ΤΟΠΙΚΟ

Επιασε κορυφή ο Διαγόρας παρά την γκέλα (0-0) με την ΑΕ Διμηνίου

επιασε-κορυφή-ο-διαγόρας-παρά-την-γκέλ-655856

Την αναβολή της αναμέτρησης Ακρόπολης – ΓΣ Αλμυρού αποφάσισε χθες η ΕΠΣΘ μετά από αίτημα της ομάδας του Σέσκλου, που πενθεί την απώλεια του Δημήτριου Μόσιου, πατέρα του ποδοσφαιριστή της ομάδας Γιάννη Μόσιου, η κηδεία του οποίου πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι.

Μετά και την αναβολή της αναμέτρησης για την ομάδα του ΓΣ Αλμυρού, η οποία παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, συγκάτοικός της είναι πλέον ο Διαγόρας Στεφανοβικείου, που με το βαθμό της ισοπαλίας έφθασε στους 18 και την ερχόμενη αγωνιστική φιλοξενείται στον Αλμυρό. Αναλυτικά οι αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής, στην οποία πέρα από το Διαγόρα, βαθμούς εντός έδρας άφησε και ο Πύρασος, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον Πρωτεσίλαο στην Αγχίαλο:

Πύρασος – Πρωτεσίλαος 0-0

Σκόρερ: (-)

Για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή ο Πύρασος δεν κατάφερε να πάρει τους βαθμούς της νίκης και μετά την ήττα από τον Ηρακλή υποχρεώθηκε σε ισοπαλία απέναντι στον Πρωτεσίλαο, ο οποίος θα μπορούσε να έχει φύγει ακόμη και με τη νίκη από την Αγχίαλο. Οι γηπεδούχοι που δεν είχαν το καθαρό μυαλό στην τελική φάση απείλησαν για πρώτη φορά στο 20’, με τον Σιώμο να αφήνει στον Χατζητρακόσια, ο οποίος σούταρε από πλεονεκτική θέση, αλλά ο τερματοφύλακας Τίτας απέκρουσε με το πόδι.

Στη συνέχεια οι κεφαλιές από Σιώμο, Τανάγια και Σφάκα δεν έδειξαν να ανησυχούν τον αντίπαλο πορτιέρο για να φθάσουμε στο 84’, όπου ο Μαρικλέν ξεπέρασε και το εμπόδιο του Τσιλίγκου για να κάνει το πλασέ, με την μπάλα να βρίσκει αρχικά στο χώμα και στη συνέχεια στο οριζόντιο δοκάρι για να καταλήξει άουτ. Ο ίδιος παίκτης ήταν ο μεγάλος άτυχος και ένα λεπτό αργότερα, όταν από πάσα του Αραπίτσα, προσπάθησε να ξεπεράσει και τον Τσιλίγκο, αλλά ο τελευταίος δεν «ψάρωσε» και έπεσε στα πόδια του, μπλοκάρωντας την μπάλα.

Μέχρι το φινάλε, το μόνο που έμελλε να αλλάξει ήταν η αριθμητική ισορροπία, με τον Μαλλιαρό να αποβάλλεται με 2η κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση στο 92’, με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται στο 98’!

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο ο Πύρασος όσο και ο Πρωτεσίαλος, ζήτησαν από ένα πέναλτι, αλλά ο διαιτητής Κούστας δεν «συγκινήθηκε» από το μαρκάρισμα του Στεφανή στον Μαρικλέν (74’) και στο σπρώξιμο του Μαλλιαρού στον Τανάγια.

ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Ρουκάς (46’ Κατής), Γιοβάνης, Μαλισσόβας (83’ Στεργίου), Τανάγιας, Στεφανής, Μπασδάνης, Χατζητρακόσιας (58’ λ.τρ. Μπέικος), Σιώμος, Κοτζαθανάσης, Σφάκας.

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Τίτας, Μιχόπουλος, Μαλλιαρός, Σιαμουρδάνης, Χασιώτης, Κ. Κόρκος, Λάμπος (70’ Λεϊμονής), Θ. Κόρκος, Αραπίτσας, Μαρικλέν (90’+4’ Σούσκο), Χασιώτης (88’ Παναγιώτου).

Αίας – Ηρακλής 3-1

Σκόρερ: (55’ Χειλάς, 70’ Χριστέλλος, 87’ Αθ. Αθ. Κωστούλας – 35’ Σατελιάν)

Τη δεύτερη συνεχόμενη ανατροπή μέσα σε λίγες μέρες πέτυχε ο Αίαντας Σούρπης, ο οποίος μετά το 2-1 στην Ευξεινούπολη για το θεσμό του Κυπέλλου επικράτησε με 3-1 του Ηρακλή. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τέρμα του Σατελιάν στο 35’ μετά από πάσα του Μαυρίδη, αλλά οι κιτρινόμαυροι απάντησαν στην επανάληψη. Ο Ηρακλής πέραν από το τέρμα που σημείωσε στο πρώτο ημίχρονο, είχε σωρεία χαμένων ευκαιριών, με τους Σατελιάν στο 4’, Ασλάνογλου στο 14’, για να ακυρωθεί και τέρμα στο 24’ έπειτα από ενέργεια του Κοντοβά, για το οποίο οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται. Από κει και πέρα χάθηκαν κι άλλες ευκαιρίες με τους Ασλάνογλου στο 26’ και Μαυρίδη στο 33’. Μετά το 0-1 ο Ηρακλής είχε και δοκάρι (οριζόντιο) στο 47’ από εκτέλεση φάουλ του Μαυρίδη. Από εκεί και πέρα ο νεοεισελθών Χειλάς πέτυχε το 1-1 στο 55’, με σουτ μέσα από την περιοχή σε σέντρα του Αθ. Αθ. Κωστούλα. Στο 70’ από κόρνερ του Αθ. Κ. Κωστούλα ο Χριστέλλος έπιασε την κεφαλιά για το 2-1 και στο 87’ ο Αθ. Αθ. Κωστούλας διαμόρφωσε το τελικό 3-1 με σουτ εντός περιοχής.

Οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν το εις βάρος τους 0-1, που έκανε στο 35’ ο Σατελιάν μετά την πάσα του Μαυρίδη, με τον σκόρερ των φιλοξενούμενων να περνά και τον τερματοφύλακα Θοεδωρίδη. Στο 55’ ο Χειλάς με σουτ εντός περιοχής μετά τη σέντρα του Αθ. Αθ. Κωστούλα ισοφάρισε και στο 70’ από κόρνερ του ΑΘ. Κ. Κωστούλα, ο Χριστέλλος με κεφαλιά έγραψε το 2-1. , για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Αθ. Αθ. Κωστούλας με σουτ εντός περιοχής στο 87’.

ΑΙΑΣ: (Στέκας) Θεοδωρίδης, Καλοδήμος (46’ Χειλάς), Παπανικολόπουλος, Γρούνας, Αθ. Κ. Κωστούλας, Μπιρτσάι, Γαρυφάλλου (46’ Κουτσούμπας), Χριστέλλος, Δημητρίου, Αθ. Αθ. Κωστούλας, Κατσιαβριάς.

ΗΡΑΚΛΗΣ: (Κοκκινάκης) Σινάνης, Ντούρο, Γιαμαλής, Γιαουπλάρι, Μοράλες, Μαυρίδης (87’ Κυπτίου), Τρελόπουλος, Λιάρος (90’ Καρπαθάκης), Σατελιάν (75’ Λιάκος), Ασλάνογλου, Κοντοβάς.

Διαγόρας – ΑΕ Διμηνίου 0-0

Σκόρερ: (-)

Την ευκαιρία να αναρριχηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας ως μόνη πρώτη, εκμεταλλευόμενη και την αναβολή του αγώνα Ακρόπολη – ΓΣ Αλμυρού έχασε η ομάδα του Διαγόρα, η οποία παραχώρησε λευκή ισοπαλία στην ΑΕ Διμηνίου.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι, που θα μπορούσαν να έχουν ανοίξει το σκορ με τον Πετρόπουλο στο 10΄, αλλά βρισκόμενος μόνος του με την εστία προτίμησε να δώσει την πάσα αντί να σουτάρει. Από την άλλη οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές, με τον Πάσχο να σουτάρει στο 23’ πάνω στον τερματοφύλακα Τριανταφύλλου και στο 42’ από σέντρα του Κουβελά, ο Πάσχος προσπάθησε και πάλι να νικήσει τον αντίπαλο πορτιέρο, αλλά με κεφαλιά αυτή την φορά, με τον Τριανταφύλλου να μπλοκάρει.

Στο β’ μέρος, ο Χαντζής βρήκε με εξαιρετική μπαλιά τον Πετρόπουλο, αλλά αυτός δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση στο 50’, για να ακολουθήσει σέντρα του Σπ. Καραπλιάγγου στο 56’, όμως ο Κουβελάς νικήθηκε από τον Τριανταφύλλου.

Τέσσερα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν στο διαιτητή Σαρρή, μιας και καταλόγισε επιθετικό φάουλ στον Πετρόπουλο σε τζαρτζάρισμα με αντίπαλο, σε μία φάση που ο επιθετικός των φιλοξενούμενων ήταν σε θέση τετ-α-τετ με το Βουραζέρη. Στα τελευταία λεπτά ο Διαγόρας προσπάθησε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ, αλλά η ΑΕΔ κράτησε το μηδέν στην άμυνα και θα μπορούσε να έχει πάρει κάτι παραπάνω, όταν στο 85’ Δημουλάς βρέθηκε στη μικρή περιοχή, αλλά άργησε να σουτάρει, προσπαθώντας να κάνει δεύτερο κοντρόλ και μετά να τελειώσει τη φάση.

Ο Διαγόρας, που παραμένει αήττητος, έχοντας την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος θα φιλοξενηθεί στην 9η αγωνιστική από τον ΓΣΑ, που έχει την καλύτερη επίθεση. Τέλος, οι γηπεδούχοι εξήραν τη διαιτησία του νεαρού Σαρρή, τονίζοντας πως παρά το νεαρό της ηλικίας του, έδωσε ρεσιτάλ διαιτησίας.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: (Βαγγόπουλος) Βουραζέρης, Λουφόπουλος, Κ. Καραπλιάγκος (75’ Γαλογαύρος), Πρασσάς, Καμπουρέλης, Σπ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς, Καρατζιώλης (60’ Καλλιακούδας), Πάσχος, Καπούλας (55’ Γάρος), Γκάμπας.

ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ: (Θ. Μακρής) Τριανταφύλλου, Παπαεμμανουηλίδης, Καλαμίδας, Λούμπαρδος, Παπαϊώαννου, Ζαρίφης (70’ Δημουλάς), Χαντζής (87’ Μπέης), Χατζησταμάτης, Γεωργιάδης (82’ Ανδρέου), Καμπέρης, Πετρόπουλος.

Σκόπελος – Θησέας 2-1

Σκόρερ: (70’ Συνοδινός, 85’ Αλεξίου- 20’ Γιαννούλας)

Την πρώτη της νίκη μετά από πέντε αγώνες, στους οποίους μετρούσε μόνο ήττες, πήρε χθες η Σκόπελος και μάλιστα με ανατροπή επί του Θησέα Αγριάς. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να καθαρίσουν την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο, αλλά έχασαν μοναδικές ευκαιρίες για να το πραγματοποιήσουν, με τον Γιαννούλα να ανοίγει το σκορ στο 20’ με δυνατό σουτ, το οποίο κόντραρε και σε αντίπαλο για να έρθει το 0-1. Πέντε λεπτά αργότερα ο Θησέας είδε την μπάλα να σταματά στη ρίζα του δοκαριού έπειτα από σέντρα του Ζάγκα και κεφαλιά – ψαράκι του Κόρμπα. Η ομάδα του Κώστα Παπαστεργίου έχασε κι άλλες ευκαιρίες στη συνέχεια με τους Κόρμπα, Γκουγκούδη και Βουρδάκη, για να φθάσουμε στο β’ μέρος, όπου μετά από λάθος της άμυνας και γύρισμα της μπάλας, ο Χυσάι την έκλεψε και έστρωσε στο Συνοδινό, που δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το 1-1 στο 70’. Ο Θησέας πίεσε για ένα δεύτερο γκολ, χάνοντας ευκαιρίες με τους Μάστορα και Βλάχο και έτσι στο 85’ από σέντρα του Χρυσάνθη ο Αλεξίου έπιασε την κεφαλιά για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για τη νίκη – ανατροπή.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ: (Καπελιάνης) Ζαρίφης, Ασημάκης, Καραθανάσης, Αλεξίου, Χονδρός (30’ λ.τρ. Μαρτσέλος), Τριανταφύλλου (70’ Ταφίλης), Δαλακιάρης (80’ Κονταξής), Ρόκο Ελσον, Χυσάι, Συνοδινός, Χρυσάνθης.

ΘΗΣΕΑΣ: (Παπαστεργίου) Σταμέλος, Ζάγκας, Γαρυφάλλου (90’ Ταυρής), Ακριβούσης, Αναστασίου Γιαννούλας, Καραλόπουλος, Ισά, Βουρδάκης (70’ Μάστορας), Κόρμπας (75’ Βλάχος), Γκουγκούδης.

Σαρακηνός – Σκιάθος 2-1

Σκόρερ: (60’ Σαμαράς, 91’ Νιαώτης – 90’ Νικολαΐδης)

Με την ομάδα της Σκιάθου να έχει τις κυριότερες ευκαιρίες στο α’ μέρος, ο Σαρακηνός τα βρήκε σκούρα απέναντι στους νησιώτες, οι οποίοι έχασαν μοναδική ευκαιρία στο 21’ να προηγηθούν, με τον Σαρρή να στρώνει την μπάλα στο Φερετζέλη και αυτός από το ύψος του πέναλτι και αριστερά πλάσαρε ανενόχλητος πάνω από την εστία του Γράντα. Σημειώνεται πως οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να έχουν προηγηθεί στο 15’, αλλά ο Σαρρής, ο οποίος χρησιμοποίησε το χέρι αλά Μαραντόνα, δεν μπορούσε να ξεγελάσει διαιτητή και βοηθό, αντικρίζοντας την κίτρινη κάρτα.

Για την ομάδα του Σαρακηνού, ο Παπάρας δεν δυσκολεύθηκε να μπλοκάρει τακουνάκι του Βαλωτή από σέντρα του Δημητριάδη στο 28’, όπως και σουτ του Σαμαρά εκτός περιοχής, με τον αρχηγό και τερματοφύλακα της Σκιάθου να μπλοκάρει και πάλι στο 40’.

Το σκορ άνοιξε στην επανάληψη, με το Σαρακηνό να είναι πιο επιθετικός και να δικαιώνεται στο 60’, όταν ο Σαμαράς μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και από τα δεξιά για να σουτάρει με το αριστερό και το συρτό του σουτ να καταλήξει στην κάτω δεξιά γωνία του Παπάρα.

Ο Σαρακηνός συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπόρεσε να φθάσει στην επίτευξη ενός δεύτερου τέρματος, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 84ο λεπτό, όταν ο Φραγκογιάννης πέρασε όποιον βρήκε στο διάβα του, αλλά το σουτ που έπιασε απέναντι από τον Παπάρα δεν δυσκολεύθηκε να μπλοκάρει ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων.

Ετσι φθάσαμε στο 90’, με τη Σκιάθο να σημειώνει την ισοφάριση, με τον Νικολαΐδη να εκμεταλλεύεται την μπαλιά του Σαρρή και την άστοχη έξοδο του Γράντα για το 1-1, αλλά οι συγκινήσεις δεν τελείωσαν εκεί, με τους γηπεδουχους να παίρνουν και πάλι κεφάλι στο σκορ, όταν ο Βαλωτής έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και στο δεύτερο δοκάρι πετάχτηκε ο Νιαώτης, ο οποίος με εναέρια προβολή έστειλε την μπάλα στον ουρανό των διτχύων για το 2-1 στο 91’.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: (Φασουράκης) Γράντας, Δημητριάδης, Ιωάννου, Τσαγκαράς, Καλαμάτας, Ντουκώλη (69’ Νιαώτης), Σαμαράς (92’ Δουλάς), Φραγκογιάννης, Βαλωτής, Κωνσταντάκος, Μπλούχος (75’ Ρέλλος).

ΣΚΙΑΘΟΣ: (Βλαχόπουλος) Παπάρας, Γ. Σταμέλος (80’ Βεργίνης), Τζελάι (57’ Γκιαουράκης), Τουρναβίτης, Γραβάνης, Μπρέγκου, Τάσσος, Γαζέτης, Σαρρής, Φερετζέλης (66’ Νικολαΐδης), Μπάμπα .

Αγία Παρασκευή – Απόλλων Καναλίων 1-2

Σκόρερ: (47’ Παπακώστας – 50’ Αν. Μαστακούλης, 68’ Τσιουρής)

Την πρώτη νίκη πανηγύρισε ο Απόλλωνας Καλαλίων, επικρατώντας μάλιστα εκτός έδρας της Αγίας Παρασκευής με 2-1 και με ανατροπή. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μουράβα έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μαρμαρινού και στη συνέχεια χτύπησε στο έδαφος και πριν από τη γραμμή, με τους αμυνόμενους να απομακρύνουν. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είχαν τη δική τους ευκαιρία στο 25’ ,με τον Γιαννακούρα να πιάνει σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα να γλείφει το δοκάρι και να καταλήγει άουτ. Ωστόσο, το 1-0 σημειώθηκε στο 2ο λεπτό του β’ μέρους, με τον Παπακώστα να σκοράρει με σουτ εκτός περιοχής, αλλά η χαρά των γηπεδούχων δεν έμελλε να κρατήσει για πολύ, με το 1-1 να έρχεται τρία λεπτά αργότερα, αφού ο Ανέστης Μαστακούλης ισοφάρισε με πλασέ από κοντινή απόσταση μετά από ατομική ενέργεια του Τσιουρή και ασίστ. Ο Τσιουρής μάλιστα ήταν πρωταγωνιστής και στο 1-2, όταν πήρε την μπάλα από τον Βασιλείου και με σουτ εκτός περιοχής έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους μέχρι το φινάλε, με τον Γιαννακούρα να χάνει μοναδική ευκαιρία και για το 1-3 στο 85’, όταν από θέση τετ-α-τετ νικήθηκε από τον τερματοφύλακα Τσιτσιρίκο.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: (Μαλακασιώτης) Τσιτσιρίκος, Κλώθος (73’ Λιάτσικος), Καψάλης Γιάτσιος, Παντελόλγου, Σιγάλας, Παπακώστας, Μαλακασιώτης, Καψάλης ( 68’ Παπουτσής) Καραγιάννης, Μαρμαρινός (83’ Κόφφας), Κουσιαρής.

ΑΠΟΛΛΩΝ: (Ρέππος) Μουράβας, Πάντσιος, Φειζο (70’ Καράνταγλης), Γεωργουλάκος, Μάρκου, Παναγιωτάκης, Αν. Μαστακούλης (80’ Δ. Καλαμίδας), Βασιλείου, Γιαννακούρας, Τσιουρής, Γ. Καλαμίδας (46’ Φώτου).

Παγασητικός – Αρης 0-2

Σκόρερ: (63’ Μερμίγγης, 85’ Κουτλούμπασης)

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Αρης Μελισσατίκων το απόγευμα του Σαββάτου, επικρατώντας με 2-0 του Παγασητικού στο γήπεδο της Νεάπολης. Οι κιτρινόμαυροι μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες στο ξεκίνημά τους μετρούν πλέον μόνο νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και παρά την κούραση από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι απέναντι στο Διαγόρα, στάθηκαν όρθιοι απέναντι και στο μαχητικό Παγασητικό, ο οποίος είχε αγωνιστεί για 120 λεπτά απέναντι στην Ακρόπολη, επίσης για το Κύπελλο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τη σημαντικότερή τους ευκαιρία στο α’ μέρος, με τον Κάρο να πιάνει την κεφαλιά μετά από σέντρα του Τσίρου από τα δεξιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ο Παγασητικός απάντησε με τη μεγαλύτερή του ευκαιρία στο παιχνίδι στο 30ο λεπτό, όταν ο Περιβολιώτης σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Κουρίτα στο 30’ μετά από τετ-α-τετ, που είχε με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Με την αναμέτρηση να είναι αμφίρροπη στο πρώτο μέρος, όλα κρίθηκαν στην επανάληψη, με τον Μερμίγγη να βρίσκει δίχτυα στο 63’ και μετά από φάση διαρκείας σκόραρε μέσα από την περιοχή για το 0-1, με τους γηπεδούχους να έχουν χάσει τρομερή ευκαιρία να προηγηθούν λίγο νωρίτερα, όμως ο Μπραχόλι

δεν κατάφερε να πλασάρει απέναντι από τον Κουρίτα. Πλασέ του Τσιαντή και σουτ του Νούσια απέκρουσε ο Καγιάννης στη συνέχεια, αλλά δεν έγινε το ίδιο και στο 85’ με τον Κουτλούμπαση, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στη θέση του Μερμίγγη, να σκοράρει από θέση τετ-α-τετ μετά από κάθετη πάσα του Σιαμέτη.

ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: (Ανδρουτσόπουλος) Καγιάννης, Μπερτζέμης, Μυλωνάς, Στρούγγης, Καψιώτης, Λάιος, Θάνος, Γκατζούνας, Περιβολιώτης (60’ Μπραχόλι), Μπούρντα (32’ λ.τρ. Ρηγίνος, Σίμος (67’ Ρουμπάτης).

ΑΡΗΣ: (Ακτσιαλής) Κουρίτας, Τσίρος, Γκοτζόπουλος, Γκίνης, Θεοδοσιάδης, Γγάγκας, Τσιαντής, Κάρος (62’ Σιαμέτης), Μερμίγγης ( 75’ Κουτλούμπασης), Αποστολίδης, Νούσιας (89’ Δημόπουλος).

Βαθμολογία

Θ. Ομάδα Β. Γκολ

1. ΓΣ Αλμυρού 18 (19-6)

2. Διαγόρας 18 (16-3)

3. Σαρακηνός 16 (12-9)

4. Πύρασος 15 (14-4)

5. Πρωτεσίλαος 15 (11-5)

6. Ηρακλής 14 (15-7)

7. Αρης Μελισσατίκων 12 (10-8)

8. Αίας 11 (11-16)

9. Ακρόπολη 10 (8-10)

10. Α.Ε. Διμηνίου 10 (7-9)

11. Παγασητικός 6 (7-11)

12. Αγία Παρασκευή 6 (10-19)

13. Θησέας 5 (10-14)

14. Σκιάθος 5 (4-11)

15. Σκόπελος 3 (6-14)

16. Απόλλων Καναλίων 3 (5-19)

*Δύο αγώνες λιγότερους έχει η Σκόπελος και έναν λιγότερο οι Παγασητικός, Αρης Μελ., Γ.Σ. Αλμυρού και Ακρόπολη.

Επόμενη 9η (19-20/11)

Α.Ε. Διμηνίου – Αρης

Γ.Σ. Αλμυρού – Διαγόρας

Θησέας – Παγασητικός

Ηρακλής – Ακρόπολη

Σκιάθος – Σκόπελος

Πρωτεσίλαος – Αίας

Απόλλων – Σαρακηνός

Αγία Παρασκευή – Πύρασος

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου