ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νέος αντιπρόεδρος στη Νίκη Βόλου

νέος-αντιπρόεδρος-στη-νίκη-βόλου-682520

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Χρέη α’ αντιπροέδρου στη Νίκη Βόλου αναλαμβάνει από σήμερα και επίσημα ο Απόστολος Σανίδας, ο οποίος «υπέκυψε» στην πρόταση του προέδρου της Δ.Ε. Σάκη Τζήμα και θα πλαισιώσει την κυανόλευκη επιτροπή.

Ο κ. Σανίδας μόλις την περασμένη Δευτέρα είχε αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο του Απόλλωνα Καναλίων, τον οποίο υπηρέτησε ως πρόεδρος τα τελευταία δύο χρόνια, όμως δεν έμεινε για πολύ καιρό ανενεργός, παρά για μόλις λίγες ώρες, λέγοντας το “ναι” στη Νίκη Βόλου και στον Σάκη Τζήμα.

Οι δύο άνδρες εξάλλου συνδέονται με στενή φιλία από το καλοκαίρι, με τη συνεργασία των δύο ομάδων. Οπως ανέφερε χθες ο κ. Τζήμας σε ραδιοφωνική του τοποθέτηση ο κ. Σανίδας θα αναλάβει και χρέη εφόρου γηπέδου. Ο επιχειρηματίας κ. Σανίδας αναλαμβάνει χρέη α’ αντιπροέδρου στη Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου των κυανόλευκων, αντικαθιστώντας ουσιαστικά την κα. Φωτεινή Κοκκινάκη.

Ο κ. Σανίδας είχε παραιτηθεί από την ομάδα του Απόλλωνα Καναλίων λόγο φόρτου εργασίας, αλλά απ’ ότι φαίνεται πλέον οι υποχρεώσεις του με τη Νίκη Βόλου θα είναι ακόμη περισσότερες.

Στην ανακοίνωση της Δ.Ε. της Νίκης Βόλου αναφέρεται: «Ο πρόεδρος της διοίκησης ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου κ Σάκης Τζήμας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι στην θέση του Α΄ Αντιπροέδρου, την οποία κατείχε η κ. Κοκκινάκη της οποίας η παραίτησή της έγινε δεκτή, τοποθετείται πλέον ο κ. Αποστόλης Σανίδας, πρώην πρόεδρος του Απόλλωνα Καναλίων.

Ο πρόεδρος τον καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια της Νίκης Βόλου και πιστεύει ακράδαντα, ότι η τοποθέτησή του στην θέση αυτή, θα προσδώσει τα μέγιστα στην υλοποίηση των στόχων της ομάδας, που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Ο αδαμάντινος χαρακτήρας του, όπως και η εμπειρία του στον χώρο του ποδοσφαίρου, αποτελούν εχέγγυα για την επιτυχία»

Επέστρεψαν στις προπονήσεις

Στις προπονήσεις επέστρεψαν από χθες οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου και μάλιστα προπονήθηκαν τόσο το πρωί όσο και το βράδυ. Τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές βρέθηκαν χθες το πρωί στο γυμναστήριο GYM WAY, ξεκινώντας επί της ουσίας την προετοιμασία για τον Κυριακάτικο αγώνα με την Ιστιαία του Μίκι Τσίρκοβιτς στις 4μ.μ. στο Π. Μαγουλάς, ομάδα που θα αντιμετωπίσουν και στη συνέχεια του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής.

Αργότερα και το βράδυ οι κυανόλευκοι προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής, με τον Μάριο Παπαδόπουλο να επιστρέφει και πάλι από σήμερα στις προπονήσεις και σχεδόν μία εβδομάδα μετά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, εξαιτίας της ίωσης που τον ταλαιπώρησε.

Αντίθετα κανονικά προπονήθηκε τόσο ο Γιώργος Παρασκευαΐδης, όσο και ο Βαλάντης Κόκκας και για σήμερα Τετάρτη είναι προγραμματισμένη μία προπόνηση το μεσημέρι.

Σημειώνεται πως ο Γιώργος Παρασκευαΐδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα μετά το ματς της Κέρκυρας, και ξεπέρασε πλήρως τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Από την άλλη ο Κόκκας ανεβάζει στροφές, μιας και έλειψε από αρκετές προπονήσεις λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου