ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Βράζουν» με Τεβεκέλη στη Νίκη

βράζουν-με-τεβεκέλη-στη-νίκη-661788

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ανακοίνωση με την οποία κατακεραυνώνει το διαιτητή της Κυριακάτικης αναμέτρησης Πύδνα Κίτρους – Νίκη Βόλου, κ. Τεβεκέλη, εξέδωσε χθες η διοικούσα επιτροπή των κυανόλευκων, θεωρώντας τον άξιο τέκνο του συστήματος, βάσει των σφυριγμάτων του που έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της Κατερινιώτικης ομάδας.

Στην ανακοίνωσή τους οι κυανόλευκοι τα βάζουν με τον Θεσσαλονικιό ρέφερι, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως θα παραμείνουν μακριά από κάθε εγκληματική οργάνωση, ενώ θα συμβάλλουν στην άνοιξη του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Σημειώνεται πως ο κ. Τεβεκέλης είχε διευθύνει και πέρυσι δύο παιχνίδια της Νίκης Βόλου, αλλά στο Π. Μαγουλάς, με τους κυανόλευκους να κερδίζουν με 1-0 τον Πύρασο και να αναδεικνύονται ισόπαλοι 1-1 με τον Θεσπρωτό. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές αλλά και την τεχνική ηγεσία για την προσπάθεια που κατέβαλαν στο Κίτρος, μα πάνω απ’ όλα θέλει να τους ζητήσει συγνώμη για όλα όσα βίωσαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, από τον ανεκδιήγητο διαιτητή Τεβεκέλη!

Το ήθος και η τιμιότητα είναι πάνω από κάθε νίκη και οποιοδήποτε τίτλο, που δεν προέρχονται από τις αξίες της ηθικής που διέπουν την ομάδα μας, από το 1924 που ιδρύθηκε!

Είμαστε μακριά και θα μείνουμε μακριά από κάθε “εγκληματική οργάνωση”, δεν έχουμε και δεν θα έχουμε την παραμικρή ανάμειξη σε “ύποπτα” cd με “σκοτεινές” συνομιλίες και κοιτάζοντας να διορθώσουμε τα δικά μας λάθη, θα περιμένουμε και θα συμβάλουμε στην “άνοιξη” του ελληνικού ποδοσφαίρου…

Ως τότε, την καληνύχτα μας στο άξιο τέκνο του “συστήματος”, Τεβεκέλη».

Δεύτερη φετινή ήττα και τώρα Κύπελλο

Η Νίκη ήθελε πάση θυσία τους τρεις βαθμούς στην 8η αγωνιστική, προκειμένου να παραμείνει κοντά στην κορυφή, αλλά η ήττα από την Πύδνα την έριξε κατά μία θέση στην βαθμολογία, αλλά και πλέον στο -5 από τους πρωτοπόρους, Ολυμπιακό Βόλου και Διαγόρα Σεβαστής, οι οποίοι έφτασαν στους 21, την ώρα που η Νίκη “κόλλησε” στους 16 και ενδιάμεσα την 3η θέση καταλαμβάνει πλέον ο Απόλλων Λάρισας με 18.

Η Κυριακάτικη ήταν η 2η ήττα για την ομάδα της Νίκης Βόλου στο φετινό πρωτάθλημα μετά από εκείνη στο Βελεστίνο από το Ρήγα Φεραίο, με τους κυανόλευκους να παλεύουν να μείνουν όρθιοι στο γήπεδο του Κίτρους αλλά να μην τα καταφέρνουν. Πέρα από τις ευκαιρίες, που δημιούργησε και τις οποίες δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ, η Νίκη έμεινε πίσω στο σκορ από το τέρμα του Στεφανίδη, με τον έμπειρο επιθετικό να σκοράρει στο 37’ και τους παίκτες του Στέφανου Ξηροφώτου να διαμαρτύρονται έντονα για επιθετικό φάουλ δίχως ωστόσο να εισακουστούν ποτέ από το διαιτητή Τεβεκέλη.

Ο Μακεδόνας ρέφερι δέχθηκε τα «πυρά» από παίκτες και προπονητή και στην ανάπαυλα, αλλά τίποτα δεν άλλαξε, με τη Νίκη να προσπαθεί για την ισοφάριση αλλά να της ακυρώνεται και γκολ με τον Κόλα, για να ακολουθήσει στη συνέχεια ένα δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων με τον νεοεισελθόντα Κατσιαμήτα στο 83’, ενώ ο Μέτσε ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό 2-1 με εκτέλεση πέναλτι στο 90’.

Κόλα «Συγγνώμη από τον κόσμο»

Μετά το φινάλε του αγώνα δύο εκ των πρωταγωνιστών του, ο Κλεβί Κόλα και ο Γιάννης Στεφανίδης για την Πύδνα Κίτρους, μίλησαν σχετικά, με τον ποδοσφαιριστή της Νίκης Βόλου να ζητά συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας, ενώ ο έμπειρος φορ δεν ξεκαθάρισε αν η φάση που σκόραρε είναι ή όχι επιθετικό φάουλ.

Αναλυτικά ο μέσος των κυανόλευκων σχολίασε: «Θα ήθελα να σταθώ στον κόσμο που ήρθε να μας βοηθήσει και να μας στηρίξει και να ζητήσω συγγνώμη που δεν τα καταφέραμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο εκτός από το να συνεχίσουμε. Θέλαμε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας αλλά δεν τα καταφέραμε. Προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε αλλά το θετικό είναι πως δεν τα εγκαταλείψαμε».

Ακολούθως, ο Στεφανίδης αρνήθηκε να πάρει θέση αν ήταν ή δεν ήταν επιθετικό φάουλ στον Πετράκο, πριν σημειώσει το πρώτο καθοριστικό τέρμα της Πύδνας αναφέροντας:

«Για εμάς ήταν ένα πολύ κομβικό σημείο για το φετινό πρωτάθλημα. Χάσαμε πάρα πολλούς βαθμούς. Από την αρχή του πρωταθλήματος οι στόχοι μας ήταν διαφορετικοί. Δεν μας πήγαν όπως τα περιμέναμε τα πράγματα και το παιχνίδι αυτό ήταν κομβικό, γιατί δεν είχαμε αύριο. Όλη την εβδομάδα λέγαμε πως οπωσδήποτε πρέπει να κερδίσουμε τη Νίκη Βόλου και τα παιδιά το πίστεψαν. Ολοι δούλεψαν πολύ σκληρά με τον Σάκη και καταφέραμε και κερδίσαμε το ματς.

Εμείς από εδώ και πέρα αυτό που είπαμε είναι να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ξέρουμε ότι το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι δύσκολο. Μας έχουν φύγει λίγο μπροστά οι αντίπαλοι αλλά θα τα δώσουμε όλα, σε κάθε παιχνίδι θα κερδίζουμε και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει.

Για το γκολ του που η ομάδα της Νίκης θεωρεί ότι ήταν επιθετικό φάουλ: «Δεν μπορώ να πω κάτι, ο διαιτητής αυτό είδε τι να σας πω, δεν είμαι διαιτητής».

Πλέον μετά την 8η αγωνιστική η Νίκη έχει να σκέφτεται την επιστροφή στην έδρα της την ερχόμενη Κυριακή, όπου όμως δεν θα αγωνιστεί για το πρωτάθλημα αλλά για το Κύπελλο, φιλοξενώντας συγκεκριμένα την ομάδα της Ιστιαίας του Μίκι Τσίρκοβιτς, η οποία πριν από λίγες εβδομάδες είχε αποδράσει με το βαθμό της ισοπαλίας στο 92’ από την “Κλούβα”. Την ερχόμενη Κυριακή 13 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Κυριακή 13 Νοεμβρίου (2 μ.μ.)

Αμβρακία Κωστακιών – Απόλλων Λάρισας

Πύδνα Κίτρους – Τηλυκράτης

Α.Ε. Καραϊσκάκης – Μαύροι Αετοί

Νίκη Βόλου – Ιστιαία

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου