ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Φάτσης: «Θέτω την παραίτηση μου εάν…»

φάτσης-θέτω-την-παραίτηση-μου-εάν-660904

Στο μεταξύ ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης, κ. Στέργιος Φάτσης, με νέα ραδιοφωνική τοποθέτηση θέλησε να απολογηθεί για τις δηλώσεις του σχετικά με τη συμπεριφορά φιλάθλων της Νίκης Βόλου στο παιχνίδι με την Πύδνα με τον ίδιο να αναφέρει στο επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου και στον Blue Heart:

«Οσον αφορά μια παρεξήγηση, που πρέπει να λυθεί περί κάποιων ευρημάτων από την Αστυνομία, φυσικά και δεν έχει να κάνει με την πλειοψηφία των παιδιών. Είναι παιδιά τα οποία είναι από όλες τις κοινωνικές τάξεις, είναι παιδιά που βγάζουν το μεροκάματο τίμια, είναι παιδιά επιστήμονες, οικογενειάρχες, είναι ελεύθεροι επαγγελματίες και πάρα πολλοί ταξιδεύουν με τις γυναίκες και τα παιδιά τους σε όλη την Ελλάδα υποστηρίζοντας την ομάδα.

Απλά, ως Νικιώτης ενδεχομένως να μην έπρεπε να πω τίποτα. Ομως ως φίλαθλος, πατέρας και παππούς καθώς και ως συνυπεύθυνος, γιατί εγώ έχω υπογράψει για τις λειτουργίες αυτών των συνδέσμων, με στεναχώρησε τόσο πολύ το γεγονός, που μέσα στη ροή του λόγου μου, αναγκάστηκα και το είπα.

Δεν υπάρχει ίχνος σκοπιμότητας. Εγώ με τους συνδέσμους έχω πάρα πολύ καλή σχέση και παρ’ όλα αυτά εάν θεωρούν τα παιδιά, απ’ όλους τους συνδέσμους, ότι πίσω από τα λεγόμενα μου κρύβεται σκοπιμότητα θα τους παρακαλέσω να επικοινωνήσουν μαζί μου και να υποβάλλω σήμερα την παραίτηση μου από πρόεδρος του Δ.Σ. για ηθικούς και μόνο λόγους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου