και θα ζητήσω -αν πρέπει- μια μεγάλη συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε με την έκταση που πήρε.

Την Κυριακή η Νίκη πρέπει να πάει ενωμένη στο παιχνίδι που κρίνει ίσως τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς! Γι’ αυτό, καλώ τον κόσμο να πέσουν οι τόνοι, να δουλέψουν με ηρεμία παίκτες και τεχνική ηγεσία, οι δημοσιογράφοι να αγκαλιάσουν την ομάδα και οι εξελίξεις θα τρέξουν».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου