ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σέντρα την Τετάρτη και ματαίωση

σέντρα-την-τετάρτη-και-ματαίωση-650744

Την ερχόμενη Τετάρτη 23/11 θα ξεκινήσει και πάλι η δράση στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όπως ανακοίνωσε και επίσημα χθες η ΕΠΟ, με τη Νίκη Βόλου να φιλοξενεί την Αμβρακία Κωστακιών στις 3μ.μ. στο Π. Μαγούλας.

Ετσι, μετά τις τελευταίες εξελίξεις αναβάλλεται το προγραμματισμένο για σήμερα φιλικό παιχνίδι με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, που είχαν προγραμματίσει οι κυανόλευκοι με την ομάδα της Κατερίνης, προκειμένου να ξεπεράσουν την αδράνεια των τελευταίων ημερών και την αναστολή των πρωταθλημάτων εθνικών κατηγοριών.

Συγκεκριμένα την ερχόμενη Τετάρτη 23 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η 9η αγωνιστική και οι υποχρεώσεις των ομάδων της κατηγορίας θα συνεχιστούν την Κυριακή 27 Νοεμβρίου με το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής, με τη Νίκη Βόλου να φιλοξενείται εκείνη την ημέρα από τον Πιερικό στην Κατερίνη.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αναμετρήσεις της Β’ φάσης του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής, η οποία δεν πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, θα γίνει την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου και μετά το μεγάλο βολιώτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου, η Νίκη θα φιλοξενήσει την Ιστιαία του Μίκι Τσίρκοβιτς.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρεται: «Από τις αρμόδιες Επιτροπές της ΕΠΟ ανακοινώνονται οι παρακάτω αλλαγές στα αγωνιστικά προγράμματα των εθνικών πρωταθλημάτων οργανωτικής ευθύνης της Ομοσπονδίας, όπως αυτές προέκυψαν λόγω της από 9/11 αναστολής και από 22/11 επανέναρξης αυτών.

Πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής

Η 9η αγωνιστική που ήταν προγραμματισμένη για τις 20/11/2016 θα διεξαχθεί στις 23/11/2016.

Κύπελλο Γ΄ Εθνικής

Η 2η αγωνιστική που ήταν προγραμματισμένη για τις 13/11/2016 θα διεξαχθεί στις 7/12/2016 και η 3η αγωνιστική που ήταν προγραμματισμένη για τις 14/12/2016 θα διεξαχθεί στις 21/12/2016.

Σημείωση: Οι ώρες διεξαγωγής παραμένουν οι ίδιες».

Αναβολή του φιλικού

Οσον αφορά την προγραμματισμένη για σήμερα φιλική αναμέτρηση με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας από τη Δ.Ε. ποδοσφαίρου γίνεται γνωστό πως αναβάλλεται, με τον προπονητή Στέφανο Ξηροφώτο να καταστρώνει πλέον τα πλάνα του για το παιχνίδι της Τετάρτης με την ομάδα της Αρτας.

Ετσι οι κυανόλευκοι θα προχωρήσουν και σήμερα με προπόνηση και για το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης με την Αμβρακία, όπως και για το επόμενο με αντίπαλο τον Πιερικό δεν μπορεί να υπολογίζεται ο Στέλιος Αλεξανδρής, με τον νεαρό δεξιό οπισθοφύλακα να κάνει αγώνα δρόμου, προκειμένου να προλάβει το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό Βόλου στις 4 Δεκεμβρίου. Από εκεί και πέρα απών και από τη χθεσινή προπόνηση ήταν και ο Μιχάλης Σουάρες, λόγω τραυματισμού, ενώ απόντες ήταν και οι στρατευμένοι Βαλάντης Κόκκας και Κώστας Μουράτης.

Επίσης απών από τη χθεσινή προπόνηση ήταν ο Φάνης Μαλακασιώτης, ο οποίος δεν γυμνάστηκε για προληπτικούς λόγους.

Χωρίς Μέτσε την Τετάρτη

Απών από την επόμενη αναμέτρηση της Νίκης Βόλου θα είναι ο Νέτις Μέτσε, ο οποίος και συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ στο όριο βρίσκονται τόσο ο Γιώργος Ναουμίδης, όσο και Γιάννης Κορέτα, οι οποίοι μετά το παιχνίδι στο Κίτρος, έχουν συμπληρώσει από τρεις. Σημειώνεται πως στόχος της Νίκης είναι να βρεθεί και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών, μιας και μετά την ήττα στην Κατερίνη η διαφορά από την κορυφή μεγάλωσε στους 5 βαθμούς, η Νίκη έπεσε κατά μία θέση και βρίσκεται πλέον στην 4η, πίσω από Ολυμπιακό Βόλου, Διαγόρα Σεβαστής (21β.) και Απόλλωνα Λάρισας (18β.).

Τρεις απόντες για Αμβρακία

Στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 6 ήττες βρίσκεται η Αμβρακία Κωστακιών του γνώριμου στο κοινό της Νίκης Βόλου, Δημήτρη Μπαλάφα. Ο πρώην ποδοσφαιριστής των κυανόλευκων και νυν προπονητής της ομάδας από την Αρτα δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τριών ποδοσφαιριστών του για το παιχνίδι της Τετάρτης, μιας και στις 4 κίτρινες κάρτες έχουν φτάσει οι Βασίλης Παπαρούνης (αμυντικός – 7 συμμετοχές), Νίκος Βασίλας (μέσος – 7 συμμετοχές) και Χρήστος Σιδηρόπουλος (επιθετικός – 8 συμμετοχές).

Συνάντηση της Δ.Ε.

Συνάντηση στα γραφεία του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη. Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Στέργιος Φάτσης, όπως και τα μέλη της Δ.Ε. Θανάσης Τζήμας, Αποστόλης Σανίδας, Αντώνης Ακτσιαλής, Ακης Σουγγάρης, ο παραιτηθέντας από τη θέση του Β’ Αντιπροέδρου, Γιώργος Κουτσούκης, όπως και οι εξωτερικοί συνεργάτες Βασίλης Βενέτης και Μιχάλης Δημήτρης. Στόχος της συνάντησης ήταν η ενημέρωση περί των οικονομικών πεπραγμένων, μιας και την ερχόμενη Δευτέρα το βράδυ θα πραγματοποιηθεί Δ.Σ. στην Ερασιτεχνική Νίκη, όπου ο κ. Μιχάλης Δημήτρης θα δώσει το παρών για να ενημερώσει τα μέλη του Ερασιτέχνη.

Τζήμας: «Εσφαλε ο Ακτσιαλής»

Τη δική του απάντηση σχετικά με την τοποθέτηση του κ. Ακτσιαλή για την αγωγή κατά του διαιτητή Ν. Τεβεκέλη έδωσε μέσω ραδιοφώνου ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, Θανάσης Τζήμας, τονίζοντας πως ο γ.γ. έσφαλε!

Συγκεκριμένα σχολίασε στον Blue Heart: «Ο κ. Ακτσιαλής έσφαλε. Είναι ένας άνθρωπος, τον οποίον εκτιμώ ιδιαίτερα. Είναι επί του προσωπικού τα αιτήματά μου και η αγωγή. Αν σε περίπτωση ασκήσεως διώξεως, ζητήσει ο Εισαγγελέας από τον Ερασιτέχνη, που εκπροσωπεί νόμιμα την ομάδα, να πάει να καταθέσει και παρασταθούν σαν πολιτική αγωγή, αυτό είναι άλλο θέμα.

Χωρίς να γνωρίζει κανείς την πρόθεση του προέδρου και τι θέλει να κάνει ο πρόεδρος, ο ένας δε σηκώνει το τηλέφωνο κι ο άλλος καλεί σε τραπέζια. Δεν έχει η Νίκη Βόλου ανάγκη από λεφτά, έχει ανάγκη από ομόνοια. Δε ζήτησα λεφτά από κανέναν. Ισα-ίσα υπάρχουν άνθρωποι, που έχουν τα χρήματα στην τσέπη να βοηθήσουν και τους λέω “κάντε υπομονή, να έρθει πρώτα η ηρεμία και η αγάπη και τα αποτελέσματα”, γιατί εγώ δε θέλω να πάρω χρήματα από κάποιον και μετά η ομάδα να είναι εκτός στόχου και να πάει να παίξει με 13 παίκτες. Ας αφήσουμε την ομάδα και να παλέψουμε τους επόμενους δύσκολους αγώνες όλοι μαζί. Εγώ ποντάρω στο νοικοκυριό και θα δείτε ότι θα δικαιωθώ. Οποια ομάδα αντέξει οικονομικά μέχρι το τέλος θα είναι πρωταθλήτρια».

Για την αγωγή στο διαιτητή Νικόλαο Τεβεκέλη η οποία αναμένονταν να κατατεθεί χθες σχολίασε: «Η ομάδα προστατεύεται με οποιονδήποτε τρόπο. Είναι δικαίωμά μας και έχει συμβεί πάρα πολλές φορές και το έχουν κάνει και μεγάλες ομάδες να επαινούν έναν διαιτητή και από έναν άλλον να έχουν παράπονα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ένας επιχειρηματίας βάζει κάποια χρήματα. Αυτός ο επιχειρηματίας είμαι εγώ, που έβαλα κάποιες χιλιάδες ευρώ. Εχω το δικαίωμα επί προσωπικού να ζητήσω τα νόμιμα, όταν κάποιος με δόλια μέσα, αν αποδειχτεί αυτό, ζημιώνει την επιχείρησή μου, για παράδειγμα να έρθουν στο γήπεδο 100 άτομα αντί για 2.000, γιατί η ομάδα δεν πήγε καλά.

Οποιος δεν έχει πειράξει τη Νίκη, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Αυτό όμως που θα εκπλήξει είναι ότι με την άρση του τηλεφωνικού μου απορρήτου θα δοθεί το δικαίωμα στον εισαγγελέα και η ευκαιρία εξ’ αρχής από τον Αύγουστο μέχρι σήμερα να δει αν έχω δεχτεί απειλές και άλλα πράγματα, τα οποία ζημιώνουν την ομάδα, και ποιοι άνθρωποι-θεωρητικά το λέω, γιατί όλα αυτά θα αποδειχτούν-συνέβαλαν για τον οποιονδήποτε λόγο η ομάδα να χάσει αυτό το παιχνίδι. Μετά λύπης μου το λέω ότι θα γκρεμιστούν … γέφυρες. Είμαι ένας άνθρωπος με το χαμόγελο. Να αφήσουν την ομάδα να είναι ήρεμη και να μην κάνουν όλοι τον Ρομπέν των δασών.

Με ευχαριστεί, όταν κάποιος είναι αντίθετος με τον πρόεδρο είτε είναι παλιά μέλη της Δ.Ε. είτε άλλος και συμφωνούν με τον άνθρωπο που είναι εναντίον μου. Έχει δικαίωμα ο κύριος Τζαλάκας και ο κάθε Τζαλάκας να κάνει like μέχρι να με δει νεκρό. Εγώ θα του πω ένα ευχαριστώ, γιατί έτρεξε πάρα πολύ. Νομίζω ότι η αποκατάσταση σχέσεων είναι το καλύτερο. Αυτό που προέχει είναι η Νίκη Βόλου.

Προτού έρθει το τέλος, δεν μπορείς να πεις στον πρόεδρο γιατί λέει ότι θα βγούμε πρωταθλητές. Κολλάμε σε λεπτομέρειες και σε θεωρίες και κάνουμε όλοι τον ειδήμονα. Και στα παιδιά που με έβρισαν να τους πω ευχαριστώ. Και αν το ξανακάνουν, πάλι θα τους πω, γιατί έχω βάλει και εγώ ένα λιθαράκι γι’ αυτήν την ομάδα. Είναι μία πληγωμένη ομάδα που την πονάω τόσο πολύ, που αν δεν την πονούσα, θα είχα κάνει άλλα πράγματα».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου