ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αντίθετος με Τζήμα ο Ακτσιαλής

αντίθετος-με-τζήμα-ο-ακτσιαλής-653028

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Την αντίθεση του στην κίνηση της Νίκης Βόλου να προβεί σε καταγγελία ενάντια στο διαιτητή Νικόλαο Τεβεκέλη, εξέφρασε ο γ.γ. της Δ.Ε. ποδοσφαίρου των κυανόλευκων, Αντώνης Ακτσιαλής, τονίζοντας επίσης πως δεν είχε γνώση για την κίνηση αυτή από τον πρόεδρο της Δ.Ε. κ. Θανάση Τζήμα.

Μέσω ανακοίνωσης τους οι κυανόλευκοι έκαναν γνωστό την περασμένη Τρίτη, πως θα προβούν σε αγωγή και θα ενημερώσουν τον Εισαγγελέα σχετικά με τη διαιτησία του κ. Τεβεκέλη στο παιχνίδι του Κίτρους, όπου η Νίκη Βόλου ηττήθηκε με 2-1, με τον κ. Ακτσιαλή να εμφανίζεται εκ διαμέτρου αντίθετος με αυτή την ενέργεια.

Εξάλλου σε νέα τους -χθεσινή- ανακοίνωση οι κυανόλευκοι κάνουν γνωστό πως η αγωγή θα κατατεθεί αύριο Παρασκευή και θα κοινοποιηθεί και στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Αναλυτικά: «Αυτή την Παρασκευή (18/11) θα καταθέσει την αγωγή κατά του κ. Τεβεκέλη ο πρόεδρος της διοίκησης ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου κ. Σάκης Τζήμας. Η αγωγή θα κοινοποιηθεί και στον αρμόδιο εισαγγελέα. Στην αγωγή θα περιλαμβάνονται στοιχεία, που αφορούν γεγονότα που συνέβησαν προ δύο μηνών και που έχει λάβει υπόψιν του ο κ. Τζήμας. «Οποιος δεν έχει κάνει κακό στην Νίκη Βόλου, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα», αρκέστηκε να δηλώσει για το θέμα ο κ. Τζήμας».

Νωρίτερα και σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο κ. Ακτσιαλής μίλησε για τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τους κυανόλευκους και πέρα από την περίπτωση Τεβεκέλη αναφέρθηκε και στην περίπτωση παραίτησης του κ. Κουτσούκη, από τη θέση του Β’ αντιπροέδρου από τη Δ.Ε. O γ.γ. της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, φιλοξενήθηκε χθες στον ΣΠΟΡ FM 89.5 και στην εκπομπή του Γιώργου Καρδαμάκη αναφέροντας:

Για την περίπτωση Τεβεκέλη: «Είμαι αντίθετος σε όλα αυτά. Δηλαδή να πάμε στον Εισαγγελέα όπως λέει ο κ. πρόεδρος, να προχωρήσουμε σε αγωγές κτλ. Είναι η πρώτη φορά που γίνονται οι σφαγές των αμνών σε παιχνίδια; Σας λέω την προσωπική μου γνώμη. Οταν τελειώνει ένα παιχνίδι που έγιναν λάθη, είναι λάθη και δεν ξαναγυρίζουμε τη φάση πίσω. Το παιχνίδι τελείωσε.

Παράπονα κάνουν όλοι. Κούγιας, Σπανός, Πανόπουλος και Παναθηναϊκός, αλλά δεν λένε πάμε στον Εισαγγελέα. Τι θα κερδίσεις με αυτά; O Τεβεκέλης είναι ένα έντιμο παιδί και καλός διαιτητής. Ισως να έκανε λάθη, ίσως να μην του βγήκαν οι φάσεις, αλλά δεν μπορείς να λες όλα αυτά για ένα διαιτητή. Μαθαίνω επίσης πως αν αρχίσουν τα πρωταθλήματα θα οι παράγοντες θα παραπέμπονται στα αρμόδια όργανα και στα δικαστήρια για τέτοιες δηλώσεις.

Νομίζω πως όλοι οι φίλαθλοι, οι υγιώς σκεπτόμενοι, έτσι κι εγώ είμαι αντίθετος σε όλα αυτά. Τι πάει να πει δεν του έδωσε την κασέτα; Μπορούσε να την πάρει. Ο πρόεδρος είναι από εκείνα τα μέρη. Είχε τις άκρες να την πάρει, αλλά και πάλι τι να την κάνει; Να τη δείξει που; Σε μια καφετέρια; Αυτά εμένα δεν μ’ αρέσουν. Βγάλαμε ανακοίνωση για τον Βρέσκα και λέγαμε μπράβο, τι ωραίος που ήσουνα. Πολύ καλός διαιτητής. Οταν θάβουμε ένα παιδί και το τελειώνουμε ψυχολογικά, νομίζετε πως οι άλλοι διαιτητές δεν τα ακούνε αυτά; Δεν τα δέχομαι αυτά, δηλαδή να πάμε στον εισαγγελέα και να πάμε στα δικαστήρια γιατί δεν θα γίνει τίποτα. Θα πληρώσουν τα παράβολα και θα φύγουν».

Για την αποχώρηση Κουτσούκη: «Ο κ. Κουτσούκης είναι ένα εξαίρετο παιδί, ένας φίλος μου, που αγαπάει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Είναι ένα κομμάτι των Ν.Α Νίκης που θέλει κι αυτός να καμαρώσει αυτά τα παιδάκια. Λέει κάπου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Τώρα θυμήθηκε. Λέει επιφυλάσσομαι να ειπωθούν περισσότερα στοιχεία όταν κριθεί αυτό χρονικά σκόπιμο και έχει ένα κατεβατό ολόκληρο και κάνει ένα απόφθεγμα ψυχής και εξιστορεί όσα έγιναν τους προηγούμενους μήνες.

Εγιναν αυτά που έγιναν, ή κατεβαίνεις από το καράβι, όπως κατέβηκες ή μαζευόμαστε και τα ξαναλέμε. Προ ημερών είχαμε πει στον κ. Τζήμα να μην βγαίνει άλλη φορά στα ραδιόφωνα ή να κόψει αυτό το δύο φορές το πρωί και δύο φορές το βράδυ.

Με σταματάνε έξω στο δρόμο και μου λένε τί θα γίνει με αυτό το θέμα; Δεν μ’ αρέσει αυτό. Ετσι δεν πάμε πουθενά. Δεν κάνουμε τίποτα. Εκτός αυτού πλησιάζουμε και στο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής (σ.σ. με τον Ολυμπιακό Βόλου).

Εγώ δεν έχω τίποτα, ούτε με τον Παναγιώτη Μποτσιβάλη, ούτε με τον Τζόναθαν Βαΐτση, ούτε με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο, ούτε και με τον αδερφό τον Νίκο Τσεκούρα. Είναι παιδιά που πρέπει να έρθουν και να δούνε το παιχνίδι. Τι πάει να πει δηλαδή; Να βγάλουμε τα κουμπούρια και να βαράμε; Δεν είναι καλά αυτά. Ενα παιχνίδι είναι».

Ακόμη ο κ. Ακτσιαλής ανέφερε πως δεν συναντήθηκε με τον κ. Τζήμα και ούτε είχε ενημέρωση για την ανακοίνωση, για να προσθέσει: «Τα πρώην μέλη της Δ.Ε. είναι καλά παιδιά και ο κ. Χατζηδημητρίου σπάνιος σε ήθος, ο Αχιλλέας Τζαλάκας, η κα. Κοκκινάκη, ο Κυριάκος Κοκκινάκης και ο κ. Κουτσούκης. Εγώ δε κατεβαίνω από το καράβι. Κάθομαι εκεί και συμβουλεύω και τους λέω τι πρέπει να κάνουμε».

«Παρών» από Βούλγαρη

Την πρόθεση του να βοηθήσει τη Νίκη Βόλου μετά την περσινή του συμμετοχή στη Δ.Ε. ποδοσφαίρου από τη θέση του προέδρου, επανέλαβε ο Στέλιος Βούλγαρης, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της πρωτοβουλίας του Γιάννη Ξάνθη να αναληφθεί πρωτοβουλία, έτσι ώστε να συνενωθούν όλες οι δυνάμεις της Νίκης. Με παρέμβαση στο Blue Heart ο κ. Βούλγαρης σχολίασε: «Εχω δηλώσει, άσχετα αν έχω απομακρυνθεί από την ομάδα αυτή τη στιγμή, πως, όταν με χρειαστούν όλα τα δικά μας τα παιδιά, και ο Σουγγάρης και ο Κουτσούκης και ο Τζαλάκας, εγώ είμαι στρατιώτης και δίπλα στην ομάδα. Πονάει η καρδιά μου, όσο δεν μπορείς να φανταστείς. Είναι και μερικά πράγματα που δεν τα δεχόμαστε. Η ομάδα μου αρέσει. Τα παιδιά παλεύουν. Και ο προπονητής μ’ αρέσει. Μερικά άτομα δεν έχουμε το δικαίωμα να τα χάνουμε (σ.σ. παράγοντες). Δεν μπορώ να μιλήσω δημόσια στο ραδιόφωνο. Μπορούμε να μιλήσουμε σε ένα τραπέζι».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου