ΤΟΠΙΚΟ

Ο Ηρακλής κρατούσε το ρόπαλο, υποχρεώνοντας στην πρώτη του ήττα τον Πύρασο

ο-ηρακλής-κρατούσε-το-ρόπαλο-υποχρεών-663170

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο Ηρακλής ήταν ο νικητής του ντέρμπι της 7ης Αγωνιστικής στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣΘ κόντρα στον Πύρασο, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον νεαρό τερματοφύλακα Σπύρο Πολυμέρου, ο οποίος, ωστόσο, θα λείψει από τις υποχρεώσεις της ομάδας του για μεγάλο διάστημα, μιας και είχε τροχαίο ατύχημα χθες το μεσημέρι και υπέστη κάταγμα στο πόδι. σε τροχαίο ατύχημα που είχε με το δίκυκλο μοτοποδήλατό του.

Ο 20χρονος τερματοφύλακας, κινούνταν με το δίκυκλο μοτοποδήλατό του, όταν έπεσε σε ανοιχτό φρεάτιο που βρίσκεται πάνω στο οδόστρωμα έξω από το Πανθεσσαλικό Στάδιο. Εχασε την ισορροπία του και τραυματίστηκε σοβαρά, στην κνήμη. Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 3:10 χθες το απόγευμα. Το σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο, θεωρείται «καρμανιόλα» από τότε που άγνωστοι έκλεψαν το καπάκι από το φρεάτιο. Στο συγκεκριμένο σημείο, πληροφορίες αναφέρουν, ότι έχουν σημειωθεί κι άλλα τροχαία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 7ης Αγωνιστικής:

ΑΕ Διμηνίου – Παγασητικός 2-2

Σκόρερ: (22’, 65’ Παπαϊωάννου – 12’ Λάιος, 33’ Ρηγίνος)

Βαθμούς και γκολ μοιράστηκαν στο παιχνίδι του ΕΑΚ Βόλου Τ. Συνετόπουλος η τυπικά γηπεδούχος ΑΕ Διμηνίου και ο Παγασητικός. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 12’, με τον Λάιο να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Γκατζούνα, με την μπάλα να μην απομακρύνεται από την άμυνα παρά την προσπάθεια των αμυντικών, δίνοντας την ευκαιρία στον αρχηγό του Παγασητικού να γράψει το 1-0. Οι παίκτες του Θωμά Μακρή έφεραν το παιχνίδι στα ίσια δέκα λεπτά αργότερα, με τον αρχηγό της ΑΕΔ να ισοφαρίζει σε 1-1, έπειτα από υπόδειξη πέναλτι του διαιτητή Τασιόπουλου, για χέρι του Στρούγγη σε σουτ του Γεωργιάδη, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Παπαϊωάννου στο 22’, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα για λάθος απόφαση του νεαρού ρέφερι. Το πρώτο ημίχρονο έμελλε να κρύψει κι άλλες συγκινήσεις, αφού ο Παγασητικός πήρε εκ νέου το προβάδισμα, με τον Γκατζούνα να σερβίρει και πάλι και με κάθετη πάσα να βγάζει σε θέση τετ α τετ τον Ρηγίνο, ο οποίος δεν λάθεψε προ του Τριανταφύλλου και πέτυχε το 1-2 στο 33’.

Από την άλλη, για την ΑΕ Διμηνίου μεγάλη ευκαιρία χάθηκε για την ισοφάριση τρία λεπτά αργότερα, όταν ο Καλαμίδας πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, όμως απέναντι από τον τερματοφύλακα Καγιάννη έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι, σουτάροντας από διαγώνια θέση με το αριστερό. Με την έναρξη της επανάληψης η ΑΕ Διμηνίου μπήκε πιο δυνατά και έχασε ακόμη μία τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση, όταν ο Ζαρίφης σε τετ α τετ στο 61’ προσπάθησε να κερδίσει τον Καγιάννη με ψηλοκρεμαστό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την αντίπαλη εστία. Ομως η ισοφάριση ήρθε στο 65’, με τον Καμπέρη να κερδίζει πέναλτι από το Λάιο, με τον Παπαϊωάννου να είναι και πάλι εύστοχος από τα 11 βήματα για το 2-2. Με το παιχνίδι να έχει πάρει πλέον μια άγρια ομορφιά, ανταμείβοντας τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο ΕΑΚ, οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το κάτι παραπάνω και αμφότερες έφτασαν μια ανάσα από το τρίτο τέρμα.

Συγκεκριμένα ο Παγασητικός απείλησε σε διάστημα τριών λεπτών τρεις φορές να πετύχει το 2-3, όταν αρχικά στο 75’ ο Μυλωνάς εκτέλεσε κόρνερ, με την μπάλα να κατευθύνεται προς τα δίχτυα, με τον Τριανταφύλλου να διώχνει δύσκολα πάνω στη γραμμή, ενώ ένα λεπτό μετά ο Ρηγίνος ξεπέρασε και τον Τριανταφύλλου, αλλά σούταρε παράλληλα με την εστία, για να ακολουθήσει στο 78’ μοναδική ευκαιρία με τον Ρουμπάτη να φεύγει από τα αριστερά για να πλασάρει τον τερματοφύλακα της ΑΕΔ, ο οποίος με τις άκρες των δακτύλων του έδιωξε την μπάλα, για να βρει εκείνη στη συνέχεια στο αριστερό κάθετο δοκάρι. H AE Διμηνίου είχε από την άλλη τον τελευταίο λόγο, αλλά όχι και το γκολ, με τον Πετρόπουλο να αφήνει στην Μπάρδα, ο οποίος από το σημείο του πέναλτι προτίμησε να πασάρει στον Ανδρέου αντί να σουτάρει, με τον Μυλωνά να κλέβει και να απομακρύνει στο 85’. Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα ανήκε στους γηπεδούχους, με τον Χατζησταμάτη να προσπαθεί με σουτ εκτός περιοχής για το 3-2, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από την αντίπαλη εστία.

ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ: (Μακρής) Τριανταφύλλου, Παπαεμμανουηλίδης, Λούμπαρδος (61’ Λούμπαρδος), Παπαϊωάννου, Δημουλάς (34’ λ. τρ. Καμπέρης), Ζαρίφης, Χατζησταμάτης, Χαντζής, Καλαμίδας, Γεωργιάδης (77’ λ. τρ. Ανδρέου), Πετρόπουλος.

ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: (Ανδρουτσόπουλος) Καγιάννης, Μπερτζέμης, Μυλωνάς, Στρούγγης, Τσορμπατζής, Λάιος, Γκατζούνας, Σίμος (85’ Ξηρομερίτης), Μπραχόλι (68’ Ρουμπάτης), Μπούρντα (46’ Καψιώτης), Ρηγίνος.

Ηρακλής – Πύρασος 1-0

Σκόρερ: (5’ Σατελιάν)

Στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής ο Ηρακλής ήταν εκείνος που χαμογέλασε στην αρχή, αλλά και στο τέλος και με γκολ του Σατελιάν από το 5ο λεπτό πήρε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς στο γήπεδο της Νεάπολης, υποχρεώνοντας στην πρώτη του φετινή ήττα τον Πύρασο. Συγκεκριμένα οι τυπικά γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ στο 5’, με τον Γιαμαλή να σεντράρει από τα αριστερά και μετά από ασυνεννοησία του Τσιλίγκου, με τον Γιοβάνη ο τελευταίος γύρισε την μπάλα προς τα πίσω με το κεφάλι, με τον τερματοφύλακα να είναι εκτός εστίας και στην προσπάθεια να απομακρύνει πάνω στη γραμμή μαζί με τον Μπασδάνη, ο Σατελιάν πετάχτηκε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι για το 1-0.

Ο Πύρασος προσπάθησε να ισορροπήσει και να ισοφαρίσει στη συνέχεια, έχοντας την κατοχή, αλλά όχι και τις φάσεις, τουλάχιστον στο α’ μέρος, μιας και από πλάγιο του Χατζητρακόσια και από τα δεξιά στο 35’ ο Κατής μπήκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή και υπό πίεση σούταρε με το δεξί, με τον Πολυμέρου να παραχωρεί κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο. Αντίθετα ο Ηρακλής βρέθηκε μια ανάσα από το 2-0 στο 41’ με τον Ντούρο να κάνει τη σέντρα από τα δεξιά και στο δεύτερο δοκάρι βρέθηκε ο Ασλάνογλου, ο οποίος με προβολή με το δεξί έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία του Τσιλίγκου από το ύψος της μικρής περιοχής. Στην επανάληψη ο Πύρασος συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά βρήκε απέναντί του έναν εξαιρετικό Πολυμέρου, ο οποίος κράτησε όρθια την ομάδα του, όποτε χρειάστηκε.

Σε μία από τις μεγαλύτερες φάσεις, που οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να έχουν φέρει το παιχνίδι στα ίσια στο 52’, από εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά ο Μαλισσόβας έπιασε το σουτ, που απέκρουσε ο Πολυμέρου και στην επαναφορά ο Σιώμος είδε την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι από σουτ με το μυτάκι και νέα επέμβαση του Πολυμέρου.

Οκτώ λεπτά αργότερα ο Κατής έπιασε διαγώνιο σουτ από τα δεξιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ και πάνω από την εστία του Πολυμέρου και ακολούθησε νέο σουτ στην εξωτερική πλευρά των διχτύων από τον Κοτζαθανάση στο 63’. Από την άλλη για τον Ηρακλή, ο Ντούρο μπήκε στην περιοχή στο 69’ αλλά προτίμησε να πασάρει για το Σατελιάν, αντί να σουτάρει, με αποτέλεσμα να απομακρύνει η άμυνα, σε μία από τις ελάχιστες επισκέψεις των γηπεδούχων στο παιχνίδι. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Πύρασος πίεσε για το γκολ και από κάθετη του Κατή και χλιαρό πλασέ του Σιώμου ο Πολυμέρου απέκρουσε σε κόρνερ στο 80’.

Από σέντρα του Σφάκα από τα αριστερά στο 84’ ο Σιώμος βρέθηκε και πάλι μέσα στην περιοχή και προσπάθησε με διπλό σουτ, με τον Πολυμέρου να αποκρούει και πάλι, διατηρώντας το μηδέν, όπως και στο 87’ με την προσπάθεια του Μπέικου με διαγώνιο σουτ από τα δεξιά και με το αριστερό πόδι.

ΗΡΑΚΛΗΣ: (Κοκκινάκης) Πολυμέρου, Ντούρο, Κοντοβάς, Γιαουπλάρι, Μοράλες, Μαυρίδης, Ασλάνογλου (85’ Λιάκος), Τρελλόπουλος, Σατελιάν (71’ Ντ. Φέιζο), Λιάρος (63’ Μίλτος), Γιαμαλής.

ΠΥΡΑΣΟΣ: (Αρσένος) Τσιλίγκος, Ρουκάς, Γιοβάνης (66’ Μπέικος), Μαλισσόβας, Κοτζαθανάσης (71’ Μπούτλας), Τανάγιας, Μπσδάνης, Χατζητρακόσιας (43’ Στεφανής ), Σιώμος, Κατής, Σφάκας.

Θησέας – Σαρακηνός 1-1

Σκόρερ: (75’ Γκουγκούδης – 65’ Τσεκούρας)

Από ένα βαθμό και από ένα γκολ ήταν ο απολογισμός για Θησέα Αγριάς και Σαρακηνό στο γήπεδο των Λεχωνίων, όπου ντεμπούτο στον πάγκο των πρασίνων πραγματοποίησε ο πρώην τεχνικός των φιλοξενούμενων, Κώστας Παπαστεργίου. Ο πρώην επιθετικός του Θησέα, Θρ. Βαλωτής, βρέθηκε σε θέση βολής στο 20’, αλλά την τελευταία στιγμή και πριν πλασάρει τον πρόλαβε η άμυνα των γηπεδούχων, ενώ η μεγαλύτερη ευκαιρία του Θησέα στο α’ μέρος σημειώθηκε στο 40’, όταν ο Βουρδάκης από πλάγια θέση σούταρε άουτ, για να ακολουθήσει δύο λεπτά αργότερα διπλή χαμένη ευκαιρία με τους Σαμαρά και Κωνσταντάκο, όταν μέσα σε σύγχυση σούταραν, αλλά απομάκρυνε η άμυνα μεταξύ της μικρής περιοχής και της γραμμής του τέρματος. Στο β’ μέρος ο Θησέας μπήκε πιο δυνατά, αλλά σουτ του Γιαννούλα εκτός περιοχής στο 50’ πέρασε ελάχιστα από δίπλα από το δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα Γράντα. Ο Σαρακηνός κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 65’ με τον νεοεισελθόντα Τσεκούρα να σκοράρει με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Ιωάννου. Ομως η απάντηση ήταν σχεδόν άμεση από το Θησέα, που ισοφάρισε με κεφαλιά του Γκουγκούδη δέκα λεπτά αργότερα, από σέντρα του Ισά. Από εκεί και έπειτα οι δύο ομάδες έψαξαν το δεύτερο γκολ, με τον Ισά να βγαίνει σε θέση τετ α τετ στο 77’, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία. Για το Σαρακηνό, κεφαλιά του Μπαρμπούτα από νέο κόρνερ Ιωάννου απέκρουσε ο Σταμέλος πάνω στη γραμμή στο 80’ και στο 84’ ο Δημητριάδης δεν κατάφερε να τελειώσει τη φάση σε θέση τετ α τετ. Για το Θησέα ο Γκουγκούδης έψαξε το δεύτερο του τέρμα, αλλά σουτ από πλάγια θέση δεξιά μέσα από την περιοχή στο 85’ απέκρουσε ο Γράντας με το πόδι και στο 90’ και πάλι ο Γράντας βγήκε νικητής στη μονομαχία με τον Γκουγκούδη μετά από κάθετη πάσα του Ισά.

ΘΗΣΕΑΣ: (Παπαστεργίου) Σταμέλος, Ζάγκας, Μούτος, Γαρυφάλλου, Ακριβούσης, Καραλόπουλος, Κόρμπας (81’ Δαμάσκος), Βουρδάκης (72’ Βλάχος), Γκουγκούδης, Γιαννούλας (61’ Μάστορας), Ισά.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: (Φασουράκης) Γράντας, Δημητριάδης, Ιωάννου, Τσαγγαράς, Σουλιώτης, Σούδης, Σαμαράς (71’ Μπαρμπούτας), Καλαμάτας (80’ Ρέλλος), Βαλωτής, Κωνσταντάκος, Φραγκογιάννης (60’ Τσεκούρας).

ΓΣ Αλμυρού – Αίας Σούρπης 5-0
Σκόρερ: (20’, 60’, Κωτσιαρίδης, 53’ πεν. Κοντοβάς, 75’ Π. Βούλγαρης, 83’ Κρανάς)

Χάνοντας πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, ο ΓΣ Αλμυρού επικράτησε εύκολα του Αίαντα Σούρπης και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, ξεπερνώντας την ήττα από τον Πύρασο στην Αγχίαλο. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20’ με σουτ εντός περιοχής από τον Κωτσιαρίδη, μετά από ατομική ενέργεια, για να χάσουν στη συνέχεια πολλές ευκαιρίες με τους Αραμπατζή και Κοντοβά. Ο τελευταίος πέτυχε το 2-0 στις αρχές του β’ μέρους με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, για να ακολουθήσει το 3-0 από τον Κωτσιαρίδη, ο οποίος βγήκε απέναντι από το Λαγό και πλάσαρε εύστοχα. Το δείκτη του σκορ σε 4-0 ανέβασε ο Π. Βούλγαρης, πέντε λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι ως αλλαγή, βρίσκοντας δίχτυα με ωραίο ανάποδο σουτ από τη γωνία της μεγάλης περιοχής στο 75’ και το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Κρανάς στο 83’ έπειτα από παράλληλη σέντρα του Μακανίκα και απόκρουση του Λαγού, ο οποίος δεν κατάφερε να μπλοκάρει.

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: (Θεοδώρου) Χαλάτσης, Νασιακόπουλος (28’ λ.τρ. Φαράντος), Τσιάτσιος, Μακανίκας, Κυριάκος, Θωμαΐδης, Κρανάς, Κωτσιαρίδης, Αραμπατζής, Ν. Βούλγαρης (55’ Τσόγκας), Κοντοβάς (70’ Π. Βούλγαρης).

AIAΣ ΣΟΥΡΠΗΣ: (Στέκας) Λαγός, Παπανικολόπουλος, Γ. Δημητρίου, Γρούνας (80’ Κραββαρίτης), Μπιρτσάι, Χριστέλλος (70’ Κοτσούμπας), Κωστούλας, Καλοδήμος (46’ Χειλάς), Κωστούλας, Π. Δημητρίου, Κατσιαβριάς.

Απόλλων – Πρωτεσίλαος 0-2

Σκόρερ: (1’, 75’ Μαρικλέν)

Με τον Μαρικλέν να βρίσκει δύο φορές δίχτυα, ο Πρωτεσίλαος πέρασε νικηφόρα από τα Κανάλια, κερδίζοντας με 0-2 τον τοπικό Απόλλωνα. Ο επιθετικός της ομάδας του Μιχάλη Ανδρωνά άνοιξε το σκορ στο 1ο λεπτό με εκτέλεση φάουλ, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μοράβα και στο 75’ ο ίδιος παίκτης σημείωσε και το 0-2 με πλασέ από θέση τετ α τετ. Για τον Απόλλωνα, ο Τσιουρής είχε δοκάρι με σουτ εκτός περιοχής και ο Γιαννακούρας με κεφαλιά σημάδεψε επίσης το δοκάρι (οριζόντιο) στο 70’.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Ρέππος): Μαράβας, Πάντσιος (70’ Παπαπαναγιώτου), Φέιζο, Καράνταγλης, Παναγιωτάκης (50’ Φώτου), Χίντα, Μαστακούλης (17’ Καλαμίδας), Βασιλείου, Γιαννακούρας, Τσιουρής, Μάρκου.

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ (Ανδρώνας): Μάνος, Μιχόπουλος, Μαλλιαρός, Κόρκος Κ., Χασιώτης Β., Χασιώτης Ε., Σούσκο, Κόρκος Θ., Αραπίτσας, Μαρεγκλέν, Λάμπος.

Σκιάθος – Αγία Παρασκευή 3-0

Σκόρερ: (48’ Μπάμπα, 65’ Παπάρας, 78’ Αλ. Τζελάι)

Την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η ομάδα της Σκιάθου, επικρατώντας με 3-0 της Αγίας Παρασκευής στο γήπεδο του νησιού, όπου όλα τα τέρματα επετεύχθησαν στο β’ μέρος. Το σκορ άνοιξε ο Μπάμπα στο 48’ μετά από κάθετη πάσα του Σαρρή και πλασέ του πρώτου για το 1-0. Ο Παπάρας ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα, εκτελώντας τον αντίπαλο «συνάδελφο» μετά από χέρι, στη μεγάλη περιοχή που δόθηκε πέναλτι στο 65’ και το τελικό 3-0 πέτυχε ο Αλ. Τζελάι με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε δύο χαμένα τετ α τετ στο α’ μέρος. Στην επανάληψη ευκαιρίες χάθηκαν και από τους Φερετζέλη, Γαζέτη και Σαρρή. Αξίζει να σημειωθεί πως η Αγ. Παρασκευή ταξίδεψε στη Σκιάθο μόλις με 13 παίκτες.

ΣΚΙΑΘΟΣ: (Βλαχόπουλος) Παπάρας, Σταμέλος, Τζελάι Α., Τουρναβίτης, Γραβάνης, Μπρέγκου (80’ Κυπαρισσός), Βεργίνης (70’ Τάσσος), Γαζέτης, Σαρρής, Φερετζέλης, Μπάμπα (75’ Τζελάι Χ.)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: (Μαλακασιώτης) Τσιτσιρίκος, Γιαννούκος (65’ Παπαδήμος), Γιάτσιος Φλόκος, Καψάλης, Κουσιαρής, Μαλακασιώτης, Παπακώστας, Καραγιάννης, Κόφφας (64’ Χαρίσης), Κοπάνας.

Διαγόρας – Ακρόπολη 5-0

Σκόρερ: (31’ Πάσχος, 56’ Καμπουρέλης, 71’ πεν. Κουβελάς, 75’ Κόκκας, 89’ Σπ. Καραπλιάγγος)

Την πρώτη της ήττα μετά από 33 παιχνίδια στα οποία μετρούσε το αήττητο γνώρισε η ομάδα της Ακρόπολης Σέσκλου, από το Διαγόρα στο Στεφανοβίκειο και μάλιστα με το βαρύ 5-0. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 31’ με τον Σπύρο Καραπλιάγγο να εκτελεί κόρνερ και τον Πάσχο να πιάνει την κεφαλιά για το 1-0. Στη συνέχεια ο Διαγόρας πέτυχε ακόμη τέσσερα τέρματα, με την Ακρόπολη, ωστόσο, να διαμαρτύρεται για τις φάσεις στο 56’ και στο 71’. Συγκεκριμένα στο 56’ ο διαιτητής Θεοχάρης και ενώ είχε υποδείξει αρχικά άουτ, στη συνέχεια από προτροπή του βοηθού καταλόγισε φάουλ από το οποίο προήλθε και το 2-0, με τον Κουβελά να εκτελεί και τον Καμπουρέλη να σκοράρει με κεφαλιά. Στη συνέχεια και στο 71’ ο Πάσχος ανατράπηκε από τον Πασσιά, με το διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι και κόκκινη στον αμυντικό, που μετέτρεψε σε γκολ ο Κουβελάς. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έφτασαν στην επίτευξη ακόμη δύο γκολ, με τον Κόκκα στο 75’ από πάσα του Σπύρου Καραπλιάγγου. Το τελικό 5-0 πέτυχε ο Σπύρος Καραπλιάγγος με εντυπωσιακό βολ πλανέ από κόρνερ του Κουβελά στο 89’.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: (Βαγγόπουλος)Βουραζέρης, Λουφόπουλος (72’ Καρατζιώλης), Γαλογαύρος, Πρασσάς, Καμπουρέλης (78’ Χολέβας), Κ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς, Καραμανλής, Πάσχος, Κόκκας (80’ Γάρος), Γκάμπας.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: (Τάχος) Στούκας, Πασσιάς, Ν. Αξιώτης, Φ. Φώτου, Κ. Κολυμήτρας, Τσιάμης (80’ Τσιάμης), Στ. Αξιώτης, Αν. Κολυμήτρας, Παγώνης, Τσουκάλης (60’ Τριχόπουλος), Παππάς.

* Αρης – Σκόπελος (Αναβολή)

Βαθμολογία

Θ. Ομάδα Β. Γκολ

1. ΓΣ Αλμυρού 18 (19-6)

2. Διαγόρας 17 (16-3)

3. Ηρακλής 14 (14-4)

4. Πύρασος 14 (14-4)

5. Πρωτεσίλαος 14 (11-5)

6. Σαρακηνός 13 (10-8)

7. Ακρόπολη 10 (8-10)

8. Άρης Μ. 9 (8-8)

9. Α.Ε. Διμηνίου 9 (7-9)

10. Αίας 8 (8-15)

11. Παγασητικός 6 (7-9)

12. Αγία Παρασκευή 6 (9-17)

13. Θησέας 5 (9-12)

14. Σκιάθος 5 (3-9)

15. Σκόπελος 0 4-13

16. Απόλλων Καν. 0 (3-18)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου