ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ανασχηματισμός για …ηρεμία

ανασχηματισμός-για-ηρεμία-665204

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Διοικητικές ανακατατάξεις πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, Στέργιο Φάτση και όχι μόνο να αναλαμβάνουν δράση στο ποδοσφαιρικό τμήμα για περισσότερη ηρεμία αλλά και δύναμη, ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Συγκεκριμένα μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ποδοσφαιρικού τμήματος στην παραλία του Βόλου το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, ο κ. Φάτσης πρότεινε και έγινε δεκτό, να αναλάβει ο ίδιος υπεύθυνος επικοινωνίας, ενώ ο οικονομολόγος Δημήτρης Μιχάλης θα είναι εκείνος που θα έχει υπό την επίβλεψή του την οικονομική διαχείριση του τμήματος.

Αμφότερες οι προτάσεις έγιναν δεκτές από τη Δ.Ε. ποδοσφαίρου, όπου το παρών έδωσαν πέραν του κ. Φάτση και οι κ.κ. Τζήμας, Σανίδας, Ακτσιαλής, Κουτσούκης, Σουγγάρης, Μιχάλης, Καραγιάννης και Βενέτης. Μάλιστα στους δύο τελευταίους έγινε η πρόταση να αναλάβουν και θέση στη Δ.Ε. αλλά αρνήθηκαν ευγενικά, υποσχόμενοι ωστόσο την όποια δυνατή συμπαράσταση στο έργο της Δ.Ε.

Στην ανακοίνωση του τμήματος αναφέρεται: «Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στα γραφεία του συλλόγου στην παραλία του Βόλου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Διοικούσας Επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος μετά από κάλεσμα του προέδρου της Ερασιτεχνικής κ. Φάτση Στέργιου.

Συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν το τμήμα και έγινε μία πρώτη ενημέρωση από τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής κ. Τζήμα σε ό,τι αφορά κυρίως τα οικονομικά δεδομένα. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα ότι καταβλήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης τα οφειλόμενα σε όλους τους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό επιτελείο, έτσι ώστε η ομάδα να είναι ήρεμη και προσηλωμένη στο κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής στο Κίτρος με την Πύδνα.

Μετά από τις παραιτήσεις μελών από τη Διοικούσα Επιτροπή ήταν επιβεβλημένη η αντικατάστασή τους για την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος. Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής κ. Φάτσης Στέργιος πρότεινε την οικονομική διαχείριση του τμήματος να αναλάβει ο οικονομολόγος κ. Μιχάλης Δημήτρης, πρόταση η οποία και έγινε αποδεκτή ομόφωνα. Ο κ. Μιχάλης θα ενημερωθεί τις επόμενες μέρες από τον κ. Τζήμα για τα οικονομικά του τμήματος, έτσι ώστε να ενημερώσει με τη σειρά του το ΔΣ της Ερασιτεχνικής.

Επίσης ο κ. Φάτσης πρότεινε ως υπεύθυνος επικοινωνίας και οικονομικής εποπτείας να είναι ο ίδιος, πρόταση που επίσης έγινε αποδεκτή ομόφωνα. Ετσι λοιπόν η Διοικούσα Επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος παραμένει ως έχει με τις παραπάνω προσθήκες. Τη Διοικούσα Επιτροπή επίσης θα πλαισιώνουν και οι κ.κ. Βενέτης Βασίλης, καθώς και ο δικηγόρος κ. Καραγιάννης Δημήτρης.

Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί όλους τους Νικιώτες να είναι όλοι μαζί κοντά στην ομάδα για την επίτευξη του στόχου, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες».

Για τις εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τοποθετήθηκε σχετικά ο κ. Φάτσης, φιλοξενούμενος στον Blue Heart FM. Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου τόνισε: «Επρεπε όσοι παραιτήθηκαν να αντικατασταθούν και επιλέξαμε και κάποια άτομα που θα παίξουν και ουσιαστικό ρόλο στην ομάδα, όπως για παράδειγμα ο Δημήτρης Μιχάλης, που είναι Νικιώτης και σε μεγάλη επιχείρηση στο Βόλο, ο οποίος θα αναλάβει το οικονομικό κομμάτι. Εχει συνεννοηθεί ήδη με τον κ. Τζήμα να συλλέξει κάποια στοιχεία για την πορεία των οικονομικών δεδομένων μέχρι σήμερα και θα περιμένουμε από τον κ. Μιχάλη μία έκθεση πεπραγμένων. Στη διοικούσα επιτροπή δεν είναι οι κ.κ. Καραγιάννης και Βενέτης, αλλά θα είναι κοντά μας για οτιδήποτε χρειαστεί. Συγκεκριμένα για θέματα νομικής φύσεως ο κ. Καραγιάννης και ο κ. Βενέτης για πάρα πολλά άλλα πράγματα. Ο κ. Τζήμας μας ενημέρωσε για τα οικονομικά και τις πληρωμές, που έγιναν τελευταία (σ.σ. Πέμπτη) για να υπάρχει ηρεμία στην ομάδα. Εχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας και γενικά έχουμε μια δύσκολη σεζόν. Θεωρώ ότι η ανακοίνωση είναι υπέρ της ομάδας. Κάθε εγχείρημα θέλει το χρόνο του, αλλά μας πιέζουν οι καταστάσεις και πρέπει άμεσα να λειτουργήσουμε».

Στη συνέχεια ο κ. Φάτσης αναφέρθηκε στην επαφή που είχε με τους ποδοσφαιριστές την περασμένη Πέμπτη, από τους οποίους και ζήτησε: «Ο κ. Τζήμας διευθέτησε τις εκκρεμότητες που είχε στους παίκτες. Ημουν κι εγώ παρών στο γήπεδο και μίλησα με τα παιδιά. Τους τόνισα να αφήσουν τα διοικητικά να τα λύσουμε εμείς και εκείνοι να κοιτάξουν το αγωνιστικό κομμάτι, γιατί αυτό που προέχει είναι το ματς και τους παρότρυνα να γίνουν μια γροθιά και να πάνε να πάρουν τη νίκη. Κόσμος, ομάδας διοίκηση πρέπει να γίνουν ένα. Ολοι μαζί είμαστε ισχυροί. Δεν μπορεί να έχουμε μια κοινή αγάπη και να κάνουμε ζημιά λόγω της υπερβολικής αγάπης.

Είναι κομβικό το παιχνίδι της Κυριακής. Δε θέλουμε να δημιουργήσουμε άγχος στα παιδιά, αλλά μας έχουν υποσχεθεί πως θα τα δώσουν όλα. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει την έκβαση ενός αποτελέσματος, γιατί εξαρτάται και από εξωαγωνιστικούς παράγοντες. Δεν μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία γιατί εμείς θέλουμε να βλέπουμε τους παίκτες να τα δίνουν όλα. Αυτό και μόνο θεωρώ ότι αρκεί.

Καλό ταξίδι στα παιδιά που θα ταξιδέψουν στην Κατερίνη, όλοι με μυαλό και με κόσμια συμπεριφορά ασχέτως αποτελέσματος, γιατί όπου πάμε είναι γιορτή για τον τόπο που πάμε και γιατί να μη γυρίσουμε και με το διπλό».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου