ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νέα πρόσωπα Διάκος και Σανίδας

νέα-πρόσωπα-διάκος-και-σανίδας-681787

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μία μέρα μετά την ανακοίνωση του Απόστολου Σανίδα, ως αντιπροέδρου της Νίκης Βόλου, ο πρόεδρος της Δ.Ε. του ποδοσφαιρικού τμήματος των κυανόλευκων, Θανάσης Τζήμας, βρέθηκε χθες στα αποδυτήρια της ομάδας, όπου και σύστησε τον κ. Σανίδα στους ποδοσφαιριστές.

Η Νίκη προετοιμάζεται πλέον για το Κυριακάτικο παιχνίδι με την Ιστιαία, το οποίο και θα ξεκινήσει στις 2.45μ.μ. για συγκοινωνιακούς λόγους, που εξυπηρετούν την ομάδα της Εύβοιας, αλλά παράλληλα «τρέχει» προκειμένου να καλύψει κενά σε καίριες θέσεις.

Ένα εξ’ αυτών ήταν και στο πόστο του α’ αντιπροέδρου μετά την αποχώρηση της κας. Κοκκινάκη, με τον πρώην πρόεδρο του Απόλλωνα Καναλίων, Απόστολο Σανίδα, να παρουσιάζεται χθες και στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Εκτός από τον κ. Σανίδα, πόστο στο κυανόλευκο στρατόπεδο ανέλαβε από χθες και ο Γιώργος Διάκος, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή των κυανόλευκων να επιστρέφει στην αγαπημένη του Νίκη, ως γενικός αρχηγός πλέον.

Όσον αφορά τον κ. Σανίδα, η Δ.Ε. των κυανόλευκων αναφέρει σε ανακοίνωση της:

«Το νέο αντιπρόεδρο της διοίκησης ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου κ. Απόστολο Σανίδα παρουσίασε ο πρόεδρος κ. Σάκης Τζήμας στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Ο κ. Τζήμας με την ευκαιρία της επίσκεψής του στα αποδυτήρια, επέστησε για μία ακόμα φορά την προσοχή στους ποδοσφαιριστές μας: «Είμαστε μία οικογένεια δεμένη και αγαπημένη, κάνουμε τα πάντα να είσαστε ήρεμοι, να είμαστε ήρεμοι και στην κατεύθυνση αυτή είναι και η ανάληψη της αντιπροεδρίας από τον κ. Σανίδα, που θα είναι δίπλα στην ομάδα.

Αποκλειστικός στόχος μας είναι η άνοδος! Τίποτα λιγότερο, γι’ αυτό κλείστε τ’ αυτιά σας σε όλα όσα κακόβουλα ακούγονται και αφοσιωθείτε στο στόχο. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε, είμαστε δυνατοί και θα το δείχνουμε αυτό κάθε φορά μέσα στο γήπεδο και όχι μόνο… » είπε ο πρόεδρος στους ποδοσφαιριστές μας! Στην συνέχεια επιθεώρησε ο ίδιος τα έργα βελτίωσης του χλοοτάπητα που συνεχίζονται. Μάλιστα φορτηγά από το πρωί έφερναν υλικό για τον αγωνιστικό χώρο, που σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αποκτήσει την τελική του μορφή».

Ο κ. Σανίδας μίλησε από τη μεριά του για τη νέα του ενασχόληση, τονίζοντας πως αποτελεί για τον ίδιο ένα μεγάλο στοίχημα. Αναλυτικά όσα σχολίασε σε ραδιοφωνική του τοποθέτηση στον Βόλος 9.86:

«Ανέβηκα σκαλοπάτι. Είναι μεγάλο το στοίχημα για μένα και ευχαριστώ πολύ τον κ. Τζήμα που μου έκανε την πρόταση να αναλάβω αυτό το πόστο. Πιστεύω ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, για να δούμε τη Νίκη εκεί που της αξίζει. Με τον κ. Τζήμα γνωριστήκαμε στο φιλικό της 17ης Αυγούστου στα Κανάλια. Μετά το ματς παραθέσαμε ένα γεύμα στη Δ.Ε. της Νίκης και είπαμε πολλά. Ως τύπος ο κ. Τζήμας μου άρεσε και μου είπε: Σε θέλω μαζί μου. Αυτό είναι όλο».

Για το αν ήταν δύσκολη η απόφαση να αποχωρήσει από τον Απόλλωνα Καναλίων: «Ήταν δύσκολη, γιατί ο Απόλλων ήταν το μισό κομμάτι του εαυτού μου. Στο πίσω μέρος του μυαλού μου θα έχω τον Απόλλωνα».

Για τις τυχόν αλλαγές που χρειάζονται: «Προς το παρόν δε βλέπω τίποτα. Θα πρέπει να μπω στο πετσί της ομάδας. Προς το παρόν τώρα είμαι απέξω. Θα είμαι σε κάποιες αποστολές εγώ, κάποιες άλλες θα συνοδεύσει ο δεύτερος αντιπρόεδρος, ο Γιώργος Κουτσούκης».

Η ανακοίνωση για την επιστροφή του Γιώργου Διάκου στη Νίκη Βόλου, ο οποίος φόρεσε τα κυανόλευκα ξεκινώντας το 1998 και αγωνίστηκε τόσο σε Β’ όσο και στη Γ’ Εθνική την περίοδο, 1999-00 και 2002-03: «Ο πρόεδρος κ. Σάκης Τζήμας, η διοίκηση ποδοσφαίρου, αλλά και ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου κ. Στέργιος Φάτσης, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της ομάδας μας σε όλα τα επίπεδα, ανακοινώνουν την επιστροφή στην Νίκη του Γιώργου Διάκου! Ο πρώην ποδοσφαιριστής μας αναλαμβάνει το καίριο πόστο του Γενικού Αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η οικογένεια της Νίκης Βόλου τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία στην αποστολή του».

Απών και πάλι ο Παπαδόπουλος

Με δύο απουσίες έγινε η χθεσινή προπόνηση για τη Νίκη Βόλου, μιας και ο προπονητής Στέφανος Ξηροφώτος, δεν είχε στη διάθεσή του τον στρατευμένο Βαλάντη Κόκκα, καθώς και τον Μάριο Παπαδόπουλο, που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως την ίωση που ακόμα τον ταλαιπωρεί από την περασμένη εβδομάδα. Επίσης απών από την προπόνηση ήταν και ο προπονητής τερματοφυλάκων Χρήστος Κοντοβάς, λόγω προσωπικού του προβλήματος.

Διαιτητής της Κυριακάτικης αναμέτρησης θα είναι ο κ. Τρέβλας Παντελής της Ένωσης Ημαθίας, με επόπτες τους Γιώργο Αναστασίου και Απόστολο Καρακώστα από την Λάρισα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου