ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μετά το ντέρμπι …Κύπελλο

μετά-το-ντέρμπι-κύπελλο-632836

Ντέρμπι ήταν και πάει για τη Νίκη Βόλου, η οποία μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου και το στείρο 0-0 κοιτάζει πλέον το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με την ομάδα της Ιστιαίας, για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής.

Θέλοντας και μη και μετά από ένα βαρύ πρόγραμμα ο Στέφανος Ξηροφώτος σκοπεύει να ρίξει στην αυριανή μάχη ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν ελάχιστο έως καθόλου χρόνο συμμετοχής στα φετινά παιχνίδια, σε ένα θεσμό που μπορεί οι κυανόλευκοι να θέλουν τη διάκριση, αλλά δεν μπορούν να επιβαρύνουν παίκτες που έχουν τραβήξει το κουπί…

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε χθες και το διαιτητή της αναμέτρησης, ο οποίος είναι ο κ. Αστέριος Μπαλασάς, από το σύνδεσμο Μακεδονίας. Βοηθοί του ορίστηκαν οι Νίκος Συμεωνίδης και Νίκος Τοροσιάδης, επίσης του συνδέσμου Μακεδονίας και σημειώνεται πως η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 12:30 το μεσημέρι.

Παράλληλα σε νέα ανακοίνωση γίνεται αναφορά στην φιλοξενία που είχε η Διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου αναφέροντας: «Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πέρασε πλέον στην ιστορία, όμως η Νίκη Βόλου πέρασε με άριστα τις εξετάσεις, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου! Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού φιλοξενήθηκαν έτσι όπως αρμόζει στην κουλτούρα και τον πολιτισμό της προσφυγικής Νίκης Βόλου, με τον πρόεδρο της διοίκησης ποδοσφαίρου της ομάδας μας κ. Σάκη Τζήμα να κάνει ότι περνά από το χέρι του, για να μη συμβεί το παραμικρό στους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ο κ. Σάκης Τζήμας υποδέχθηκε και είχε εγκάρδια συνομιλία με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Μποτσιβάλη, φωτογραφήθηκαν μαζί, αντάλλαξαν τις απόψεις τους και απέδειξαν πως στο ποδόσφαιρο υπάρχει πολιτισμός».

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου δηλώσεις έκανε ο ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, Γιάννης Βέργος, τονίζοντας πως: «Είναι λίγο λυπηρό ένα τόσο σπουδαίο παιχνίδι να γίνεται σε επίπεδο ερασιτεχνικής κατηγορίας. Ελπίζω αυτό ν’ αλλάξει τα επόμενα χρόνια. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Δουλεύουμε πάρα πολύ στις προπονήσεις, έχουμε ενθουσιασμό και πίστη σ’ αυτό που κάνουμε. Ετσι και στο παιχνίδι πιστέψαμε από την αρχή ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο θεωρώ ότι έπρεπε να πάμε στ’ αποδυτήρια με 1-0 ή 2-0. Ο κόσμος δημιούργησε μία σπουδαία ατμόσφαιρα σήμερα και το χαρήκαμε πάρα πολύ. Το αποτέλεσμα μας αφήνει μία πίκρα. Συνεχίζουμε και ελπίζουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Συμφωνία με INTERAMERICAN

Εκτός όμως από το αγωνιστικό κομμάτι η Νίκη Βόλου ανακοίνωσε χθες πως υπάρχει

συμφωνία με την εταιρεία INTERAMERICAN. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της διοίκησης ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου κ. Σάκης Τζήμας, μίλησε χθες στο ραδιόφωνο του Βόλος 9,86 και ενημέρωσε τον κόσμο, για τη συμφωνία με την εν λόγω εταιρεία.

Ο κ. Τζήμας επεσήμανε πως τα χρήματα της χορηγίας, η οποία δεν θα είναι η τελευταία, θα βοηθήσουν ώστε να ολοκληρωθούν όλα όσα έχει εξαγγείλει καθώς και τρεις μεταγραφές με τις οποίες θα ενισχυθεί η ομάδα. Συγκεκριμένα ο κ. Τζήμας μίλησε:

Για το ντέρμπι: «Κατ’ αρχήν θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που στήριξε κόσμια την ομάδα και απέδειξε για μία ακόμη φορά πως είναι η δύναμή της και αυτός που της δίνει φτερά. Αποδείξαμε για ακόμη μία φορά πως ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Θέλω να ευχαριστήσω για την συμπεριφορά τους καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και το χειροκρότημά του στο τέλος απέδειξε πως οι φίλαθλοι μπορούν να εκτιμήσουν την προσπάθεια που γίνεται. Να ευχαριστήσω επίσης τον Αστυνομικό Διευθυντή, τον κ. Τόλια και όλη την Αστυνομία. Ευχαριστώ επίσης τον κ. Βενέτη που απέδειξε για μία ακόμη φορά πόσο πολύ αγαπά αυτή την ομάδα. Τα μέλη του Ερασιτέχνη και προσωπικά τον πρόεδρό του, κ. Φάτση, ο οποίος ήταν από το πρωί μέχρι το βράδυ στην πώληση των εισιτηρίων».

Για τη νέα συμφωνία:«Η Νίκη Βόλου αλλάζει σελίδα. Πρέπει να υλοποιήσουμε ότι τάξαμε στον κόσμο. Ανακοινώνω κι επίσημα τη συνεργασία μας με τον κ. Βασιλόπουλο και την INTERAMERICAN ως μεγάλο χορηγό από δω και στο εξής της ομάδας μας. Ο κ. Βασιλόπουλος είναι επιθεωρητής ασφαλιστικών συμβούλων της INTERAMERICAN και διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα γραφεία ασφαλίσεων στην Αθήνα και όχι μόνο. Με τον κ. Βασιλόπουλο θα συνεργαστώ και προσωπικά στον τομέα των ασφαλίσεων, καθώς όπως γνωρίζετε έχω διατελέσει επιθεωρητής στην Εθνική Ασφαλιστική, στην Allianz και σε πολλές άλλες εταιρίες.

Η συνεργασία και η χορηγία αυτή θα βοηθήσουν να πραγματοποιήσουμε ότι έχουμε υποσχεθεί. Μάλιστα, θα υπάρξει εντός των ημερών κι ακόμη μία συνεργασία – χορηγία, η οποία θα ανακοινωθεί την Πέμπτη το πρωί. Ετσι θα κλείσει ο κύκλος των χορηγών όπως είχαμε αναφέρει σχετικά από την αρχή που αναλάβαμε. Η οικονομική δυνατότητα που μας δίνεται θα βοηθήσει ώστε να ολοκληρώσουμε και τις τρεις μεταγραφές σε θέσεις που όλοι βλέπουμε πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Η μία μεταγραφή θα πρέπει να σημειώσουμε πως είναι ολοκληρωμένη και οικονομικά τακτοποιημένη».

Για τον μοιραίο… Κορέτα: «Ο Κορέτα είναι μεγάλος παίκτης. Στο ντέρμπι πήρε γύρω στα εννιά φάουλ. Ταλαιπώρησε την αντίπαλη άμυνα. Οσον αφορά το πέναλτι, θα μπορούσε να γίνει το γκολ, δεν έγινε, δεν με απασχολεί κιόλας. Με χαροποίησε η εμφάνιση της ομάδας κι αισθάνομαι μία δικαίωση για την προσπάθειά μας αυτούς τους τέσσερις μήνες. Αποδείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Ο Ολυμπιακός δεν υπήρχε στο γήπεδο και αυτό συνέβη γιατί η Νίκη ήταν καλή κι όχι γιατί ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός. Είμαστε μία γρήγορη ομάδα που αποτελείται από φιλόδοξους παίκτες. Με την ευκαιρία, ευχαριστώ από την καρδιά μου τους παίκτες που έδωσαν την ψυχή τους αλλά και το προπονητικό τιμ. Οι οιωνοί για την πορεία της Νίκης είναι ευνοϊκοί. Εμείς θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα και θα κάνω τα πάντα ώστε να αλλάξει αυτή η ομάδα κατηγορία».

Για τον κ. Μποτσιβάλη: «Για τον Ολυμπιακό δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο, γι’ αυτό πρέπει να μιλήσει ο κ. Μποτσιβάλης με τον οποίο είχα την τιμή να συναντήσω και για πρώτη φορά να συζητήσουμε και ν’ ανταλλάξουμε απόψεις. Είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος και θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για τα καλά του λόγια, τόσο για το πρόσωπό μου όσο και για την ομάδα μας. Το ίδιο θα ήθελα να ευχηθώ κι εγώ για εκείνον και τον Ολυμπιακό. Αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά πως ο Βόλος είναι μία ποδοσφαιρική πόλη που ξέρει από ντέρμπι και από συμπεριφορές».

Αψογη η διαιτησία

Εξάλλου οι κυανόλευκοι με ανακοίνωση τους συγχαίρουν το διαιτητή του Κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου, κ. Γιώργο Τζοβάρα και τους βοηθούς του, κ.κ. Βασίλη Καλύβα, Γιώργο Λιτοσελίτη, αφού όπως τονίζουν η διαιτησία ήταν άψογη, ενώ τονίζουν πως τέτοιες διαιτησίες προάγουν το ποδόσφαιρο. Αναλυτικά: «Ο πρόεδρος της διοίκησης ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου κ. Σάκης Τζήμας, καθώς και τα μέλη της διοίκησης ποδοσφαίρου, θέλουν να συγχαρούν θερμά τον διαιτητή κ. Γιώργο Τζοβάρα για την άψογη διαιτησία του, στο σημερινό ντέρμπι. Επίσης θέλουν να συγχαρούν και τους βοηθούς του, κκ Βασίλη Καλύβα, Γιώργο Λιτοσελίτη, όλοι τους από τον σύνδεσμο Φθιώτιδας.

Θα τονίσουμε και πάλι, ότι τέτοιες διαιτησίες προάγουν το ποδόσφαιρο».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου