ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Χωρίς σέντρα… προγραμματίζει φιλικά

χωρίς-σέντρα-προγραμματίζει-φιλικά-652989

Οι τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και o ορισμός νέας επιτροπής διαιτησίας -αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα- δεν προλαβαίνουν την επανέναρξη των εθνικών πρωταθλημάτων και έτσι όπως όλα δείχνουν δεν θα υπάρχει σέντρα την ερχόμενη Κυριακή ούτε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ετσι και στη Νίκη Βόλου βρίσκονται πλέον σε αναζήτηση αντιπάλου προκειμένου να καλύψουν το κενό και οι ποδοσφαιριστές να παραμείνουν σε αγωνιστική εγρήγορση, μιας και αγώνα δεν έδωσαν ούτε την περασμένη Κυριακή, οπότε και υπήρχε προγραμματισμένη αναμέτρηση για το Κύπελλο με την Ιστιαία, η οποία και τελικώς αναβλήθηκε.

Πάντως, δεν αποκλείεται η Νίκη να δώσει ακόμη και δύο φιλικά -το Σάββατο αλλά και την Κυριακή- ένα εκτός και ένα εντός έδρας.

Παίκτες και τεχνικό τιμ έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις από την περασμένη Δευτέρα και πέρα από την κατάσταση των Στέλιου Αλεξανδρή και Μιχάλη Σουάρες, δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα για τον προπονητή Στέφανο Ξηροφώτο, ο οποίος είδε και πάλι χθες τους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται στο γήπεδο της Πορταριάς, περιμένοντας μάταια σέντρα την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο την Αμβρακία Κωστακιών για την 9η αγωνιστική. Παράλληλα εκτός προπόνησης ήταν και χθες οι στρατευμένοι Βαλάντης Κόκας και Κώστας Μουράτης. Ομως όπως όλα δείχνουν σέντρα δεν θα υπάρξει και έτσι το πιθανότερο είναι οι κυανόλευκοι να κλείσουν φιλικό ή φιλικά, όπου θα υπάρξει και η ευκαιρία για να δοκιμαστούν ποδοσφαιριστές αλλά και νέα σχήματα. Για σήμερα Πέμπτη είναι προγραμματισμένη μία προπόνηση στις 2.30μ.μ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου