ΤΟΠΙΚΟ

Απομακρύνθηκε κι άλλο ο ΓΣ Αλμυρού

απομακρύνθηκε-κι-άλλο-ο-γσ-αλμυρού-677135

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Τη διαφορά από τους διώκτες του, Διαγόρα και Πύρασο, αύξησε ο ΓΣ Αλμυρού, ο οποίος επικράτησε άνετα με 4-0 του Απόλλωνα Καναλίων για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣΘ, στην οποία η ομάδα του Στεφανοβικείου και της Αγχιάλου, έμειναν ισόπαλες στο μεταξύ τους ντέρμπι, με 1-1. Αναλυτικά οι αναμετρήσεις.

Ακρόπολη – Αίας 3-3

Σκόρερ: (10’ Μόσιος, 20’ Αξιώτης, 81’ Φ. Φώτου – 40’ Αθ. Αθ. Κωστούλας, 55’, 70’ Κατσαβριάς)

Ενα συγκλονιστικό παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο του Αερινού, ανάμεσα σε Ακρόπολη Σέσκλου και Αίαντα Σούρπης, το οποίο έληξε ισόπαλο με 3-3. Το παιχνίδι, που είχε 6 γκολ σημαδεύτηκε από το σοβαρό τραυματισμό του Γιάννη Μόσιου, τις τρεις αποβολές για την ομάδα της Σούρπης και έντονες λογομαχίες στο τέλος του, όπου χρειάστηκε και η επέμβαση των ψυχραιμότερων, αλλά και της Αστυνομίας!

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του πρώτου εικοσαλέπτου, πετυχαίνοντας δύο τέρματα νωρίς στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, στο 10’ ο Αξιώτης εκτέλεσε το κόρνερ, με την κεφαλιά του Μόσιου να καταλήγει στα δίχτυα του Λαγού, ενώ στο 20’ και πάλι ο Αξιώτης με σουτ- κεραυνό εκτός περιοχής παραβίασε την εστία των φιλοξενουμένων για δεύτερη φορά, δίνοντας στην Ακρόπολη σημαντικό προβάδισμα, με 2-0.

Στιγμές αργότερα, ο Μόσιος είχε μία άσχημη πτώση στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στην κλείδα και θα του τοποθετηθεί νάρθηκας, μετά και την άμεση διακομιδή του στο νοσοκομείο Βόλου.

Από αυτό το σημείο και έπειτα ο Αίας, ο οποίος κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο τέλος του πρώτου μέρους, συγκεκριμένα στο 40’, κατάφερε να μειώσει με ένα φοβερό σουτ του Θανάση Κωστούλα εκτός περιοχής.

Στο ίδιο ακριβώς τέμπο συνέχισαν οι φιλοξενούμενοι και στο δεύτερο μέρος, κυνηγώντας την ισοφάριση, πράγμα που κατάφεραν στο 55’, με τον Κατσαβριά. Επειτα από σέντρα που έγινε από τον κεντρικό αμυντικό του Αίαντα, Θ. Κ. Κωστούλα, ο επιθετικός της ομάδας της Σούρπης έπιασε την κεφαλιά, πετυχαίνοντας το 2-2. Την ολική ανατροπή πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι στο 70’, όταν έπειτα από κάθετη πάσα του σκόρερ Θανάση Κωστούλα, ο Κατσαβριάς πλάσαρε τον Στούκα, κάνοντας το 2-3.

Ομως ο αγώνας δεν τελείωσε εκεί, με τους φιλοξενούμενους να μένουν με παίκτη λιγότερο στο 75’, όταν ο Κουτσούμπας ανέτρεψε αντίπαλό εκτός περιοχής, για να δει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, κάτι που συνέβη και με το Γρούνα στο ίδιο λεπτό. Συγκεκριμένα ο έμπειρος αμυντικός καθυστέρησε να αποχωρήσει ως αλλαγή, βγάζοντας μάλιστα τις καλαμίδες του, πριν περάσει τη γραμμή με τη διαιτητή Κουσκούνη να μην διστάζει να υποδείξει σωστά τη δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας τον Αίαντα με 9!

Ετσι φθάσαμε στο 81’, με τον Θανάση Κ. Κωστούλα να αποβάλλεται με τη σειρά του για εξύβριση προς τη διαιτητή, κάτι που έφερε την έντονη αντίδραση των φιλοξενούμενων, από τους οποίους υπήρχε και είσοδος στον αγωνιστικό χώρο με απειλητικές διαθέσεις προς το διαιτητικό τρίο και συγκεκριμένα προς τις Κουσκούνη και Μπασδέκη. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων η φωτιά έσβησε για να καταφθάσει αργότερα και αστυνομική δύναμη και μόλις το παιχνίδι ξεκίνησε και πάλι, η Ακρόπολη πέτυχε το 3-3 στο 88’ με κεφαλιά του Φ. Φώτου από το ύψος του δεύτερου δοκαριού, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Κολυμήτρα.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΣΕΣΚΛΟΥ (Τάχος): Στούκας, Τσούτσας Τ., Πασάς, Κολιαμήτρας Κ., Φώτου Φ., Αξιώτης Σ., Τσουκάλης, Κολιαμήτρας Τ., Παγώνης, Μόσιος (λ.τρ. 20’ Τσάμης), Μιχολίτσης.

ΑΙΑΣ ΣΟΥΡΠΗΣ (Στέκας): Λαγός, Κουτσούμπας, Γρούνας, Παπανικολόπουλος, Καλοδήμος, Χρηστέλος, Δημητρίου, Αθ. Κ. Κωστούλας, Αθ. Αθ. Κωστούλας (85’ Κραβαρίτης), Κατσαβριάς, Γαρυφάλλου (30’ λ.τρ. Μπιρτσάι).

Θησέας – Πρωτεσίλαος 0-1

Σκόρερ: (6’ Αραπίτσας)

Με διπλό από το ΕΑΚ για δεύτερη φορά μετά και την 1η αγωνιστική όταν είχε επιβληθεί με 3-1 του Σαρακηνού έφυγε ο Πρωτεσίλαος, κερδίζοντας με 1-0 το Θησέα Αγριάς, αυτή τη φορά. Η ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης, με το συνήθη ύποπτο Αλέξανδρο Αραπίτσα και επέστρεψε στις νίκες μετά από την εντός έδρας ήττα από τον Αρη Μελισσατίκων στην προηγούμενη αγωνιστική. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τον Μαρικλέν να συνεργάζεται με τον Αραπίτσα, ο οποίος με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 0-1, νικώντας τον Σταμέλο. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν, αλλά ο Τίτας φώναξε παρών, απομακρύνοντας με τις γροθιές χτύπημα φάουλ του Ισά στο 9’ και στο 35’ έδιωξε σε κόρνερ μετά από σκαστή κεφαλιά του Βουρδάκη. Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν καλύτερος, με τον Πρωτεσίλαο να κρατά το προβάδισμα μέχρι τέλους και να προσπαθεί και για το 0-2 στο 80’, όταν το φάουλ που εκτέλεσε ο Αραπίτσας κατέληξε σε κόρνερ με την μπάλα να βρίσκει στο τείχος και να περνά ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Σταμέλου.

ΘΗΣΕΑΣ: (Κόφφας) Σταμέλος, Ακριβούσης, Κουρτέλης, Ζάγκας, Μούτος (46’ Αναστασίου), Καραλόπουλος, Ίσα, Γιαννούλας (55’ Γκουγκούδης), Βλάχος, Βουρδάκης, Κόρμπας (67’ Μάστορας).

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: (Ανδρωνάς) Τίτας, Χασιώτης (84’ Σούσκο), Σιαμουρδάνης, Μιχόπουλος, Μαλλιαρός, Κ. Κόρκος, Λεϊμονής (69’ Σιαμανίκος Β.), Θ. Κόρκος, Μαρικλέν, Παναγιώτου (66’ Λάμπος), Αραπίτσας.

Παγασητικός – Σαρακηνός 0-1

Σκόρερ: (88’ Σαμαράς)

Με χρυσό σκόρερ το Σαμαρά, ο Σαρακηνός πέτυχε την πρώτη του νίκη με το Γιάννη Φασουράκη στον πάγκο του χθες στο γήπεδο της Νεάπολης. Οι ροσονέρι πήραν τους τρεις βαθμούς με τον περιφερειακό επιθετικό να σημειώνει το χρυσό, όπως αποδείχθηκε γκολ, δύο λεπτά πριν από τη συμπλήρωση των 90’, όταν ο Μπαρμπούτας σέντραρε από τα δεξιά και στο δεύτερο δοκάρι, ο Σαμαράς πέτυχε το 0-1 με το μυτάκι, πλασάροντας εύστοχα στη δεξιά γωνία του Γ. Μιχαλόπουλου μέσα από τη μικρή περιοχή.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν κι’ άλλες καλές στιγμές στο β’ μέρος για κάποιο τέρμα, αλλά ο Βαλωτής δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μιχαλόπουλο σε τετ α τετ στο 49’, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποκρούει, ενώ προσπάθεια του Χρυσικού στο 67’ σταμάτησε πάνω στη γραμμή από απομάκρυνση του Μπερτζέμη. Εξαιρετική ευκαιρία χάθηκε και στο 79’ από τον Μπαρμπούτα, με τον Β. Μιχαλόπουλο να απομακρύνει τον κίνδυνο και ενώ η μπάλα κατευθύνονταν προς τα δίχτυα.

Από την άλλη, για την ομάδα του Παγασητικού ο Περιβολιώτης στο 74’ και ο Μπραχόλι στο 82’ δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Κοντογιάννη, που με σωτήριες αποκρούσεις κράτησε το μηδέν. Επίσης, η ομάδα των Αλυκών διαμαρτυρήθηκε έντονα στο 57’, όταν ακυρώθηκε τέρμα του Περιβολιώτη, που ακολούθησε από απόκρουση του Κοντογιάννη σε σουτ του Μπραχόλι, ως οφσάιντ.

ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: (Ανδρουτσόπουλος) Γ. Μιχαλόπουλος, Γκατζούνας, Μυλωνάς, Τσορμπατζής, Στρούγγης (46’ λ. τρ. Ρηγίνος), Λάιος, Ρουμπάτης (57’ Μπερτζέμης), Β. Μιχαλόπουλος, Περιβολιώτης, Μπραχόλι, Θάνος (46’ λ.τρ. Μπούρντα).

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: (Παπαστεργίου) Κοντογιάννης, Δημητριάδης, Μπλούχος, Τσαγγαράς, Σουλιώτης, Σούδης (75’ Μπαρμπούτας), Καλαμάτας, Κωνσταντάκος (80’ Τσαρδακάς), Σαμαράς, Φραγκογιάννης, Βαλωτής (65’ Χρυσικός).

Αρης – Αγία Παρασκευή 3-0

Σκόρερ: (45’ Νούσιας, 65’ Ιμπρα, 77’ Παλάντζας)

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της πανηγύρισε η ομάδα του Αρη Μελισσατίκων, η οποία ως τυπικά γηπεδούχους, υποδέχθηκε την Αγία Παρασκευή στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής. Οι κιτρινόμαυροι του Γιάννη Ακτσιαλή, μετά από το πρώτο τρίποντο της φετινής περιόδου απέναντι στον Πρωτεσίλαο στον Πτελεό, πανηγύρισαν χθες το πρωί για δεύτερη φορά. Συγκεκριμένα επικράτησαν με 3-0 της Αγίας Παρασκευής, με το Νούσια να ανοίγει το σκορ στο φινάλε του α’ ημιχρόνου, όταν μετά από σέντρα του Γκάγκα από τα αριστερά, ο έμπειρος επιθετικός βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι και με ένα χάδι στην μπάλα με το κεφάλι, την έστειλε να αναπαυτεί στα δίχτυα των φιλοξενούμενων. Το 2-0 ήρθε στο β’ μέρος, με τον Ιμπρα να πετυχαίνει ένα όμορφο τέρμα με διαγώνιο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, στέλνοντας την μπάλα στην απέναντι γωνία. Το τελικό 3-0 έγραψε ο Παλάντζας, ο οποίος αν και ήρθε από τον πάγκο, ήταν ζεστός, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ με σουτ εκτός περιοχής.

Με την ομάδα του Αρη Μελισσατίκων ντεμπούτο πραγματοποίησε ο Κάρρος, ο οποίος αποκτήθηκε από το Διαγόρα, ενώ την πρώτη του συμμετοχή κατέγραψε ο 15χρονος Κώστας Δημόπουλος.

Από την άλλη, για την ομάδα της Αγίας Παρασκευής δοκάρι στο 15’ έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ είχε ο Μαρμαρινός και στο 20’ «ξερό» σουτ του Καψάλη έστειλε την μπάλα στη ρίζα της δεξιάς κάθετης δοκού του Κουρίτα, ενώ οι τυπικά φιλοξενούμενοι είχαν ακόμη δύο σημαντικές ευκαιρίες στην επανάληψη και ενώ το σκορ ήταν 1-0, με τον Καραγιάννη να αποτυγχάνει δύο φορές από θέση τετ α τετ.

ΑΡΗΣ: (Ακτσιαλής) Κουρίτας, Τσίρος, Γκοτσόπουλος, Τσιαντής, Θεοδοσιάδης, Γκάγκας, Κάρρος, Ιμπρα (75’ Δημόπουλος), Μερμίγγης, Νούσιας (57’ Παλάντζας), Σιαμέτης (65’ Κουτλούμπασης).

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: (Μαλακασιώτης) Tσιτσιρίκος, Κλώθος (50’ Παναγιώτου), Παντελόγλου, Χατζημητροφάνης, Σιγάλας, Παπακώστας, Κουσιαρής, Καψάλης (70’ Παπουτσής), Κοπάνας, Μαρμαρινός (78’ Κόφφας), Καραγιάννης.

ΑΕ Διμηνίου – Σκόπελος 3-1

Σκόρερ: (31’, 53’, 70’ Πετρόπουλος – 35’ Ταφίλης)

Με τον Πετρόπουλο να παίρνει το όπλο του και να σκοράρει κατά ριπάς η ΑΕ Διμηνίου επιβλήθηκε με 3-1 της Σκοπέλου, στο βοηθητικό του ΕΑΚ, ως τυπικά γηπεδούχος. Σε ένα βαρύ αγωνιστικό τερέν, οι παίκτες του Θωμά Μακρή άνοιξαν το σκορ στο 31’ με τον Πετρόπουλο να στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ταλαδιανού με δεξί πλασέ από το ύψος της περιοχής. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα με τον Ταφίλη να σκοράρει επίσης με πλασέ μετά από πάσα του Χισάι, αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι παραπάνω στη συνέχεια. Κι αυτό γιατί στο β’ μέρος ο Πετρόπουλος πέτυχε ακόμη δύο τέρματα, όταν στο 53’ με ανάποδο ψαλιδάκι έγραψε το 2-1 και στη συνέχεια με πλασέ με το αριστερό και συγκεκριμένα στο 70’ σημείωσε το τελικό 3-1. Για τη Σκόπελο χάθηκαν δύο ευκαιρίες στη συνέχεια με τους Χισάι και Συνοδινό.

ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ: (Θ. Μακρής) Τριανταφύλλου, Παπαεμμανουηλίδης, Καλαμίδας, Λούμπαρδος, Παπαϊωάννου, Ζαρίφης, Μπάρδας (80’ Ανδρέου), Χατζησταμάτης, Πετρόπουλος, Χαντζής (75’ Γεωργιάδης), Δημουλάς (50’ Παλάσης).

ΣΚΟΠΕΛΟΣ: (Καπελιάνης) Ταλαδιανός, Μαρσέλο (35’ Καραθανάσης, 70’ Παναγιώτου), Σκιαθίτης, Χονδρός, Αλεξίου, Χυσάι, Συνοδινός, Χρυσάνθης, Ασημάκης, Ταφίλης, Ρόκο (65’ Δαλακιάρης).

Σκιάθος – Ηρακλής 0-5

Σκόρερ: (30’, 55’ 62’ Κοντοβάς, 80’ Ασλάνογλου 88’ Ντ. Φέιζο)

Αέρας πέρασε από τη Σκιάθο ο Ηρακλής, επικρατώντας με 5-0 της ομώνυμης ομάδας, μιας και στο ντεμπούτο του Κυριάκου Κοκκινάκη στον πάγκο των πρωταθλητών της ΕΠΣΘ, μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γιάννης Κοντοβάς. Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής, που χρησιμοποιήθηκε σε ρόλο αριστερού περιφερειακού άνοιξε το σκορ στο 30’ με πλασέ εκτός περιοχής και στο 55’ βγήκε σε θέση τετ α τετ από σέντρα του Ασλάνογλου, γράφοντας το 0-2. Το 0-3 ήρθε από τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο 62’, εκμεταλλευόμενος στο έπακρο την κάθετη πάσα του Μαυρίδη, για να πλασάρει στη συνέχεια πάνω από τον εξερχόμενο τερματοφύλακα. Μετά την παράσταση του Κοντοβά, ο Ασλάνογλου πέτυχε το 0-4 με

κεραυνό από τη γωνία της μεγάλης περιοχής και από τα δεξιά, ενώ το τελικό 0-5 πέτυχε ο Ντ. Φέιζο με πλασέ από θέση τετ α τετ.

Από την άλλη για την ομάδα της Σκιάθου χάθηκε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 5’, με τον Σαρρή να εκτελεί πέναλτι που κέρδισε ο Γαζέτης από τον Μοράλες, με τον Πολυμέρου να διατηρεί το μηδέν, στέλνοντας την μπάλα σε κόρνερ.

ΣΚΙΑΘΟΣ: (Βλαχόπουλος) Μπάμπα, Αλ. Τζελάι, Γιαουράκης, Μπρέγου, Τουρναβίτης, Κυπαρισσός (55’ Γραβάνης), Τάσσος (70’ Χρ. Τζελάι), Βεργίνης, Σαρρής, Φερετζέλης, Γαζέτης.

ΗΡΑΚΛΗΣ: (Κοκκινάκης) Πολυμέρου, Ντούρο, Κοντοβάς (80’ Καρπαθάκης), Γιαουπλάρι, Μοράλες, Μαυρίδης, Ασλάνογλου, Τρελόπουλος, Σατελιάν (46’ Φέιζο), Λιάρος (60’ Λιάκος), Τζιόλας.

Διαγόρας – Πύρασος 1-1

Σκόρερ: (69’ Πάσχος – 50’ Σιώμος)

Τη δεύτερη συνεχόμενη απώλεια είχε η ομάδα του Πυράσου, η οποία σε ένα δυνατό παιχνίδι με αντίπαλο το Διαγόρα στο Στεφανοβίκειο, έμεινε στο 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 7ο λεπτό σουτ του Σφάκα από καλή θέση πέρασε άουτ και στο 14’ η σέντρα του Αντζούρη βρήκε την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 17’ με φάουλ του Κ. Καραπλιάγγου, με τον Ντ. Βαν ντε Γουίχε να αποκρούει και συνέχισαν να πιέζουν για το 1-0, όταν στο 25’ θα μπορούσαν να έχουν ανοίξει το σκορ, αλλά από σέντρα του Κουβελά ο Πάσχος δεν μπόρεσε να σκοράρει από καλή θέση. Δύο λεπτά αργότερα και πάλι από προσπάθεια του Κουβελά και τελικό αποδέκτη τον Πάσχο, ο τελευταίος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι προ κενής εστίας.

Η συνεργασία Κουβελά – Πάσχου συνεχίστηκε και στο 29’, με τον τελευταίο να αποτυγχάνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, με τον ίδιο να χάνει νέα ευκαιρία στο 45’ με σουτ που πέρασε άουτ.

Στο β’ μέρος ο Πύρασος μπήκε και πάλι πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο 50’, όταν από κάθετη πάσα του Κοτζαθανάση, ο Σιώμος πρόλαβε στην έξοδο τον τερματοφύλακα Βουραζέρη και έγραψε το 0-1 με το μυτάκι. Ο Πύρασος θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ, αλλά τόσο ο Μαλισσόβας με σουτ στο 52’, όσο και ο Αντζούρης δύο λεπτά μετά με κεφαλιά, δεν μπόρεσαν να κάνουν το 0-2. Ετσι ο Διαγόρας παρέμεινε «ζωντανός» και ισοφάρισε στο 69’, όταν από εκτέλεση κόρνερ του Σπύρου Καραπλιάγκου, ο Πάσχος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά για το 1-1.

Μέχρι το φινάλε ο Κοτζαθανάσης ανάγκασε τον Βουραζέρη να απομακρύνει σε κόρνερ, με τις δύο ομάδες να μην καταφέρνουν το κάτι παραπάνω.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: (Βαγγόπουλος) Βουραζέρης, Λουφόπουλος, Κ. Καραπλιάγκος (73’ Γάρος), Πρασσάς, Καμπουρέλης, Σπ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς, Καρατζιώλης, Πάσχος (90’ Καπούλας), Καραμανλής, Γκάμπας.

ΠΥΡΑΣΟΣ: (Αρσένος) Ντ. Βαν ντε Γουίχε, Ρουκάς, Ερρ. Βαν ντε Γουίχε, Μαλισσόβας, Κοτζαθανάσης, Τανάγιας (46’ λ.τρ. Στεφανής), Μπασδάνης, Αντζούρης, Σιώμος, Κατής (87’ Γιοβάνης), Σφάκας (73’ Χ. Μπούτλας).

Γ.Σ. Αλμυρού – Απόλλων Καναλίων 4-0

Σκόρερ: (2’ Θωμαΐδης, 39’ Μακανίκα, 51’ Κρανάς, 74’ Νασιακόπουλος)

Δίχως να δυσκολευθεί ο ΓΣ Αλμυρού ήταν ο μεγάλος νικητής της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ, μιας και εκτός από τη δίκη του νίκη είδε και τους συνδιεκδικητές της κορυφής να μένουν μακριά του, μιας και Διαγόρας – Πύρασος έμειναν στο 1-1 στο μεταξύ τους παιχνίδι. Πλέον η ομάδα του Θάνου Θεοδώρου βρίσκεται στο +4 από τη δεύτερη θέση, σε συνδυασμό με το 4-0 επί του Απόλλωνα Καναλίων. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Πέτρο Θωμαΐδη, στο 2’ όταν από εκτέλεση φάουλ και μετά από την κεφαλιά – πάσα του Πλαβού, πέτυχε το 1-0 μετά από κοντρόλ και σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής. Λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 39’ έγινε και το 2-0, με σκόρερ τον Μακανίκα 2-0, έπειτα από σέντρα του Ν. Βούλγαρη. Στην επανάληψη και στο 51’ ο Κρανάς βρήκε δίχτυα με εύκολο τρόπο από κοντινή απόσταση έπειτα από ασίστ του Νασιακόπουλου, με τον τελευταίο να διαμορφώνει το τελικό 4-0 στο 74’, που με μακρινό διαγώνιο σουτ από τα 30 μέτρα, ολοκλήρωσε την 5η νίκη των Αλμυριωτών. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, η πρώτη συμμετοχή του Π. Βούλγαρη για τη φετινή περίοδο.

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: (Θεοδώρου) Χαλάτσης, Τσόγκας, Νικηφοράκης, Πλαβός, Δημουλάς, Θωμαΐδης (55’ Π. Βούλγαρης), Κρανάς, Κωτσιαρίδης (68’ Αραμπατζής), Μακανίκας, Ν. Βούλγαρης (46’ Νασιακόπουλος), Κοντοβάς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ: (Ρέππος) Μουράτης, Καλαμίδας (85’ Γεωργουλάκος), Γ. Μαστακούλης, Κουζιώκας (23’ Καραβάς), Καράνταγλης (70’ Πάντζιος), Παναγιωτάκης, Α. Μαστακούλης, Βασιλείου, Γιαννακούρας, Τσιουρής, Ρακής.

Βαθμολογία

Α’ Κατηγορία

1. Γ.Σ. Αλμυρού 15

2. Σαρακηνός 12

3. Πύρασος 11

4. Διαγόρας 11

5. Πρωτεσίλαος 10

6. Ηρακλής 10

7. Ακρόπολη 9

8. Αίας Σούρπης 9

9. Α.Ε. Διμηνίου 7

10. Αρης Μελισ. 6

11. Παγασητικός 5

12. Θησέας 4

13. Αγ. Παρασκευή 3

14. Σκιάθος 1

15. Απολλων 0

16. Σκόπελος 0

Επόμενη (6η) –(29-30/10)
Ακρόπολη – Α.Ε. Διμηνίου
Σκόπελος – Παγασητικός
Αίας – Διαγόρας
Σαρακηνός – Αρης
Πύρασος – Γ.Σ. Αλμυρού
Αγ. Παρασκευή – Θησέας
Απόλλων – Ηρακλής Β.
Πρωτεσίλαος – Σκιάθος

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου