ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στον εισαγγελέα για Τεβεκέλη η Νίκη Βόλου

στον-εισαγγελέα-για-τεβεκέλη-η-νίκη-βό-654049

Η διαιτησία του θεσσαλονικού ρέφερι Νικόλαου Τεβεκέλη δεν φαίνεται πως ξεχάστηκε από τη Νίκη Βόλου στο παιχνίδι με την Πύδνα Κιτρους το οποίο ήταν και το τελευταίο για τους κυανόλευκους στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής, μιας και όπως έκαναν γνωστό οι κυανόλευκοι απευθύνθηκαν ακόμη και στον εισαγγελέα.

Δίχως να διευκρινίζεται αν η καταγγελία έγινε στην Εισαγγελία Βόλου, της Κατερίνης, ή σε οποιαδήποτε άλλη οι κυανόλευκοι επισημαίνουν πως η Νίκη Βόλου υπέστη μία σφαγιαστική διαιτησία και άσκησαν αγωγή εις βάρος του κ. Τεβεκέλη.

Αναλυτικά όσα επισημαίνουν μέσω της ανακοίνωσης τους: «Η Νίκη Βόλου υπέστη μία σφαγιαστική διαιτησία στο παιχνίδι του Κίτρους από τον κ. Νικόλαο Τεβεκέλη. Μπορεί ορισμένοι να το πέρασαν στα ψιλά, όχι όμως και η διοίκηση της Νίκης Βόλου, που σύσσωμη (ερασιτεχνική και διοίκηση ποδοσφαίρου) εξέδωσε προ ημερών μία σκληρή ανακοίνωση – καταγγελία.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον φίλαθλο κόσμο μας πως η διοίκηση της Νίκης Βόλου δεν έμεινε μόνο στα… λόγια. Ο πρόεδρος κ. Σάκης Τζήμας ήδη ενημέρωσε τον εισαγγελέα για τη διαιτησία και τον διαιτητή φυσικά του συγκεκριμένου παιχνιδιού, ενώ η επόμενη νόμιμη κίνησή μας θα είναι η αγωγή και η απόδοση των ποινικών ευθυνών στον διαιτητή κ. Νικόλαο Τεβεκέλη.

Δεν μπορεί η Νίκη Βόλου να οδηγείται σαν “πρόβατο σε σφαγή” από καμία “εγκληματική οργάνωση” που ακόμα και τώρα στην κυριολεξία “σκοτώνει” το ποδόσφαιρο που όλοι μας υπηρετούμε.

Τέλος να πληροφορήσουμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας πως η διοίκησή μας ζήτησε όλο το βίντεο του συγκεκριμένου παιχνιδιού από την ομάδα της Πύδνας και τον υπεύθυνο κ. Πεΐδη, που αρνήθηκε να μας το στείλει δηλώνοντας απλά “αναρμόδιος”. Θυμίζουμε πως στη δημοσιότητα δόθηκαν επιλεκτικά στιγμιότυπα του εν λόγω παιχνιδιού! Εννοείται πως για το συμβάν έχει ήδη ενημερωθεί η ΕΠΟ».

Περιμένουν σέντρα

Οι τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και η πρόθεση να οριστεί νέα επιτροπή διαιτησίας δεν αποκλείεται να στείλουν και πάλι στη σέντρα τις ομάδες το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, κάτι που φάνταζε μέχρι χθες το πρωί αδύνατο.

Ετσι και στη Νίκη Βόλου περιμένουν την επανέναρξη των πρωταθλημάτων και αν φιλοξενήσουν την Αμβρακία Κωστακιών την ερχόμενη Κυριακή για την 9η αγωνιστική, αλλιώς θα κοιτάξουν να καλύψουν το κενό της Κυριακής με κάποιο φιλικό αγώνα.

Οσον αφορά την πορεία των προπονήσεων των κυανόλευκων, οι οποίοι επέστρεψαν και πάλι από τη Δευτέρα σε αγωνιστικούς ρυθμούς κανονικά συμμετείχε και χθες ο Φάνης Μαλακασιώτης, με το νεαρό Βολιώτη μεσοεπιθετικό να παίρνει κανονικά μέρος και να βγάζει όλο το πρόγραμμα χωρίς να αισθανθεί την παραμικρή ενόχληση.

Ωστόσο τα προβλήματα των Μιχάλη Σουάρες και Στέλιου Αλεξανδρή παραμένουν με τους δύο ακραίους αμυντικούς να είναι τραυματίες και να συνεχίζουν με πρόγραμμα αποθεραπείας. Παράλληλα εκτός προπόνησης ήταν και χθες οι στρατευμένοι Βαλάντης Κόκας και Κώστας Μουράτης. Για σήμερα Τετάρτη είναι προγραμματισμένη μία προπόνηση στις 2.30μ.μ. Οπως αναφέρεται από τους κυανόλευκους, Σε περίπτωση που το πρωτάθλημα δεν ξεκινήσει αυτό το Σαββατοκύριακο, η Νίκη θα προσπαθήσει να κλείσει φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας.

Συνεργασία των Ακαδημιών

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Νίκη Βόλου ξεκινά συνεργασία με συμβουλευτική ψυχολόγο παιδιών αλλά και με διαιτολόγο – διατροφολόγο για τα παιδιά των Ακαδημιών. Αναλυτικά: «Στο πλαίσιο της αναβάθμισης των ποδοσφαιρικών μας Ακαδημιών, η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου και ο υπεύθυνος Ακαδημιών κ. Ακης Σουγγάρης, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την Συμβουλευτική Ψυχολόγο παιδιών – ενηλίκων κ. Μαρούλα Κανδύλη, καθώς και με την Διαιτολόγο – Διατροφολόγο κ. Στελίνα Σεφέρη. Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τις τύχες των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, είχαμε υποσχεθεί την ριζική αναβάθμισή τους, σε όλα τα επίπεδα και όλους τους τομείς!

Μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα, προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε στις δικές μας φιλοδοξίες για τις Ακαδημίες του μεγάλου συλλόγου μας, καθώς και στις προσδοκίες των γονέων και κυρίως των νεαρών αθλητών μας. Η συνεργασία με τους συγκεκριμένους επιστήμονες, κρίνεται επιβεβλημένη και επιτακτική. Το ποδόσφαιρο και πολύ περισσότερο, στις μικρές ηλικίες, έχει περάσει πλέον σε άλλα επίπεδα και η Νίκη Βόλου οφείλει να ακολουθήσει τις εξελίξεις».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου