ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αναψε ξανά φωτιές ο Τζήμας

αναψε-ξανά-φωτιές-ο-τζήμας-683841

Ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου καταφέρθηκε εναντίον του Ολυμπιακού Βόλου και μίλησε και για το βολιώτικο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στο ραδιόφωνο της Νίκης Βόλου φιλοξενήθηκε χθες το πρωί ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου των κυανόλευκων Θανάσης Τζήμας, ανάβοντας φωτιές με τις δηλώσεις του, αφού τόνισε πως ακόμη και δώρο να του έκαναν τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου δεν θα τους δέχονταν, κάνοντας λόγο για γηρασμένη και τελειωμένη ομάδα.

Λίγες ώρες μετά την επικράτηση της Νίκης Βόλου επί του Θεσπρωτού ο Θανάσης Τζήμας αναφέρθηκε κατά του Ολυμπιακού Βόλου και του προέδρου του Παναγιώτη Μποτσιβάλη, ακόμη σχολίασε πως οι ερυθρόλευκοι δεν θα μπορούσαν να κάνουν έργα, ανάλογα με όσα έχει ο ίδιος έχει προαναγγείλει για τη Νίκη και πως η διοίκηση των ερυθρόλευκων περίμενε τον αγώνα της Κυριακής προκειμένου να πληρώσει τους ποδοσφαιριστές, ενώ τόνισε πως απέρριψε την πρόταση να πραγματοποιηθεί το Βολιώτικο ντέρμπι στο Πανθεσσαλικό.

Οι δηλώσεις του κ. Τζήμα δεν έμειναν αναπάντητες από τη μεριά των ερυθρόλευκων, αφού τοποθετήθηκε σχετικά ο αντιπρόεδρος Ευριπίδης Τσιμπανάκος (σελ. 17).

Παράλληλα ανέφερε πως μία εσωστρέφεια ταλάνιζε τη Νίκη Βόλου τα τελευταία χρόνια, όμως από τη στιγμή που ένας ισχυρός άνδρας, σαν εκείνο, ανέλαβε το ποδοσφαιρικό τμήμα, σε όλα μπήκαν μία τελεία!

Ακολούθως ο κ. Τζήμας έκανε αναφορά σε κυριακάτικη αθλητική εκπομπή του Astra Tv, στην οποία και φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά, διευκρινίζοντας πως δεν μπορεί κάποιος να τοποθετείται σε πράγματα που δε γνωρίζει, αναφορικά με έργα στο γήπεδο, τονίζοντας πως σε λίγες μέρες θα τελειώσουν, προκειμένου το Π. Μαγουλάς να μεταμορφωθεί σε γήπεδο στολίδι, δηλώνοντας για τον Ολυμπιακός πως: «Αυτοί δε θα μπορούσαν να κάνουν ούτε 10.000 ευρώ έργα και νοικιάζουν ένα γήπεδο», σχολίασε αρχικά μιλώντας στο Blue Heart Fm.

Ακόμη τόνισε πως ο λόγος που ασχολούνται με τη Νίκη Βόλου είναι ο φανταστικός κόσμος της: «Ο κόσμος της Νίκης ανησυχεί κάποιους όχι για το ποδόσφαιρο, αλλά γιατί υπάρχουν συμφέροντα των αρχόντων της πόλεως. Η οικονομική κρίση οδηγεί κάποιους να κρέμονται από τη δημαρχία και τους κρατικούς φορείς. Χρησιμοποιούνταν οι ομάδες της πόλης γι’ αυτόν τον λόγο.

Ο Νικιώτης άλλαξε νοοτροπία και διαχώρισε την ομάδα του από το κόμμα που ψηφίζει. Γνωρίζοντας αυτοί οι άνθρωποι την ισχύ μου, ανησυχούν, γιατί η Νίκη θα είναι πρωταθλήτρια. Είναι τιμή να ασχολούνται με τον πρόεδρο και την ομάδα. Αν δεν έχεις αξία, δεν ασχολείται κανείς. Εμείς θα λέμε την αλήθεια κι αυτοί μπορούν να λένε ό,τι θέλουν. Άνθρωποι που δεν είναι το αντικείμενό τους να κρίνουν μέμφονται την ομάδα, κάτι που για μένα είναι ανούσιο και αποτελεί αστεϊσμό.

Αποδείχθηκε χθες (σ.σ. προχθές) ότι και εμείς χωρίς πέντε παίκτες βασικούς ότι είμαστε μία μεγάλη ομάδα, για την οποία έχουν βουίξει τα ΜΜΕ της Αθήνας. Ολα αυτά, το νοικοκυριό, τα καινούρια γραφεία της Νίκης Βόλου, που θα ανοίξουν με τριπλάσια ενοίκια και που θα βοηθήσουν τον Ερασιτέχνη και την ομάδα, ανησυχούν και θα ανησυχήσουν πιο πολύ, ενώ μας έδιναν ημερομηνίες λήξης.

Οσον αφορά το γήπεδο, είναι άσχετοι οι άνθρωποι. Θα δούμε ένα γήπεδο χαλί. Χθες (σ.σ. προχθές) ήταν τόσο μαλακό το γήπεδο, πατημένο και δεν πειράχτηκαν τα καινούρια κομμάτια. Μου το είπε και ο προπονητής του Θεσπρωτού ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα το γήπεδο. Μην το σχολιάζουμε καθόλου, τελειώνει.

Παρατηρήσατε τι ειπώθηκε χθες (σ.σ. προχθές); Οτι η αντίπαλη ομάδα έκανε τις πληρωμές, όπως υποσχέθηκε. Δηλαδή περιμένουμε να πάρουμε εισιτήρια, να πληρώσουμε ποδοσφαιριστές. Καληνύχτα! Πείτε τους ανθρώπους αυτούς καληνύχτα. Περιμένουν να ‘ρθει ο κόσμος να πληρώσουν. Καληνύχτα! Πάμε παρακάτω. Να μη συνεχίζουμε να συγκρίνουμε τον πρόεδρο της Νίκης Βόλου με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Μιλάμε για μέρα με τη νύχτα στην επιχειρηματικότητα, σε γνώσεις, σε βιογραφικά . Αφήστε τους να ασχολούνται με μας. Η Νίκη Βόλου είναι σε όλα τα επίπεδα χιλιόμετρα πιο μπροστά».

Για την πρόταση να διεξαχθεί το ντέρμπι Νίκης-Ολυμπιακού στο Πανθεσσαλικό:

«Δικαιώθηκα στο θέμα γηπέδου. Η Νίκη, που είναι γρήγορη και μπορεί να παίζει με τριγωνάκια, μπορεί να τρελάνει οποιαδήποτε ομάδα, μικραίνοντας τους χώρους, πόσο μάλλον γηρασμένες ομάδες, όπως τον Ολυμπιακό Βόλου. Αυτές οι ομάδες είναι τελειωμένες. Ουδέποτε δε θα ήθελα να είμαι πρόεδρος σε μία τέτοια ομάδα. Είμαι πολλά επίπεδα πάνω και σε παλικαριά απ’ αυτούς. Δώρο να μου τους κάνεις τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, δε θα είχα κανέναν στην ομάδα.

Εγώ θέλω υπάκουα παιδιά. Επινα ένα καφέ και ήταν δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και πέντε … γκόμενες και έδειχναν τα κινητά και έκαναν σα… χαζοί. Εγώ με χωριατόπαιδα, με χαζούς και με φίρμες δεν μπορώ. Αν νομίζουν ότι έχουν επίπεδο, τον κόσμο της Νίκης και της Νέας Ιωνίας θέλουν χρόνια να τους φτάσουν. Εχουμε και ιδιόκτητα γήπεδα, γι’ αυτό θα δουν αυτά που θα δουν. Είμαστε στο γήπεδό μας κι εκεί θα ματώσουν, εκεί θα χάσουν, εκεί είναι η έδρα μας, είναι το δικό μας γήπεδο. Σε ξένα γήπεδα εμείς δεν παίζουμε».

Τέλος, για τις μεταγραφικές κινήσεις ο κ. Τζήμας ανέφερε πως υπάρχει μεταγραφικό ενδιαφέρον για τέσσερις παίκτες των κυανόλευκων: «Εμένα με ενδιαφέρει ο κόσμος μας και οι δικοί μας ποδοσφαιριστές. Είμαστε εκκλησία και έχουμε παιδιά με ταλέντο. Νομίζω ότι η Νίκη μπαίνει σε άλλη φάση και θα έχει εισοδήματα απ’ αυτούς τους ποδοσφαιριστές, όταν φυσικά κατακτήσει το πρωτάθλημα και αν κριθεί σκόπιμο να μεταγραφούν και να μην τους κόψουμε το μέλλον και σε ανταλλαγή χρημάτων και ποδοσφαιριστών από την άλλη ομάδα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου