ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ψάχνει νέες λύσεις

ψάχνει-νέες-λύσεις-615137

Στη «ζεστασιά» των προπονήσεων επέστρεψαν και πάλι από χθες οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, οι οποίοι απήλαυσαν τη χριστουγεννιάτική τους άδεια στις ιδιαίτερες πατρίδες τους. Σήμερα έρχεται ο Μασάντο.

Μετά τη σχεδόν τετραήμερη άδεια που δόθηκε από το τεχνικό τιμ, μιας και η τελευταία προπόνηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής, παίκτες και τεχνική ηγεσία επέστρεψαν και πάλι από χθες Τρίτη στις προπονήσεις, θέλοντας να καλύψουν, όσο το δυνατόν, το χαμένο έδαφος από την έλλειψη προπονήσεων.

Με μία προπόνηση χθες και με διπλές από σήμερα Τετάρτη, ο προπονητής Τίμος Καβακάς, αναμένεται να δουλέψει μαζί με τους παίκτες του πάνω στη φυσική κατάσταση, περιμένοντας και τις νέες ελεύσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έρχονται στο Βόλο προκειμένου να καλύψουν τα κενά από τις τελευταίες αποχωρήσεις, αλλά και να δυναμώσουν την παρουσία των ερυθρόλευκων στη φετινή Γ’ Εθνική.

Πένθος για Κωστόπουλο

Δικαιολογημένα απών από τη χθεσινή προπόνηση ήταν ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός Γιάννης Κωστόπουλος, ο οποίος παρέμεινε στη Νάξο, μετά τον αιφνίδιο θάνατο της γιαγιάς του. Από εκεί και πέρα κανονικά έδωσε το παρών, ο Ερβέν Μούκαμ, ο οποίος βρέθηκε στην πατρίδα του και επέστρεψε σε ρυθμό προπονήσεων, ενώ σήμερα αναμένεται η άφιξη από την Πορτογαλία του Ούγκο Μασάντο, με τον Ανδρέα Μπονόβα να τον περιμένει στο αεροδρόμιο ώστε να μεταβούν στον Βόλο, ο οποίος θα αποτελέσει το νέο σπίτι του 34χρονου μέσου.

Ωστόσο, μετά την απόκτηση των Μούκαμ και Μασάντο, οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν το ψάξιμο για τους νέους ποδοσφαιριστές που είναι υποψήφιοι προς απόκτηση, δίχως ωστόσο να βιάζονται. Εξάλλου, η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος θα γίνει στις 8 Ιανουαρίου, με τον Ολυμπιακό Βόλου να φιλοξενεί τον Ρήγα Φεραίο στο 2ο φετινό ντέρμπι της Μαγνησίας, και οι ερυθρόλευκοι έχουν το χρονικό περιθώριο να ενισχυθούν σε θέσεις, όπως είναι αυτές του στόπερ, του δεξιού μπακ, του σέντερ φορ αλλά και του αριστερού χαφ. Όσον αφορά τις προπονήσεις, αυτές θα συνεχιστούν μέχρι και το Σάββατο το πρωί, και στη συνέχεια θα δοθεί νέα άδεια μέχρι και τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου, έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά.

Πρόστιμο 1500 ευρώ

Χρηματικό πρόστιμο ύψος 1500 ευρώ θα πληρώσει η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου για το ματς με τον Διαγόρα Σεβαστής λόγω ρίψης μίας κροτίδας. Η απόφαση της ΕΠΟ: «H Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε στο σωματείο «ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937» χρηματική ποινή ύψους χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ για τον αγώνα Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937-ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ στις 27/11/2016».

Συλλυπητήρια για Καραΐσκου

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν για το χαμό του παλαίμαχου τερματοφύλακα, Δημήτρη Καραΐσκου, ο οποίος είχε αγωνιστεί σε Ολυμπιακό Βόλου και Νίκη Βόλου.

Ολυμπιακός Βόλου: «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 εκφράζει τα συλλυπητήριά της για τον αδόκητο χαμό του παλαίμαχου τερματοφύλακα, Δημήτρη Καραΐσκου. Ο Βολιώτης τερματοφύλακας αγωνίστηκε με την ερυθρόλευκη φανέλα από το 1970 έως το 1975 στα πρωταθλήματα της Α’ και Β’ κατηγορίας, και αποτελούσε έναν από τους κορυφαίους τερματοφύλακες της γενιάς του. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη, καθώς επρόκειτο για έναν σημαντικό αθλητή κι έναν εξαιρετικό άνθρωπο. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά και τους οικείους του».

Νίκη Βόλου: «Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου εκφράζει την οδύνη της για τον χαμό του παλιού ποδοσφαιριστή της Δημήτρη Καραΐσκου. Συλλυπητήρια στους οικείους του. Η οικογένεια της Νίκης και το βολιώτικο ποδόσφαιρο έχασαν ένα εκλεκτό μέλος τους».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου