ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νίκη για να παραμείνει ζωντανή

νίκη-για-να-παραμείνει-ζωντανή-622464

Τους τρεις βαθμούς της νίκης, που θα της επιστρέψουν να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρωτιάς, θέλει σήμερα στις 15.00 η Νίκη Βόλου, απέναντι στον επικίνδυνο Καραϊσκάκη, ο οποίος μετρά μόλις μία ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Παιχνίδι χωρίς αύριο φαντάζει το σημερινό για την ομάδα της Νίκης Βόλου, η οποία μετά το εκτός έδρας στραβοπάτημα και τη μεγαλειώδη γκέλα απέναντι στους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου την περασμένη Κυριακή, πρέπει να βγει νικήτρια από τη σημερινή μάχη με την ομάδα της Άρτας, η οποία μετά από 12 αγώνες μετρά 21 βαθμούς και βρίσκεται στην 6η θέση, την ώρα που οι κυανόλευκοι καταλαμβάνουν την 5η με 23β.

Νίκη Βόλου και Καραϊσκάκης μονομάχησαν και στο περσινό πρωτάθλημα, με τον Αιγινιακό όμως να τους κλέβει τη δόξα στο τέλος, και να παίρνει το εισιτήριο της ανόδου για τη Football League.

Στη σημερινή αγωνιστική, η οποία είναι και η τελευταία για το τρέχον έτος, Νίκη Βόλου και Καραϊσκάκης κονταροχτυπιούνται στο Π. Μαγουλάς στην 13η αγωνιστική του 2ου Ομίλου, την οποία οι Βολιώτες καλούνται να αποδείξουν πως είναι γούρικη, και να ανέβουν έτσι ψηλότερα από την 5η θέση, στην οποία υποχώρησαν μετά την ήττα στα Τρίκαλα.

Η εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά και το κάκιστο αποτέλεσμα, πλήγωσαν το γόητρο των κυανόλευκων, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι σήμερα να σηκώσουν και πάλι ανάστημα και να ζεστάνουν όσο μπορούν το κοινό τους.

Απόντες από τη σημερινή αναμέτρηση για τη Νίκη Βόλου, είναι τόσο ο Κώστας Τσιουρέλης, λόγω τραυματισμού, όσο και ο Στέλιος Αλεξανδρής, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας. Σημειώνεται πως στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας δε θα βρίσκεται ούτε ο ΦράνκοΤορεζάνι, με τον Αργεντινό να αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την περασμένη Τρίτη. Με τον προπονητή Στέφανο Ξηροφώτο να περιμένει από αύριο την ενίσχυση του ρόστερ, μετά τα όσα έχει προαναγγείλει ο πρόεδρος της Δ.Ε. Θανάσης Τζήμας.

Ο προπονητής της ομάδας Στέφανος Ξηροφώτος συμπεριέλαβε στην αποστολή τους 18 διαθέσιμους: Βέργο, Βουρδάκη, Δημολιό, Ζενούνη, Κόκκα, Κόλα, Κορέτα, Μαλακασιώτη, Ματθαίου, Μέτσε, Ναουμίδη, Νικλητσιώτη, Παπαγεωργίου, Παπαδήμα, Παρασκευαΐδη, Πετράκο, Ράπτη και Τζήμα.

Μία ήττα σε 12 αγώνες

Μόλις μία ήττα μετά από 12 αγωνιστικές μετρά η ομάδα του Καραϊσκάκη, η οποία έχασε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, με 2-0 από τον Απόλλωνα στη Λάρισα. Μάλιστα μία εβδομάδα μετά, ο σημερινός αντίπαλος της Νίκης επιβλήθηκε με 3-0 του Διαγόρα Σεβαστής, γκρεμίζοντάς τον από την κορυφή της βαθμολογίας. Σημειώνεται πως η ομάδα της Άρτας μετρά επίσης 5 νίκες αλλά και 6 ισοπαλίες, διαθέτοντας παράλληλα και την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με μόλις 4 τέρματα παθητικό.

Τα εισιτήρια με

την ΑΕ Καραϊσκάκης

Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕ Καραϊσκάκης που γίνεται σήμερα Κυριακή στις 15.00 στο Π. Μαγουλάς.

Γενική είσοδος: 10 ευρώ.

Γυναίκες και παιδιά 12 έως 18 ετών: 5 ευρώ.

Άνεργοι (με τα απαραίτητα δικαιολογητικά): 5 ευρώ.

Παιδιά έως 12 ετών δωρεάν, απαραίτητη η συνοδεία από τον κηδεμόνα τους.

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται αποκλειστικά από τις θύρες της οδού Μαιάνδρου.

Οι φίλαθλοι θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις θύρες του γηπέδου. Από τις 10 το πρωί σήμερα Κυριακή (18/12) θα πωλούνται εισιτήρια από τα γραφεία της ερασιτεχνικής στο γήπεδο Π. Μαγουλάς. Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου καλεί τον φίλαθλο κόσμο μας, να στηρίξει την προσπάθεια της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών και στο παιχνίδι αυτό, έτσι ώστε η Νίκη να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Σημειώνεται πως κρατώντας το απόκομμα των εισιτηρίων τους, πέντε φίλοι της Νίκης Βόλου θα μπορούν να μπουν στην κλήρωση προκειμένου να κερδίσουν ένα σεβαστό χρηματικό ποσό Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Στο κλίμα των γιορτινών ημερών βαδίζει η Νίκη Βόλου! Την Κυριακή (18/12) στο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης, οι φίλοι μας που θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα σεβαστό χρηματικό ποσό. Πώς θα γίνει αυτό; Απλά, κρατώντας το απόκομμα του εισιτηρίου τους. Ο αριθμός τους θα μπει στην κληρωτίδα, στην οποία φυσικά θα μπουν και τα εισιτήρια διαρκείας. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο Blue Heart 105,1 και πέντε τυχεροί φίλοι μας, θα κερδίσουν!».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου