ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Χωρίς δράση και η Νίκη Βόλου

χωρίς-δράση-και-η-νίκη-βόλου-659109

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι τελευταίες εξελίξεις στο Ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσαν από το να μην επηρεάσουν και τις ομάδες της Γ’ Εθνικής, οι οποίες μπορεί την ερχόμενη Κυριακή να μην είχαν αγώνες πρωταθλήματος, έχουν ωστόσο προγραμματισμένα παιχνίδια Κυπέλλου, όπως η Νίκη Βόλου.

Οι κυανόλευκοι μετά την ήττα από την Πύδνα στο Κίτρος και όλα όσα ακολούθησαν με την κόντρα οπαδών και φιλάθλων με τη Δ.Ε. έχουν στρέψει την προσοχή τους στον κυριακάτικο αγώνα, ωστόσο κι αυτός βρίσκεται στον αέρα με την ΕΠΟ να μην ορίζει, όπως αναμένεται, τις αναμετρήσεις και τους διαιτητές για τη β’ φάση του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής.

Συνεπώς και η Νίκη Βόλου μένει χωρίς επίσημη αγωνιστική δράση και δεν θα φιλοξενήσει την ομάδα της Ιστιαίας, όπως αναμένονταν να γίνει την ερχόμενη Κυριακή στις 2μ.μ., ωστόσο αυτό το γεγονός τη δεδομένη στιγμή δείχνει να βολεύει τους κυανόλευκους, οι οποίοι θέλουν να βρουν και πάλι την ηρεμία τους, κυρίως εξωαγωνιστικά, αλλά και να δώσει την ευκαιρία σε παίκτες και τεχνικό τιμ να προετοιμαστούν καταλληλότερα για τη συνέχεια και για όποτε αποφασιστεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Εξάλλου αρκετά ήταν τα αγωνιστικά προβλήματα που απασχόλησαν τον προπονητή Στέφανο Ξηροφώτο, ο οποίος την περασμένη Δευτέρα είδε τους Τζήμα, Παρασκευαΐδη, Σουάρες, Ναουμίδη και Αλεξανδρή να μην προπονούνται λόγω ενοχλήσεων και τραυματισμών, ενώ στη χθεσινή προπόνηση δεν έλαβαν μέρος οι Τζήμας, Νικλητσιώτης, Αλεξανδρής και Σουάρες. Ο Νίκος Τζήμας αναμένεται και πάλι από σήμερα στις προπονήσεις, με τους κυανόλευκους να δίνουν ραντεβού στο Π. Μαγουλάς στις 2.45μ.μ.

Αυξήθηκε ο αριθμός

στις Ακαδημίες

Μπορεί οι εργασίες στο Π. Μαγουλάς και στο βοηθητικό γήπεδο να μην έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και σήμερα, ωστόσο, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση των κυανόλευκων οι Ακαδημίες της Νίκης Βόλου έχουν αυξηθεί σε μέλη σε σχέση με πέρυσι. Συγκεκριμένα η Ακαδημία ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου αριθμεί 200 μέλη, οι οποίοι προπονούνται για την ώρα στα γήπεδα της Ι.Μ. Δημητριάδος, στα 5Χ5 του Πανθεσσαλικού και σε λίγο χρονικό διάστημα στο βοηθητικό της ΓΑΙΟΣΕ. Αξίζει να αναφερθεί πως ο υπεύθυνος των Ακαδημιών, κ. Ακης Σουγγάρης, έχει δώσει τον καλύτερό του εαυτό και μαζί με τη συμπαράσταση κι άλλων μελών της Δ.Ε. έχει καταφέρει να λειτουργεί τα τμήματα σε ικανοποιητικά επίπεδα παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες των εγκαταστάσεων που αντιμετωπίζει καθημερινά. Στην ανακοίνωσή της η ομάδα ευχαριστεί τον κόσμο για την εμπιστοσύνη και υπόσχεται συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση όλων των τμημάτων. Αναλυτικά:

«Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο, την πρόοδο σε όλους τους τομείς στο νευραλγικό τμήμα των ποδοσφαιρικών Ακαδημιών της!

Μαζί με τους 25 ποδοσφαιριστές της ομάδας των Νέων Αθλητών της Νίκης Βόλου, η ομάδα Νέων δηλαδή της Νίκης, οι ποδοσφαιρικές ακαδημίες όλων των τμημάτων μας, έφτασαν τα 200 παιδιά! Και όλα αυτά με τα γνωστά οργανωτικά προβλήματα, αλλά και αυτά των εγκαταστάσεων. Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, ήδη έχει ως προσωρινή λύση τρία γήπεδα στην διάθεσή της, για την εκγύμναση των νεαρών παικτών μας.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του κόσμου στις Ακαδημίες μας και μια μεγάλη υπόσχεση από την πλευρά μας, για συνεχείς βελτίωση και αναβάθμιση όλων των τμημάτων μας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου