ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πήρε Βέργο, φορτσάρει για Κανόνι

πήρε-βέργο-φορτσάρει-για-κανόνι-696095

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στις προπονήσεις επέστρεψαν από χθες -νωρίς το πρωί- οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Πετριτή στην Κέρκυρα, με τους κυανόλευκους να ανακοινώνουν την επιστροφή του Γιάννη Βέργου.

Οι Βολιώτες, μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο του 41χρονου Στέφανου Ξηροφώτου στον πάγκο τους απέναντι στο Θεσπρωτό, θέλουν να έχουν ακόμη μία προσθήκη τριών βαθμών, αγωνιζόμενοι στο γήπεδο της ΕΠΣ Κέρκυρας στην τοποθεσία Κανόνι, όπου υπάρχει συνθετικός χλοοτάπητας.

Το μενού περιελάμβανε διπλή προπόνηση μετά το ρεπό της περασμένης Δευτέρας, με παίκτες και τεχνικό τιμ να συναντώνται στο Π. Μαγουλάς αρχικά στις 7 το πρωί και στη συνέχεια στις 3.30 το μεσημέρι, μιας και στην πρωινή προπόνηση πραγματοποιήθηκαν κυρίως ασκήσεις φυσικής κατάστασης και βάρη. Στις πρωινές ασκήσεις έλαβαν κανονικά μέρος οι Φράνκο Τορεζάνι και Νίκος Παπαδήμας, για τους οποίους προτιμήθηκε στη μεσημβρινή προπόνηση να μην συμμετέχουν με την υπόλοιπη ομάδα αλλά να προπονηθούν ατομικά, υπό τον φόβο υποτροπής των τραυμάτων τους.

Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές δεν αποκλείεται να προλάβουν το καράβι για Κέρκυρα, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να είναι 100% έτοιμοι για να συμμετέχουν στην αποστολή της 5ης αγωνιστικής απέναντι στον νεοφώτιστο της κατηγορίας Αστέρα Πετριτή.

Απών θα είναι σίγουρα ο στρατευμένος Βαλάντης Κόκκας, αλλά επιστρέφει ο Νίκος Παπαγεωργίου, εκτίοντας την ποινή της κόκκινης κάρτας, που αντίκρισε στο Βελεστίνο.

Βέργος και επίσημα

Στη χθεσινή προπόνηση βρέθηκε και ο Γιάννης Βέργος, με το Βολιώτη αμυντικό μέσο να επιστρέφει και πάλι στη Νίκη Βόλου, με την οποία είχε κλείσει την περσινή χρονιά στη Γ’ Εθνική και χθες το βράδυ ανακοινώθηκε και η απόκτησή του: «Η διοίκηση ποδοσφαίρου και ο πρόεδρος κ. Σάκης Τζήμας, ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου ποδοσφαιριστή Γιάννη Βέργου. Ο Γιάννης Βέργος υπήρξε και την περασμένη σεζόν παίκτης της ομάδας μας.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία καλή επιτυχία! Ο Γιάννης Βέργος γεννήθηκε στις 4/10/1987, αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Βέροια, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Ολυμπιακό Βόλου, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ρήγα Φεραίο, Πύρασο, Φιλιππιάδα και Βατανιακό. Η εμπειρία του και η ηρεμία του στο παιχνίδι, αναμένεται να βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό την ομάδα μας. Καλή επιτυχία Γιάννη».

Την περσινή περίοδο ο Βέργος μέτρησε 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, στην οποία έχει συνολικά 98 παρουσίες, αλλά και ακόμη 20 σε εκείνο της Β’ Εθνικής με Βέροια και Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ο Βέργος είχε συνεργαστεί και πάλι στο παρελθόν με τον Στέφανο Ξηροφώτο, αφού πέραν από τις δύο αγωνιστικές στις οποίες συνυπήρξαν κάτω από την ίδια στέγη είχαν συνεργαστεί και στον Πύρασο. Αξίζει να σημειωθεί πως η ενίσχυση της Νίκης Βόλου δεν τελειώνει εδώ, μιας και υπάρχουν και άλλες θέσεις στις οποίες αναμένεται να υπάρξει ενίσχυση.

Αντίθετα, ελεύθερος από τη Νίκη Βόλου έμεινε ο 21χρονος Βολιώτης μεσοεπιθετικός Χρήστος Γκάμπας.

Κάλεσμα στον κόσμο

του ο Αστέρας

Η διοίκηση του Αστέρα απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της Κέρκυρας να ενισχύσει με την παρουσία του την ομάδα, καθώς πλέον ο σύλλογος του Πετριτή εκπροσωπεί το νησί και όχι μόνο το χωριό. Σε σχετική ανακοίνωση οι Κερκυραίοι κάνουν λόγο για το μέγεθος και την ιστορία των κυανόλευκων, που δεν χρειάζονται περαιτέρω συστάσεις. Αναλυτικά:

«Επόμενη αναμέτρηση για τον Αστέρα μας στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Football League II είναι την Κυριακή 09-10-2016 και ώρα 16.00, όπου η ομάδα μας θα φιλοξενήσει στο Ενωσιακό γήπεδο στο Κανόνι την ομάδα της Νίκης Βόλου. Το μέγεθος και η ιστορία της αντιπάλου είναι τέτοια, που δεν χρειάζονται περαιτέρω συστάσεις.

Η προετοιμασία του Αστέρα για αυτό το παιχνίδι θα γίνει με δύο προπονήσεις στην φυσική του έδρα στον Πετριτή και με άλλες δύο στο Ενωσιακό γήπεδο Κανονίου. Οχι μόνο ο κόσμος του Αστέρα και οι «πιράνχας», αλλά όλος ο κόσμος του νησιού πρέπει να βρεθεί εκεί να στηρίξει την κερκυραϊκή ομάδα, γιατί ο ποδοσφαιρικός Σύλλογος του Αστέρα δεν αντιπροσωπεύει πια μόνο ένα χωριό αλλά ένα ολόκληρο νησί, στηρίζοντας και πιστεύοντας το κερκυραϊκό στοιχείο».

Ευχαριστεί τη ΒΕΜΕΚΕΠ

Με ανακοίνωσή τους ο πρόεδρος κ. Σάκης Τζήμας και η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, ευχαριστούν την εταιρεία «ΒΕΜΕΚΕΠ» για τη χορηγία της (πάγκους αναπληρωματικών) στην ομάδα της Νίκη Βόλου! «Οι κατασκευές αυτές, ήταν απαραίτητες χρόνια τώρα στο γήπεδό μας», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου