ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στο Κίτρος για κάτι καλύτερο

στο-κίτρος-για-κάτι-καλύτερο-619186

Συνέχεια στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2016, έχει σήμερα Τετάρτη η ομάδα της Νίκης Βόλου, η οποία θέλει να κλείσει γλυκά τη χρονιά που φεύγει, με πρόκριση επί της Πύδνας Κίτρους, στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής.

Απέναντι στην περσινή κάτοχο του τροπαίου, η Νίκη Βόλου θέλει να πάρει τη δική της εκδίκηση για την ήττα στην 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αλλά και το εισιτήριο για την επόμενη φάση, όπου και θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα σε Απόλλωνα Λάρισας και ΑΕ Καραϊσκάκης.

Το σημερινό παιχνίδι είναι το τελευταίο για το 2016 με τα προβλήματα να μη λείπουν για την τεχνική ηγεσία και τον Στέφανο Ξηροφώτο, ο οποίος θέλει τους παίκτες του να παρουσιαστούν με το ίδιο πάθος, όπως έκαναν την περασμένη Κυριακή με αντίπαλο την ΑΕ Καραϊσκάκης, της οποίας επικράτησαν έστω και δύσκολα με 1-0.

Ο προπονητής της ομάδας Στέφανος Ξηροφώτος συμπεριέλαβε στην αποστολή τους 17 διαθέσιμους: Τζήμα, Ράπτη, Δημολιό, Παρασκευαΐδη, Ναουμίδη, Κόκκα, Παπαδήμα, Ζενούνη, Πετράκο, Παπαγεωργίου, Κόλα, Μέτσε, Νικλητσιώτη, Βουρδάκη, Μαλακασιώτη, Ματθαίου και Κορέτα. Εκτός έμειναν οι Αλεξανδρής, Τσιουρέλης, Βέργος, και Σουάρες, λόγω τραυματισμού. Διαιτητής ορίστηκε ο κ. Χανίδης (Μακεδονίας) και βοηθοί του οι κ.κ. Νταβέλας, Μποζατζίδης (Μακεδονίας).

Εκτακτη ΓΣ της Ερασιτεχνικής,

αντιδρά ο Τζήμας

Έκτακτη Γ.Σ. συγκαλεί για τις 28 Δεκεμβρίου η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου, στην οποία θα κυριαρχήσει ο αγωνιστικός και διοικητικός απολογισμός για το ποδοσφαιρικό τμήμα της σεζόν 2015-16, αλλά και της τρέχουσας, με τον κ. Τζήμα να τη χαρακτηρίζει άκαιρη! Στην ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής αναφέρεται:

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου «Η ΝΙΚΗ» μετά την από 19/12/2016 απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, καλεί τα μέλη του σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016, σε τόπο που θα γνωστοποιηθεί έγκαιρα σε νεότερη ανακοίνωση. Η ώρα έναρξης της συνέλευσης ορίζεται στις 19:00, και σε περίπτωση μη απαρτίας θα ξεκινήσει μία ώρα αργότερα, δηλαδή στις 20:00 στον ίδιο χώρο.

Τα θέματα της ημερησίας διάταξης είναι:

α) Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γεν. Συνέλευσης

β) Αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός του ποδοσφαιρικού τμήματος της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016

γ) Αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός του ποδοσφαιρικού τμήματος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου μέχρι Δεκέμβριο 2016

δ) Διάφορα θέματα που τυχόν θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της Γεν. Συνέλευσης

Στη Γενική Συνέλευση έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλα τα μέλη του Συλλόγου που είναι οικονομικά τακτοποιημένα έως και 30/11/2016.

Τα μη τακτοποιημένα οικονομικά μέλη του Συλλόγου μπορούν να τακτοποιούν την οικονομική τους εκκρεμότητα έως και πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης. Στην αίθουσα της Γενικής Συνέλευσης θα εισέρχονται μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου».

Από την άλλη, ο κ. Τζήμας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τη διαφωνία του, χαρακτηρίζοντας ως άκαιρη τη σύγκληση έκτακτης Γ.Σ. στις 28 Δεκεμβρίου: Συγκεκριμένα: «Άκαιρη η Σύγκληση έκτακτης Γ. Σ. από την Ερασιτεχνική Νίκη με την απόφαση της για τις 28-12-2016.

Σύμφωνα με το Άρθρο 11 παρ. 2 του καταστατικού που διαμορφώθηκε και αποφασίσθηκε την 11-11-2015, η Γενική Συνέλευση συνέρχεται τακτικώς δύο φορές το χρόνο κατά τους μήνες Ιουνίου και Σεπτεμβρίου, μετά από πρόσκληση του Δ.Σ. Στην τακτική Γενική Συνέλευση του Ιουνίου, θέματα αυτής είναι κυρίως ο έλεγχος και η κρίση για τα πεπραγμένα του Δ,Σ, ο οικονομικός απολογισμός και ο ισολογισμός, καθώς και η διενέργεια αρχαιρεσιών ανά διετία.

Στην τακτική Γενική Συνέλευση του Σεπτεμβρίου κυρίως, είναι η έγκριση του προϋπολογισμού της επόμενης χρήσης. Να σημειωθεί ότι η (δήθεν) συνέλευση του Σεπτεμβρίου …δεν έγινε πότε για τον περσινό οικονομικό ισολογισμό! Επιπρόσθετα, έκτακτη Γ.Σ. για το θέμα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου δεν ισχύει.

Σύμφωνα με το άρθρο 11. παρ. ζ) η Γ.Σ. αποφασίζει για τη συνέχιση ή μη της Διοικούσας Επιτροπής, εφόσον οι ενέργειες της δεν είναι σύμφωνες με τα προβλεπόμενα από το άρθρο 28 του παρόντος Καταστατικού. Τι λέει όμως το άρθρο 28. παρ. 11: Η Διοικούσα Επιτροπή οφείλει να καταθέτει αναλυτικό προϋπολογισμό σύμφωνα με το άρθρο 11 παράγραφος 2 του παρόντος Καταστατικού, του εκάστοτε ανδρικού ή γυναικείου τμήματος, προκειμένου αυτός να κατατεθεί προς έγκριση από το Διοικητικό Συμβούλιο, του Σωματείου σύμφωνα με το προαναφερθέν άρθρο».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου