ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Εκανε …ντου ο Τζήμας

εκανε-ντου-ο-τζήμας-695072

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στα αποδυτήρια της Νίκης Βόλου βρέθηκε χθες το μεσημέρι και πριν από την έναρξη της προπόνηση της ομάδας, ο πρόεδρος της Δ.Ε. Θανάσης Τζήμας, με στόχο να τονώσει το ηθικό ποδοσφαιριστών και όχι μόνο πριν από την αναμέτρηση με τον Αστέρα Πετριτή στην Κέρκυρα την ερχόμενη Κυριακή στις 4 μ.μ.

Αναμφίβολα μετά την αγχωτική νίκη με τον Θεσπρωτό την περασμένη Κυριακή στόχος της ομάδας είναι ένα νέο συνεχόμενο τρίποντο, αυτή την φορά απέναντι στη νεοφώτιστη ομάδα του Αστέρα Πετριτή, στο γήπεδο με συνθετικό τάπητα της ΕΠΣ Κέρκυρας.

Επίσκεψη στα αποδυτήρια της ομάδας πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι, πριν την έναρξη της προπόνησης, ο επικεφαλής της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, Σάκης Τζήμας, προκειμένου να εμψυχώσει τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος, ενόψει συνέχειας του πρωταθλήματος.

Στην ανακοίνωση της Δ.Ε. ποδοσφαίρου των κυανόλευκων αναφέρεται: «Στα αποδυτήρια της ομάδας μας βρέθηκε ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου κ. Σάκης Τζήμας, θέλοντας να μιλήσει στους παίκτες, αλλά και στους προπονητές μας.

Πριν από την προπόνηση, ο κ. Τζήμας μίλησε στους παίκτες, στους οποίους επέστησε για μία ακόμα φορά την προσοχή, ενώ δεν παρέλειψε να τους αναλύσει την κατάσταση που βρήκε, αλλά και την νέα τάξη πραγμάτων που έχει διαμορφωθεί στον σύλλογο με την έλευσή του.

«Κλείστε τα αυτιά σας σε ότι και να ακούτε και να θυμάστε πάντα, ότι φοράτε μια βαριά φανέλα και πρέπει να είστε σε όλα σας επαγγελματίες…» ήταν κάποια από τα λόγια του.

Ο κ. Τζήμας πάντως δεν παρέλειψε να τους συγχαρεί για μία ακόμα φορά και να δηλώσει υπερήφανος γι’ αυτούς! «Είμαι υπερήφανος για όλους σας, νιώθω πολύ τυχερός που ήμαστε μαζί, σ’ αυτή την τεράστια ομάδα, με τον υπέροχο κόσμο της!» είπε χαρακτηριστικά. Και βέβαια δεν παρέλειψε να τους υπενθυμίσει τον στόχο τους, τον στόχο της ομάδας μας δηλαδή, που δεν είναι άλλος από αυτό που μας αξίζει: «Πάμε γερά για το πρωτάθλημα» είπε ο κ. Σάκης Τζήμας σε παίκτες και τεχνική ηγεσία, μέσα σε ένα άριστο οικογενειακό κλίμα».

Ανεβάζουν στροφές

Τορεζάνι και Παπαδήμας

Με μία προπόνηση που έγινε το απόγευμα στο Π. Μαγουλάς συνεχίστηκε χθες Τετάρτη (5/10) η προετοιμασία της Νίκης Βόλου, για το παιχνίδι της Κυριακής (9/10) στην Κέρκυρα με τον Αστέρα Πετριτή. Ο Στέφανος Ξηροφώτος είχε την ικανοποίηση να δει τους Φράνκο Τορεζάνι και Νίκο Παπαδήμα να βγάζουν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και αν όλα κυλήσουν ομαλά, θέτουν υποψηφιότητα για τη συμμετοχή τους στην αποστολή της Κέρκυρας. Εκτός αποστολής θα είναι σίγουρα ο στρατευμένος Βαλάντης Κόκας, ενώ στην προπόνηση πήρε φυσικά κανονικά μέρος και ο Γιάννης Βέργος, που αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας. Για σήμερα Πέμπτη είναι προγραμματισμένη μία προπόνηση στις 3 μ.μ.

Το τμήμα Στίβου τρέχει για την «Φλόγα»

Το τμήμα Στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» θα συμμετέχει την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στη δράση «Τρέχω για τη Φλόγα» που διοργανώνεται στην παραλία του Βόλου.

Στόχος σε αυτή την ιδιαίτερη εκδήλωση είναι να σταλεί παντού το μήνυμα της αλληλεγγύης και στήριξης στα παιδιά με καρκίνο που καθημερινά δίνουν τον δικό τους αγώνα στον «στίβο» της ζωής. Καλούνται λοιπόν όλοι να συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή αθλητισμού!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου