ΤΟΠΙΚΟ

Γκέλες για τους πρωτοπόρους, πέρασε στην κορυφή ο Μαγνησιακός

γκέλες-για-τους-πρωτοπόρους-πέρασε-στ-648663

Με τον Πηλέα να μένει στο 1-1 με τα Λεχώνια, αλλά να μην χάνει την πρώτη θέση, σε αντίθεση με τη Δήμητρα που έχασε και έπεσε κατά μία θέση, ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας σε Α’ και Β’ Ομιλο, με το Μαγνησιακό να εκμεταλλεύεται το στραβοπάτημα της ομάδας από την Ευξεινούπολη και να περνά στην πρώτη θέση του Β’ Ομίλου. Αναλυτικά:

Α’ Ομιλος

Εθνικός – Μακρινίτσα 0-0

Σκόρερ: (-)

Στο ντεμπούτο του Τέλη Καϊμπαλίδη στον πάγκο του ο Εθνικός πήρε χρυσό βαθμό απέναντι στη Μακρινίτσα, η οποία παραμένει αήττητη και μάλιστα δίχως να έχει δεχθεί ούτε ένα γκολ.

ΕΘΝΙΚΟΣ: (Καιμπαλίδης)Μπέικος, Θανόπουλος, Σκοτεινιώτης, Μοτσινάς, Σιμεωνίδης, Μωραίτης, Πελεκάνος, Σαραφίδης (82’ Οσμάνι), Παλάντζας (80’ Κερμελής), Παλάσης, Αλτίνης (60’ Εφραίμ).

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ: (Κολημήτρας) Πρωτούλης, Βαρώτας, Φράγγος, Κωνσταντινίδης Σαρακατσάνος Καλόγηρος, Παρίσης, Γουλιώτης, (53’ Δημητρόπουλος), Κανάβας, Μεταξάς, (69’ Γάκιας) Ντελάκος, (83’ Πολύζος).

Κένταυρος – Πανιώνιος 1-3

Σκόρερ: (4’ Μαγκασιανός – 30’,42’ Χ. Στεργίου, 50’ Κουταντέλιας)

Τη νίκη με ανατροπή πέτυχε ο Πανιώνιος σε βάρος του Κενταύρου Νοτίου Πηλίου στο γήπεδο της Γατζέας. Οι γηπεδούχοι μπορεί να προηγήθηκαν με φάουλ από τα τριάντα μέτρα του Μαγκασιανού, αλλά οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την απάντηση στο 30’, με τον Στεργίου να παίρνει την κεφαλιά μετά τη σέντρα του Αβραάμ για το 1-1. Οι φιλοξενούμενοι πέρασαν μπροστά, με τον Στεργίου να σκοράρει και πάλι με κεφαλιά, μετά νέα ασίστ και κόρνερ του Αβράαμ για το 1-2. Το τελικό 1-3 ήρθε, με τον Κουταντέλια να υποδέχεται την μπάλα μετά από κάθετη μπαλιά του Καραγιώργου και με πλασέ σφράγισε το τρίποντο για την ομάδα της Νέας Ιωνίας στο 50’.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: (Γώγος) Καρπαθάκης, Λαμπαδάρης, Τσατσάνης (70’ Μουστάκας), Τσιργής, Πανάρετος, Νιτσάι, Φ. Γώγος, Β. Γώγος, Τζήκας, Μαγκασιανός (46’ Μπουρσάκης), Γεωργιάδης (30’ Τυλιγαδάς).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: (Σκουφογιάννης) Αλέξης, Νικούδης, Μαρούφ, Αντωνιάδης, Παπαπορφυρίου, Τσιώλης (65’ Βαΐτσης), Αλβανός, Χ. Στεργίου, Μαρούγκας (83’ Ζουμπούλης), Καραγιώργος, Κουταντέλιας (72’ Πέτσης).

Ανθιμος Γαζής-Ιάσων Α.Μ. 3-0

Σκόρερ:(46’ Λάσκος, 60’ Δανηλόπουλος, 75’ Παπαδόπουλος)

Ο Ανθιμος Γαζής ήταν ο νικητής του αγώνα κόντρα στον Ιάσονα, με τους γηπεδούχους να καθαρίζουν στην επανάληψη. Το σκορ άνοιξε στο 46’ ο Λάσκος, με κοντινή προβολή μέσα από την περιοχή. Το 2-0 για τους γηπεδούχους έγινε στο 60’ από τον Δανηλόπουλο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Αλεξίου και με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Τη νίκη για τους γηπεδούχους σφράγισε στο 75’ ο Παπαδόπουλος. Δέκα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν μειώσει, αλλά η μπάλα δεν έκανε το χατίρι πρώτα στον Κουτσουνίδη, ο οποίος πήρε την κεφαλιά μετά την σέντρα του Κάβουρα και εκείνη κατέληξε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Καλογριάς με πλασέ την έστειλε και πάλι στο δοκάρι. Αξίζει να σημειωθεί πως στον πάγκο του Ιάσονα βρέθηκε για πρώτη φορά ο Π. Ζορδομπάς, ο οποίος είχε αποχωρήσει από τον Εθνικό.

ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ: (Κουρούπης) Γκούρης, Ζάνης (65’ Κατσαρός), Κωστάκης, Αλεξίου, Παπαδόπουλος, Λάσκος, Τσεπάνης, Μπακογιάννης (75’ Τσατσαρώνης), Δανηλόπουλος, Κ. Μπρισμπέος, Θεοδώρου (80’ Δ. Μπρισμπέος).

ΙΑΣΩΝ Α.Μ: (Ζορδομπάς)Κωνσταντίνου, Σπύρου, Γούσιας, Κουτσουνίδης, Ρακής, Θάνος, Τσίγκας (60’ Γεωργούλας), Κάβουρας, Θεοδωρόπουλος (65’ Ζατάι), Σιόβας (70’ Πιτσάβας), Καλογριάς.

Πηλέας – Λεχώνια 1-1

Σκόρερ: (67’ Βαίτσης – 51’ Κουβαράς)

Ισόπαλοι ήρθαν Πηλέας και Λεχώνια σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με τις δυο ομάδες να σκοράρουν στο 2ο ημίχρονο. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 51’, όταν μετά από την κάθετη πάσα του Ρενάτο, ο Κουβαράς πλάσαρε για το 0-1. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 67’, με τον Βαΐτση να εκμεταλλεύεται την ασταθή απόκρουση του Παλαιορούτη και με πλασέ έγραψε το τελικό 1-1.

ΠΗΛΕΑΣ (Σιαμέτης): Φηύγας, Καζάκης, Βαρσαμάς, Μπιφάνης (65’ Αντζούρης), Βαΐτσης, Καναράς, Αγγέλης (85’ Τσακμακάς), Τσουκάλης, Δημόπουλος, Θάνος, Μπαρμπαγεωργόπουλος, (46’ Μπραχιμάι).

ΛΕΧΩΝΙΑ (Γιαννούτσος):Παλαιορούτης, Τόντας, Ντενίς, Ράπτης, Παπακυρίτσης, Κυριαζής (75’ λ.τρ. Αϊδινής), Ξενάκης (46’ Βασιλείου), Κολιός, Ρενάτο, Κουβαράς (55’ Τζούμας), Βαλαρούτσος.

Δάφνη – Α.Ε. 2002 1-1

Σκόρερ:(65’ Μαρέδης – 55’ Σταθόπουλος)

Χωρίς νικητή τελείωσε το παιχνίδι μεταξύ της Δάφνης και της Α.Ε 2002, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν χάρις σε κεφαλιά του Σταθόπουλου μετά την εκτέλεση φάουλ του Πολυχρόνου στο 55’, αλλά οι γηπεδούχοι βρήκαν τη λύση δέκα λεπτά αργότερα με τον Μαρέδη να γράφει το τελικό 1-1 με διαγώνιο σουτ.

ΔΑΦΝΗ (Βαρβέκης):Κορέντης, Λούκας, Παπαστεργίου, Γκιάστας (54’ Μαγιόγλου), Τσιτσιρίκης, Αυλογιάρης, Μασούρας, Τσαρέλας, Δεμερτζής (83’ Γιαννούλας), Ευαγγελός, Μαρέδης.

Α.Ε 2002 (Καραμίχαλος):Αράπης, Βούλγαρης (75’ Καρατζιώλης), Σφέτσιος, Παπαϊωάννου, Σταθόπουλος, Βέργος, Παρίσης, Κατσαρός (60’ Κόδρα), Φιλίππου (70’ Βερτζόβα), Κιόσιας, Πολυχρόνου.

Τοξότης – Ελευθεριακός 3-3

Σκόρερ: (24’ Τσιβγιούρας, 34’ Τριχιάς, 75’ Τσιατσιάνης)

Ενα πολύ ανοιχτό παιχνίδι διεξήχθη στο βοηθητικό του ΕΑΚ, αφού και οι δύο ομάδες δεν σταμάτησαν να σκοράρουν. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 24’ με σουτ έξω από την περιοχή από τον Τσιβγιούρη και προηγήθηκαν στο 34’ με κεφαλιά του Τριχιά μετά από κόρνερ του Τσατσιάνη. Στο τέλος της αναμέτρησης και στο 75’ ο Τσατσιάνης ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι για την ομάδα του.

ΤΟΞΟΤΗΣ: (Χρυσοχού) Κοντογιάννης, Τσιηβγιούρας, Μάρκος, Πελεκούδας, Α. Βέτσικας, (30’ Παραδάκης), Τσιατσιάνης, Τσένα, Γ. Βέτσικας, Τριχιάς, Τσιμπρίδης (46’ Στρούγγης), Λένα.

Β’ Ομιλος

Μικροθήβες – Δήμητρα 1-0

Σκόρερ: (38’ Σκοτεινός)

Οι Μικροθήβες υποχρέωσαν τη Δήμητρα στην πρώτη της ήττα, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν το 1-0 στο 38’ με τον Σκοτεινό, ο οποίος σούταρε έξω από την περιοχή για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του. Στο 88’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Καρατέεβ.

ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ: (Αναγνώστου) Ζαγκαβιέρος, Αρχοντάκης, Παπανίκος, Μάμο (60’ Μαντάνης), Ευθυμούδης, Σκοτεινός, Βέτσικας, Κεπεσίδης (85’ Μελετιάδης), Α. Λανάι (65’ Μπελεγρίνης), Ρομάριο, Ζιούλης.

ΔΗΜΗΤΡΑ: (Σιαμέτης) Σαββίδης, Δάρας, Μπαράκου, Αντωνιάδης, Καρατέεβ, Βούλγαρης (57’ Κακλιάς), Ποζιόπουλος, Γκαρνίδης, Τσέργας (52’ Χατζέλας), Γκάμπας (67’ Αράπης), Γαλατσίδας.

Αγία Αννα – Αγχίαλος 3-4

Σκόρερ: (15’, 38’, Κωτούλας, 20’ Πανόπουλος – 15’ Τσάμης, 30’ Μαυρόπουλος, 44’,70’ Μαγγιώρος)

Ενα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι είχαμε στο Ολίμπικο, με την ομάδα της Αγχιάλου να χαμογελά στο φινάλε. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 15’ με εκτέλεση φάουλ του Τσάμη, όμως ένα λεπτό αργότερα ήρθε η απάντηση των γηπεδούχων, με τον Κωτούλα να κλέβει την μπάλα και να πλασάρει για το 1-1.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20’ με τον Πανόπουλο μετά από φάουλ του Αντωνίου, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με πέναλτι του Μαυρόπουλου στο 30’. Η ομάδα της Αγίας Αννας πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ, με τον Κωτούλα στο 38’ έπειτα από ασίστ του Αντωνίου, αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν τη δική τους διπλή απάντηση.

Αρχικά ισοφάρισαν στο 44’, με τον Μαγγιώρο να πλασάρει εύστοχα για το 3-3 και ο ίδιος παίκτης σφράγισε το τρίποντο για τους φιλοξενούμενους, αφού με μία εξαιρετική λόμπα πέρασε την μπάλα πάνω από τον Βλαχόπουλο για το 3-4 στο 70’.

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: (Αθανασιαδης) Βλαχόπουλος, Λιάγκος (65’ Τσαραώσης), Στεργιόπουλος, Μπαρέκας (80’ Πριονιστής), Πανόπουλος, Φιλατζικιώτης, Ταμπακόπουλος, Βογιατζής (65’ Αλεξανδρίδης), Αντωνόπουλος, Κωτούλας, Αντωνίου.

Α.Σ ΑΓΧΙΑΛΟΣ: (Παναγιωτόπουλος) Ρωμανός, Λάζογλου, Πιτσάβας, Σίμος, Μαυρόπουλος, Τσέλιος (46’ Αρμέν), Τσακόγιας, Τσάμης (80’ Καπέσιος), Μαγγιώρος, Σγατζής (70’ Βέτσικας), Φούκης.

Ν.Α. Νίκης – Αθλος 2-0

Σκόρερ: (32’ Φουρκιώτης, 73’ Ξηροκώστας)

Νίκη για την ομάδα των Ν.Α Νίκης επί του Αθλου με σκορ 2-0. Το 1-0 ήρθε για τους γηπεδούχους, με τον Φουρκιώτη να σκοράρει με ωραία κεφαλιά μετά την σέντρα του Κουτσούκη. Το τρίποντο για τους γηπεδούχους σφράγισε στο 73’ με σουτ μετά την σέντρα του Οσάφη, ο Ξηροκώστας. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν και τρίτο τέρμα, αλλά η μπάλα μετά το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή στο 80’ από τον Χαλκίδη κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ν.Α ΝΙΚΗΣ: (Οικονόμου – Βαταμίδης) Τασιάς, Τσαπερός, Χάνος, Δόσας, Αποστολίδης, Νάνο (80’ Χρηστίδης), Ξηροκώστας, Χαλκίδης, Φουρκιώτης, Κουτσούκης (60’ Σιώμος), Κουκουτής (65’ Οσάφι).

ΑΘΛΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: (Ζέρβας) Μπούντης, Μπουκώρος (75’ Γιαννακός), Τσεκρέζης, Μπιρμπίλης, Κουτρογιάννης, Κοντοβάς, Κούργιας (75’ Παπανικολάου), Δήμας, Χρυσοστομίδης, Νικογιάννης, Κουμπούρας (60’ Φάτσης).

Μυρμιδόνες-Ηρακλής Α.Θ. 1-0

Σκόρερ: (68’ Νικηφοράκης)

Νίκη για την ομάδα του Λ. Κατσαμπέκη επί του Ηρακλή, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το τρίποντο στην επανάληψη, χάρη στη φοβερή εκτέλεση κόρνερ του Νικηφοράκη από την οποία η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Γ. Μαλλιαρού. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, αφού στο 85’ ο Νικηφοράκης δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.

ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ (Κατσαμπέκης):Γώγος, Κοντοβάς, Κουφάκης, Νικηφοράκης, Στέκας, Μάντζαρης, Δ. Μπούρχας, Πιπίνης (80’ Μπαγλατζής), Π. Μπούρχας, Στουρνάρας (60’ Ζάρας), Γεωργόπουλος (46’ Νανάς).

ΗΡΑΚΛΗΣ Α.Θ (Κωτούλας):Γ. Μαλλιαρός, Μουζουράκης (25’ Αργυρίου,50’ Κωτούλας), Βαλωμένος, Παππάς, Τσιγαρίδας, Κ. Μαλλιαρός (70’ Κολώνης), Δαγκούλης, Μπισμπιγιάννης, Κ. Μαλλιαρός, Σιούτης, Νικηφοράκης.

Αγροτικός – Μαγνησιακός 0-1

Σκόρερ: (55’ Μπάλλας)

Ακόμη μία νίκη για την ομάδα του Β. Πανόπουλου, η οποία έπιασε κορυφή, απέναντι στην ομάδα του Αγροτικού με σκορ 0-1. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει νωρίτερα, αφού στο 33’ μετά από κόρνερ του Τσιάνου, ο Κατσαμόρας με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στο 45’ η ομάδα του Μαγνησιακού κέρδισε πέναλτι με τον Γκέρτσο, αλλά ο Τσιάνος αστόχησε από την άσπρη βούλα. Το τελικό 0-1 έγραψε στο 55’ ο Μπάλλας μετά από την εξαιρετική συνεργασία του με τον Μάιπα.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ: (Κοντογιάννης) Γκόγκος, Νιάκς, Καραψιάς, Νάτζιος (80’ Βαλκανιώτης), Κωτούλας, Θ. Βαλκανιώτης, Γ. Σωτήρης, Γκαγιάνης, Γκαμαλιάς, Λιλής (75’ Κουτρουλής), Βουλγαρόπουλος (60’ Ματρακίδης).

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: (Πανόπουλος) Βίτσος, Λέτο, Γκέρτσος (80’ Γκάγκας), Κοτοβάς, Κατσαμόρας, Οικονόμου, Μπάλλας, Τσιάνος, Θεοδωρόπουλος (85’ Κρανιάς), Τζήκας (75’ Καρακίτσιος), Μάιπας.

Αργοναύτες – Αχιλλέας 0-3α.α.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

ΜΑΡΙΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου