ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί

συνέχεια-στο-νικηφόρο-σερί-680300

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Την 4η συνεχόμενη νίκη θα ψάξει αύριο η Νίκη Βόλου, υποδεχόμενη την ουραγό ομάδα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής στο Π. Μαγουλάς στις 2.45 μ.μ. Οι κυανόλευκοι μετρώντας δύο νίκες στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο με τον Στέφανο Ξηροφώτο στον πάγκο τους υποδέχονται την αδύναμη Ιστιαία του Μίκι Τσίρκοβιτς, με στόχο να περάσουν ένα εύκολο απόγευμα.

Μπορεί η δυναμική του αυριανού αντιπάλου να μην τρομάζει τους κυανόλευκους, θα χρειαστεί ωστόσο η δέουσα προσοχή απέναντι σε μία ομάδα, που θα έρθει να αγωνιστεί δίχως άγχος στο Π. Μαγουλάς.

Μετά από πέντε αγωνιστικές, στις οποίες η ομάδα της Εύβοιας δεν έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά ούτε καν της ισοπαλίας, οι παίκτες του πρώην κυανόλευκου ποδοσφαιριστή, Μίκι Τσίρκοβιτς μόνο χαμένοι δεν μπορούν να βγουν απέναντι στη Νίκη Βόλου, που καίγεται για το τρίποντο.

Με τον Στέφανο Ξηροφώτο στον πάγκο της η Νίκη έχει καταγράψει μέχρι σήμερα δύο νίκες στο πρωτάθλημα απέναντι σε Θεσπρωτό (1-0) και Αστέρα Πετριτή (1-3) και μία στο Κύπελλο ξανά με αντίπαλο τον Θεσπρωτό (3-0), βρισκόμενη πλέον στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς, έναντι 15 των Ολυμπιακού Βόλου και Διαγόρα Σεβαστής.

Οι εμφανίσεις των τελευταίων παιχνιδιών έχουν αναπτερώσει το ηθικό τόσο των φιλάθλων, όσο και των ποδοσφαιριστών, που είναι αισιόδοξοι για μια ακόμη καλύτερη συνέχεια, αρχής γεννωμένης από την αυριανή αναμέτρηση με την Ένωση/Απολλώνιου Ιστιαίας.

Ξηροφώτος: «Δεν υπάρχει

εύκολο παιχνίδι»

«Με τα γνωστά προβλήματα των απουσιών του Μάριου Παπαδόπουλου και του Βαλάντη Κόκκα, συνεχίστηκε χθες Παρασκευή (21/10) η προετοιμασία της Νίκης Βόλου για το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής (23/10) με την Ιστιαία στο Π. Μαγουλάς, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση των κυανόλευκων και συνεχίζει: «Ο Στέφανος Ξηροφώτος θέλει να επιστήσει στους ποδοσφαιριστές του ιδιαίτερη προσοχή για το παιχνίδι. Με καθημερινές ομιλίες του, τονίζει την μαχητικότητα που πρέπει να παρουσιάσουν στον αγωνιστικό χώρο, για να πάρουν τους τρεις πόντους! «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι…», αυτό λέει στους παίκτες της ομάδας μας, που πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί για να πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς».

Από σήμερα η

προπώληση των εισιτήριων

Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων του παιχνιδιού για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, την Κυριακή (23/10) στις 14:45 στο Π. Μαγουλάς, με αντίπαλο την Ιστιαία.

  • Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ.
  • Γυναίκες και παιδιά 12 έως 18 ετών 5 ευρώ.
  • Παιδιά έως 12 ετών δωρεάν, απαραίτητη η συνοδεία από τον κηδεμόνα τους.
  • Άνεργοι, με την επίδειξη των απαραίτητων δικαιολογητικών 5 ευρώ.
  • Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται αποκλειστικά από τις θύρες της οδού Μαιάνδρου, λόγω των εργασιών που πραγματοποιούνται στο βοηθητικό του Π. Μαγουλάς.
  • Οι φίλαθλοι θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις θύρες του γηπέδου.
  • Τα παιδιά των Ακαδημιών, μαζί με την ομάδα των Νέων Αθλητών Νίκης Βόλου, καλούνται να βρίσκονται στις 14:00 έξω από τα γραφεία της ερασιτεχνικής Νίκης, όπου συνοδεία των προπονητών τους, θα εισέλθουν στις εξέδρες του γηπέδου.
  • Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από σήμερα Σάββατο (15/10) το πρωί 10π.μ. ως τις 2 μ.μ., στα γραφεία της ομάδας, στην Αργοναυτών 15 στην παραλία.
  • Από τις 10 π.μ. πρωί της Κυριακής θα πωλούνται εισιτήρια στα γραφεία της ερασιτεχνικής Νίκης.
  • Τα εκδοτήρια θα ανοίξουν στις 1.15μ.μ. και οι πόρτες του γηπέδου στις 1.30 μ.μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου