ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ενίσχυση για να έχει συνέχεια

ενίσχυση-για-να-έχει-συνέχεια-617425

Δύο νίκες στα τελευταία δύο παιχνίδια μετρά η Νίκη Βόλου, θέλοντας να έχει ανάλογη συνέχεια με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, στην οποία καλείται να ανέβει το Γολγοθά της Κατερίνης με αντίπαλο τον Διαγόρα, αλλά και της Λάρισας με αντίπαλο τον Απόλλωνα.

Με τις δύο παραπάνω αναμετρήσεις πέφτει η αυλαία του α’ γύρου για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για τη Νίκη Βόλου, η οποία αν θέλει να μειώσει την απόσταση από την κορυφή και τον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος βρίσκεται στο +7, θα πρέπει να προχωρήσει σε ενδυνάμωση του ρόστερ της.

Ήδη τα πρώτα ονόματα έχουν κάνει την εμφάνιση τους, αλλά μέχρι και σήμερα τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται βέβαιο, με τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές, όπως ο Φίλιππος Σκοπελίτης, να βρίσκονται ακόμη στο ψάξιμο για την επόμενη ποδοσφαιρική τους στέγη.

Παρά το ρεπό που έχει δοθεί στους ποδοσφαιριστές, η τεχνική ηγεσία και ο προπονητής Στέφανος Ξηροφώτος, έχουν ήδη σηκώσει μανίκια ψάχνοντας τις καλύτερες δυνατές λύσεις, που θα δώσουν στην ομάδα το κάτι παραπάνω και θα μπορέσουν να τη φέρουν στο δρόμο του πρωταθλητισμού, όπου και θα παραμείνει μέχρι το τέλος.

Εξάλλου, για τις τρέχουσες μεταγραφικές δράσεις των κυανόλευκων μίλησε ο πρόεδρος της Δ.Ε. των κυανόλευκων, Θανάσης Τζήμας, αναφέροντας πως οι μεταγραφές θα φθάσουν τις έξι, εκ των οποίων οι δύο είναι πρώην ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου. Ο κ. Τζήμας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 89,5 αναφέροντας:

Για τις μεταγραφές: «Δεν υπάρχει άλλος Ιανουάριος μεταγραφών. Δε θα μπω στη θεωρία αν ο Κορέτα παίζει καλά ή δεν παίζει, αλλά λέω πως φυσικά και θέλουμε μεταγραφές. Η δική μου ομάδα όποια αποχώρηση αποφάσισε ήταν από δυσαρέσκεια. Έχει τη δυνατότητα να αλλάξει και τους 24 ποδοσφαιριστές και όλο το προπονητικό τιμ. Εμείς καταφέραμε ένα πολύ καλό κλίμα με τον κ. Ξηροφώτο. Δε θα απομακρύνουμε κανένα παίκτη αλλά θα κάνουμε έξι μεταγραφές τελικά, εκ των οποίων δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν και στη Νίκη Βόλου και τρεις ποδοσφαιριστές σε άμυνα κέντρο και επίθεση. Δε θα κάνω Χριστούγεννα. Είμαι αποφασισμένος και μου δίνει δύναμη να τρέξουμε».

Για τη διαφορά από την κορυφή και αν πιστεύει ότι μπορεί να καλυφθεί: «Ναι το πιστεύω και το έχω εξηγήσει. Όταν κάνεις πρωταθλητισμό δε μπορούμε να αγνοήσουμε την Πύδνα και τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Απόλλωνας για να είναι πρωταθλητής καλείται να κερδίσει και εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Βόλου, την Πύδνα και τη Νίκη Βόλου. Νομίζω πως εμείς θα κερδίσουμε και τον πρωτοπόρο στη βαθμολογία Απόλλωνα».

Για τις διαιτησίες που είχε να αντιμετωπίσει: «Μπαίνουμε σε ένα θέμα και θα σας το πω με το χέρι στην καρδιά, είναι πολύ εύκολη η διαχείριση από εμάς. Οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου κατά 90% είναι εμπλεκόμενοι, αλλά όταν είσαι καθαρός όπως εγώ και έχεις γνώσεις και συνεργάτες είναι εύκολο να αποδείξεις κάποια πράγματα και να προστατεύσεις την ομάδα σου. Έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες και θα αλλάξει στο βαθμό για να μην αδικείται η ομάδα, και όχι για να έχουμε την εύνοια. Θα τους πολεμήσουμε με ηθικά και νόμιμα μέσα».

Για τις προπονήσεις και τα γήπεδα που χρησιμοποιεί: «Έχουμε ετοιμάσει ένα γήπεδο για τις προπονήσεις, και θα γίνουν ξανά διορθωτικές ενέργειες με έτοιμο χόρτο στο γήπεδο Π. Μαγουλάς, και στα σημεία που χρειάζεται. Το δίπλα γήπεδο του ΟΣΕ θα είναι επίσης έτοιμο, και την άλλη εβδομάδα θα είναι έτοιμο και για τις Ακαδημίες».

Ακόμη ο κ. Τζήμας εξήγησε πως η ερχόμενη Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής είναι άκαιρη αλλά και άκυρη, μιας και, όπως τόνισε, υπάρχουν εκκρεμότητες για άτομα που θεωρούνται «δικά μας» και απειλές κατά του προέδρου στη δικογραφία που έχει σταλεί στον Εισαγγελέα, κατά συγκεκριμένου διαιτητή, που σφύριξε παιχνίδι των κυανόλευκων φέτος, λέγοντας ακόμη: «Εγώ σε αποφάσεις και αίθουσες που παίρνονται αποφάσεις άκυρες αλλά και άκαιρες δε θα συμμετάσχω. Εγώ οφείλω να μη συμμετάσχω σε τέτοια συζήτηση, που μπορεί κάποιος να προσβάλλει την απόφαση της στα πολιτικά δικαστήρια», ενώ για τον αγωνιστικό απολογισμό υποστήριξε πως δεν προβλέπεται από το καταστατικό.

Στο Volos Palace

η Γενική Συνέλευση

Σε αίθουσα του ξενοδοχείου Volos Palace θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου το απόγευμα της ερχόμενης Τετάρτης 28 Δεκεμβρίου. Σε ανακοίνωση του κυανόλευκου συλλόγου γίνεται γνωστό πως θα συζητηθούν αρχικά ο αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός του ποδοσφαιρικού τμήματος της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, και στη συνέχεια ο αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός του ποδοσφαιρικού τμήματος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, μέχρι και τον τρέχοντα μήνα. Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου «Η ΝΙΚΗ» μετά την από 19/12/2016 απόφαση του διοικητικού συμβουλίου καλεί τα μέλη του σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016 στο Volos Palace στην αίθουσα ΘΕΣΣΑΛΙΑ, 1ος όροφος. Η ώρα έναρξης της συνέλευσης ορίζεται στις 19:00 και σε περίπτωση μη απαρτίας θα ξεκινήσει μία ώρα αργότερα, δηλαδή στις 20:00 στον ίδιο χώρο.

Τα θέματα της ημερησίας διάταξης είναι:

α) Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γεν. Συνέλευσης.
β) Αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός του ποδοσφαιρικού τμήματος της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016.
γ) Αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός του ποδοσφαιρικού τμήματος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου μέχρι Δεκέμβριο 2016.
δ) Διάφορα θέματα που τυχόν θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της Γεν. Συνέλευσης.

Στη Γενική Συνέλευση έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλα τα μέλη του Συλλόγου που είναι οικονομικά τακτοποιημένα έως και 30/11/2016.
Τα μη τακτοποιημένα οικονομικά μέλη του Συλλόγου μπορούν να τακτοποιούν την οικονομική τους εκκρεμότητα έως και πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης. Στην αίθουσα της Γενικής Συνέλευσης θα εισέρχονται μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου