ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Διήμερο ρεπό για τη Νίκη Βόλου

διήμερο-ρεπό-για-τη-νίκη-βόλου-657669

Την πολυτέλεια να απολαύσουν ένα ξεκούραστο διήμερο έχουν πλέον και οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, οι οποίοι βάσει προγράμματος θα αγωνίζονταν αύριο για τη β’ φάση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής με την Ιστιαία, ωστόσο οι τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν αφήνουν ανεπηρέαστους τους κυανόλευκους.

Μετά από μία εβδομάδα τρικυμίας – αναταραχών και σε διοικητικό επίπεδο από την ήττα στο Κίτρος για την 8η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, οι κυανόλευκοι έχουν την ευκαιρία για ηρεμία αλλά και ξεκούραση. Η τελευταία προπόνηση για τους παίκτες του Στέφανου Ξηροφώτου πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή και το απουσιολόγιο ήταν γεμάτο, μιας και εκτός από τον τραυματία Στέλιο Αλεξανδρή, που ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας, ενοχλήσεις αντιμετωπίζει και ο Φάνης Μαλακασιώτης με τον νεαρό μεσοεπιθετικό ωστόσο να αναμένεται να επιστρέψει κανονικά σε πρόγραμμα προπονήσεων από την ερχόμενη Δευτέρα σε αντίθεση με τον Αλεξανδρή, ο τραυματισμός του οποίου δείχνει να είναι σοβαρότερος. Στη λίστα με τους τραυματίες έχει μπει παράλληλα και ο Μιχάλης Σουάρες.

Από κει και πέρα απών από τη χθεσινή προπόνηση ήταν και ο Μπάμπης Πετράκος, ο οποίος πήρε σχετική άδεια προκειμένου να βρεθεί δίπλα στην οικογένειά του στη Βέροια και θα επιστρέψει με τη σειρά του τη Δευτέρα. Αντίθετα κανονικά μέρος στη χθεσινή προπόνηση πήρε ο Γιώργος Νικλητσιώτης, με τον αρχηγό των κυανόλευκων στο τελευταίο παιχνίδι του Κίτρους να επιστρέφει χθες κανονικά σε ρυθμό προπονήσεων.

Παράλληλα άγνωστο είναι το πότε και εάν επιστρέψει τελικά στους κυανόλευκους ο Μάριος Παπαδόπουλος, με τον ταλαντούχο μέσο να αποτελεί για την ώρα ένα μεγάλο ερωτηματικό, δίχως να αποκλείεται πάντως η επιστροφή του, εάν και εφόσον ξεπεραστεί το οικογενειακό του πρόβλημα. Για την ώρα πάντως δείχνει πως ο ποδοσφαιριστής έχει τη στήριξη τόσο από τον προπονητή, όσο και από τη διοίκηση της ομάδας.

Τέλος, όπως αναφέρεται και σε σχετική ανακοίνωση των κυανόλευκων για σήμερα και αύριο, στους ποδοσφαιριστές δόθηκε ρεπό από τον Στέφανο Ξηροφώτο μετά την αναβολή του Κυπέλλου Ελλάδας της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Σε εμβόλιμη

ημερομηνία το Κύπελλο

Μετά την αναβολή της β’ φάσης του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής, στην οποία η Νίκη Βόλου θα αντιμετώπιζε αύριο στις 2μ.μ. στο Π. Μαγουλάς την Ιστιαία του Μίκι Τσίρκοβιτς, αναμένεται να οριστεί σε νέα ημερομηνία και πιθανότατα κάποια Τετάρτη στις 23 ή 30 Νοεμβρίου. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι ακόμη βέβαιο, αφού σύμφωνα με την ΕΠΟ αγώνες δεν θα πραγματοποιηθούν ούτε την επόμενη Κυριακή 20 Νοεμβρίου και δεν αποκλείεται η Νίκη Βόλου να επιστρέψει στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα στις 27 Νοεμβρίου για την 9η αγωνιστική, όταν και φιλοξενεί την Αμβρακία Κωστακιών, με τη συνέχεια να φέρνει τη Νίκη και πάλι στην Κατερίνη, αλλά με αντίπαλο τον Πιερικό για τη 10η αγωνιστική. Μετά την έξοδο στην Πιερία ακολουθεί το βολιώτικο ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου, το οποίο μπορεί να έχει προγραμματιστεί για τις 4 Δεκεμβρίου στο Π. Μαγουλάς, αλλά δεν αποκλείεται να διεξαχθεί πλέον σε διαφορετική ημερομηνία, εφόσον το πρωτάθλημα δεν ξεκινήσει την επόμενη Κυριακή 20 Νοεμβρίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου