ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ετοιμάζει χριστουγεννιάτικα δώρα

ετοιμάζει-χριστουγεννιάτικα-δώρα-617370

Την ενίσχυση του ρόστερ της κοιτάζει η Νίκη Βόλου, θέλοντας να μπει ακόμη πιο δυνατά στο ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων της από την αρχή του 2017, όπου την περιμένουν δύο εκτός έδρας ντέρμπι με Διαγόρα Σεβαστής στην Κατερίνη και με Απόλλωνα στη Λάρισα.

Μέχρι τότε η Νίκη “χτενίζει” την αγορά για ποδοσφαιριστές, στους οποίους μπορεί να στηριχθεί από το πρώτο κιόλας παιχνίδι της επανέναρξης του πρωταθλήματος στις 8 Ιανουαρίου με τον Διαγόρα Σεβαστής. Ανάμεσα στα πολλά ονόματα που βρίσκονται ήδη στο μπλοκάκι του Βολιώτη προπονητή, Στέφανου Ξηροφώτου, έχουμε αυτά του πρώην μέσου της Νίκης Βόλου Γιώργου Ιορδανίδη και του μέχρι πρότινος συμπαίκτη του Γιάννη Στεφανίδη στην Πύδνα Κίτρους, από την οποία και αποχώρησε, αλλά και αυτά των Φίλιππου Σκοπελίτη και Κώστα Κρεββατά.

Πιο δύσκολη περίπτωση μοιάζει να είναι αυτή του Γιώργου Ιορδανίδη, ο οποίος είναι από τα βασικά στελέχη της φετινής ομάδας της Πύδνας, ενώ τόσο ο Γιάννης Στεφανίδης όσο και ο Φίλιππος Σκοπελίτης είναι ελεύθεροι, με τον βολιώτη μέσο να λύνει τη συνεργασία του με την ΑΕ Καραϊσκάκης το βράδυ της Πέμπτης, και να συζητά την επιστροφή του στα κυανόλευκα.

Μέχρι σήμερα ο 27χρονος πολύπλευρος μέσος Γιώργος Ιορδανίδης έχει αγωνιστεί και στα 13 παιχνίδια πρωταθλήματος, μετρώντας και δύο γκολ, ενώ την περασμένη Τετάρτη έπαιξε κόντρα στη Νίκη Βόλου για το θεσμό του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής, όπου οι κυανόλευκοι επικράτησαν με 3-2. Η ποιότητα του θεωρείται αδιαμφισβήτητη, έχοντας φορέσει πέρυσι τη φανέλα της Νίκης Βόλου σε 14 παιχνίδια, από τον Γενάρη και έπειτα, ενώ σημείωσε και τρία γκολ.

Από την άλλη, ο 31χρονος υψηλόσωμος επιθετικός Γιάννης Στεφανίδης, είχε μόλις 7 συμμετοχές και 1 τέρμα, απέναντι μάλιστα στη Νίκη Βόλου στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, ενώ είχε σκοράρει και πέρυσι κατά της ομάδας του Βόλου, όταν και ήταν ποδοσφαιριστής του Θεσπρωτού, τον οποίο οδήγησε σε άνετη παραμονή, έχοντας 9 γκολ σε 26 παρουσίες, ενώ έχει την εμπειρία και από μεγαλύτερη κατηγορία, παίζοντας στη Β’ Εθνική για χάρη των: Αναγέννηση Γιαννιτσών, Πανσερραϊκού και Πιερικού.

Όσον αφορά τον επίσης γνώριμο στο κοινό του Βόλου, Φίλιππο Σκοπελίτη, ο οποίος μετακόμισε φέτος το καλοκαίρι στην Άρτα για χάρη της ΑΕ Καραϊσκάκης, είναι βέβαιο πως η παρουσία του στους πράσινους δεν ήταν αυτή που περίμενε ο ίδιος, έχοντας 6 παρουσίες στο πρωτάθλημα αλλά και ακόμη 2 στο Κύπελλο.

Τέλος, σημειώνεται πως επαφές έχουν γίνει και με ακόμη ένα ποδοσφαιριστή που φόρεσε πέρυσι τα κυανόλευκα, τον Κωνσταντίνο Κρεββατά, αλλά ο Βολιώτης φορ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα της Καλλιθέας, με την οποία αγωνίστηκε ως αλλαγή την περασμένη Πέμπτη.

Από Τρίτη η επιστροφή

Με πενθήμερο ρεπό ξεκουράζονται οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, οι οποίοι μετά το 3-2 στην έδρα της Πύδνας Κίτρους και την πρόκριση τους στον τελικό του 2ου ομίλου απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκης, έχουν την ευκαιρία να γεμίσουν τις μπαταρίες τους επιστρέφοντας την ερχόμενη Τρίτη 27 Δεκεμβρίου στις προπονήσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το παιχνίδι στο Κίτρος, ως τραυματίες αποχώρησαν οι Δημήτρης Δημολιός και Κλεβί Κόλα, ενώ στα πιτς βρίσκεται και ο Γιάννης Βέργος, ο οποίος και αποχώρησε με θλάση από το παιχνίδι με την ΑΕ Καραϊσκάκης, αλλά και ο Στέλιος Αλεξανδρής.

Ευχές Τζήμα

Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, Θανάσης Τζήμας, θέλησε να περάσει το δικό του ξεχωριστό μήνυμα για τη γιορτή των Χριστουγέννων αναφέροντας: «Καλά Χριστούγεννα σε όλους! Πόσο ευτυχισμένος μπορεί να είμαι ως πρόεδρος της ποδοσφαιρικής Νίκης Βόλου, με όλα αυτά που συμβαίνουν στην πόλη μας, ακόμα και σε ημέρες χαράς. Σκέφτομαι πόσο εύκολα στέλνει ο ένας τον άλλον στο αυτόφωρο, όντως κάποιοι -δυστυχώς- έχουν σημαία τους τις ύβρεις. Τι λέτε; Μπορούμε να αλλάξουμε και να ζήσουμε με αγάπη στην ομορφότερη πόλη του κόσμου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου