ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Προεδρικές ντόπες από Τζήμα

προεδρικές-ντόπες-από-τζήμα-639529

Δίπλα στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου βρέθηκε χθες ο πρόεδρος της Δ.Ε. των κυανόλευκων Θανάσης Τζήμας, ντοπάροντας ψυχολογικά τους παίκτες λίγες μέρες πριν από το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου (Κυριακή -3μ.μ.-Π. Μαγουλάς).

Με ανεβασμένη ψυχολογία από τις δύο νίκες στα τελευταία δυο παιχνίδια, οι κυανόλευκοι επέστρεψαν από χθες στις προπονήσεις, μετά το ρεπό της Δευτέρας, με το μοναδικό πρόβλημα να ακούει στο όνομα του Στέλιο Αλεξανδρή, με το νεαρό βολιώτη οπισθοφύλακα να κάνει αγώνα δρόμου, προκειμένου να συμπεριληφθεί στην αποστολή του μεγάλου ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής.

Πριν από τη χθεσινή προπόνηση τα αποδυτήρια επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Δ.Ε. Θανάσης Τζήμας και όπως ανέφερε ανακοίνωση του τμήματος:

«Το συνηθίζει ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου κ. Σάκης Τζήμας, να επισκέπτεται τα αποδυτήρια της ομάδας μας. Αυτό έκανε και σήμερα Τρίτη (σ.σ. χθες) όπου πριν από την προπόνηση, μπήκε στα αποδυτήρια με τους συνεργάτες του και κυριολεκτικά έγινε ένα με την ομάδα! Τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία.

Αφού τους εξέφρασε την αμέριστη εμπιστοσύνη του, στα πρόσωπά τους, τους συνεχάρη για την νίκη στην Κατερίνη και τους ζήτησε τι άλλο, εκτός από την νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα σας, τόσο μέσα όσο κι έξω από το γήπεδο.

Συνεχίστε έτσι, είμαστε δίπλα σας, πάμε να κερδίσουμε και τον Ολυμπιακό και να συνεχίσουμε την πορεία μας…», ήταν κάποια από τα λόγια του κ. Σάκη Τζήμα. Οσο για το… οικονομικό μέρος, η ομάδα είναι τακτοποιημένη και μετά το παιχνίδι περιμένει τους ποδοσφαιριστές μας μία μεγάλη έκπληξη».

Στο μεταξύ οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, Νίκος Παπαδήμας και Κλεβί Κόλα, φιλοξενήθηκαν χθες στο Blue Heart, όπου και μίλησαν μεταξύ άλλων για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Ο Νίκος Παπαδήμας σχολίασε πως: «Είναι από τα μεγαλύτερα ντέρμπι στην Ελλάδα. Το γνωρίζουμε αυτό. Είναι ευλογία για κάθε ποδοσφαιριστή να βρίσκεται και να παίζει σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Πρόκειται για μία γιορτή. Ξέρουμε τη βαρύτητα του παιχνιδιού και πως ο κόσμος το θέλει. Το θέλουμε κι εμείς ως ποδοσφαιριστές. Θα δώσουμε και την ψυχή μας μέσα στο γήπεδο, για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της. Ελπίζω να είναι νικηφόρο. Μετά από πολλά χρόνια το παιχνίδι αυτό θα παιχτεί μέσα στο «κλουβί» και θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο, αλλά και στους εαυτούς μας. Πιστεύω στους συμπαίκτες μου πάρα πολύ. Θέλουμε τον κόσμο να μας στηρίξει την Κυριακή, να δώσει βροντερό παρών», για να προσθέσει: «Δεν έχουμε ταβάνι φέτος ως ομάδα, αλλά θέλουμε να κοιτάμε ξεχωριστά κάθε παιχνίδι και να μη λέμε μεγάλες κουβέντες. Να είμαστε προσγειωμένοι με σωστή στρατηγική και τακτική, για να μπορέσουμε να φτάσουμε στον στόχο μας, που είναι η άνοδος. Και στα καλά και στα κακά πρέπει να κλείνεις τα αυτιά. Ξέρουμε ότι έπρεπε να είχαμε κερδίσει την Ιστιαία, αλλά ό, τι δε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό».

Συλλυπητήρια της Νίκης

Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου είναι συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό, της πτώσης του αεροπλάνου στην Κολομβία και το ξεκλήρισμα της Βραζιλιάνικης ομάδας Σαπεκοένσε. Το παγκόσμιο ποδόσφαιρο ζει μία μεγάλη τραγωδία και η Νίκη Βόλου θέλει να εκφράσει τα συλλυπητήριά της, τόσο στις οικογένειες των τραγικών θυμάτων, όσο και στην ποδοσφαιρική ομάδα από την μακρινή Βραζιλία, η οποία πέρασε πλέον στο πάνθεον των αθανάτων!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου