ΤΟΠΙΚΟ

Ανοιξε η αυλαία στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ

ανοιξε-η-αυλαία-στο-πρωτάθλημα-της-α-703790

Με τρομερές εκπλήξεις και μεγάλες συγκινήσεις άνοιξε η αυλαία στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ, με μεγάλες εμφανίσεις των φιλοξενούμενων στην 1η αγωνιστική.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Το φετινό πρωτάθλημα αναμένεται καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό, αφού σε σχέση με πέρσι η Α’ Κατηγορία γίνεται σε έναν όμιλο με 16 ομάδες και πρωταθλητής αναδεικνύεται ο πρώτος και χωρίς μπαράζ κερδίζει την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα:

ΑΚΡΟΠΟΛΗ – ΘΗΣΕΑΣ 2-0

Γήπεδο Αερινού

Σκόρερ: (90’ Μόσιος, 94’ Μιχολίτσης)

Διαιτητής: Χαλβατζάκος

Βοηθοί: Σακκάς, Σφυρής

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις στη νέα σεζόν η ομάδα του Βαγγέλη Τάχου, επικρατώντας με 2-0 του Θησέα Αγριάς. Το παιχνίδι έκρυβε εκπλήξεις και κρίθηκε στα τελευταία λεπτά, με την ομάδα της Ακρόπολης να κλέβει την παράσταση στο τέλος, με σκόρερ στο 90’ τον Μόσιο μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κολυμήτρα, ο οποίος με το στήθος έκανε το 1-0. Στο 94’ και μετά από ατομική προσπάθεια, ο Μιχολίτσης ξεγέλασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα με μια υπέροχη προσποίηση και με σουτ στην κλειστή γωνία έγραψε το τελικό 2-0.

Για τους Σεσκλιώτες, που στο δεύτερο ημίχρονο κυριάρχησαν ολοκληρωτικά του Θησέα, ο Κολυμήτρας είχε χαμένο πέναλτι, στο 65’. Από την άλλη, ο Θησέας απώλεσε σημαντική ευκαιρία να προηγηθεί στο 72’ λεπτό, όταν μετά από λάθος του Στούκα, ο Γκουγκούδης έγινε κάτοχος της μπάλας, αλλά έχασε το τετ-α-τετ, με τον τερματοφύλακα της Ακρόπολης.

Η ομάδα της Αγριάς διαμαρτύρεται, καθώς στο ίδιο λεπτό (70’) υπήρξε σκληρό μαρκάρισμα στον Ακριβούση, αλλά ο παίκτης της Ακρόπολης παρατηρήθηκε με κίτρινη και όχι με κόκκινη κάρτα.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ (Τάχος): Στούκας, Ν. Αξιώτης, Πασσιάς, Χάνος, Φ. Φώτου, Α. Τσούτσας (75’Τσάμης), Σ. Αξιώτης (70’ Παγώνης), Α. Κολυμήτρας, Μόσιος (94΄Μπέας), Κ. Κολυμήτρας , Μιχολιτσης.

ΘΗΣΕΑΣ (Κόφφας): Σταμέλος, Ζάγκας, Δαμάσκος, Γαρυφάλλου, Ακριβούσης, Γιαννούλας (70’ Κουρτέλης), Ισά, Καραλόπουλος (90’ Ντ. Μπαρδόκου), Γκουγκούδης, Κόρμπας (75’ Μάστορας), Βλάχος.

ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ – ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ 2-4

Γήπεδο Αγίας Παρασκευής

Σκόρερ: (19’, 50’ Λάιος, 33’, 52’ Κρανάς, 64’ Κωτσιαρίδης, 90’ Κοντοβάς)

Διαιτητής: Τριάντος

Βοηθοί: Βαρτσάκης, Κόκκαλης

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΠΘ η ομάδα του ΓΣ Αλμυρού, η οποία μπορεί να δυσκολεύτηκε απέναντι στον αξιόμαχο Παγασητικό, αλλά τελικά τα κατάφερε κερδίζοντας με 2-4.

Η ομάδα του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου πήρε κεφάλι στο σκορ και προηγήθηκε με 1-0 αρχικά και με 2-1 στη συνέχεια, αλλά δεν ήταν αρκετό. Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 18ο λεπτό, όταν ο Σίμος έπιασε την κεφαλιά και μετά από παρέμβαση του Χαλάτση, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, καταλήγοντας σε κόρνερ. Από την εκτέλεση του Μυλωνά, ο Λάιος μπήκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή, όπου και έπιασε την κεφαλιά για να πετύχει το 1-0 στο 19’.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν 14 λεπτά αργότερα, όταν ο Κρανάς βρέθηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή και δεν δυσκολεύθηκε να ισοφαρίσει σε 1-1. Οι φιλοξενούμενοι έψαξαν και ένα δεύτερο τέρμα, αλλά οι κεφαλιές του Κυριάκου και του Κοντοβά δεν βρήκαν στόχο. Με την έναρξη της επανάληψης ο Παγασητικός πέτυχε και δεύτερο τέρμα, όταν στο 50’ ο Μυλωνάς εκτέλεσε φάουλ από τη σέντρα με τον Χαλάτση να χάνει το κοντρόλ της μπάλας, εκεί όπου καιροφυλακτούσε ο Λάιος για να πετύχει και το 2-1.

Η αντίδραση του ΓΣΑ ήταν άμεση και δύο λεπτά αργότερα ο Κοντοβάς έστρωσε την μπάλα στον Κρανά, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο του τέρμα για το 2-2. Πλέον οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να ανεβάζουν στροφές και βρίσκοντας περισσότερους ανοιχτούς χώρους πέτυχαν και το 2-3. Αυτό έγινε στο 64’, όταν ο Κωτσιαρίδης έφτασε σχεδόν έξω από την περιοχή του Κορέντη και δεν δίστασε να σουτάρει από μακρινή απόσταση, για να πετύχει το τρίτο τέρμα της ομάδας του.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Κρανάς έψαξε το χατ τρικ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ μετά από σουτ εντός περιοχής, για να ακολουθήσει δοκάρι με τον νεοεισελθόντα Τσόγκα, ο οποίος σούταρε, αλλά ο Κορέντης με τα ακροδάχτυλα έστειλε την μπάλα στην οριζόντια δοκό και στη συνέχεια σε κόρνερ. Το τελικό 4-2 έμελλε να γράψει ο Κοντοβάς, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ «εκτέλεσε» από κοντά τον αντίπαλο τερματοφύλακα στο 90’.

ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: (Ανδρουτσόπουλος) Κορέντης, Χ. Καψιώτης, Στρούγγης, Β. Μιχαλόπουλος, Μυλωνάς, Γκατζούνας, Σίμος, Μπερτζέμης (46’ Θάνος), Λάιος, Περιβολιώτης, Μπραχόλι (73’ Μπούρντα).
ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: (Θεοδώρου) Χαλάτσης, Καψιώτης, Παυλίδης (46’ Φαράντος), Κυριάκος, Πλαβός, Θωμαΐδης, Κωτσιαρίδης, Νασιακόπουλος (73’ Τσόγκας), Ν. Βούλγαρης (78’ Δημουλάς), Κρανάς, Κοντοβάς.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ – ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ 1-3

Γήπεδο Βοηθητικό ΕΑΚ

Σκόρερ: (6’ αυτ. Χασιώτης – 2’. αυτ. Καλαμάτας, 51’ Αραπίτσας, 56’ Θ. Κόρκος)

Διαιτητής: Γ. Τασιόπουλος

Βοηθοί: Τρυφωνίδης, Σαρρής

Την έκπληξη στην 1η αγωνιστική της ΕΠΣΘ πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου ο Πρωτεσίλαος, ο οποίος επικράτησε με 3-1 του Σαρακηνού στο βοηθητικό του ΕΑΚ. Η ομάδα του Πτελεού αφιέρωσε τη νίκη της στη μνήμη του αδικοχαμένου προέδρου, Μιχάλη Σιαμανίκου, φωνάζοντας το όνομά του πριν από τη σέντρα, ενώ αφιέρωσαν το τρίτο τους τέρμα, δείχνοντας προς τον ουρανό.

Το παιχνίδι έμελλε να κρύψει πολλές συγκινήσεις, μιας και μόλις στο 2ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν, με τον Καλαμάτα να σκοράρει σε βάρος της ομάδας του έπειτα από σέντρα του Παναγιώτου, για να ακολουθήσει το 1-1 και πάλι από αυτογκόλ τέσσερα λεπτά αργότερα. Συγκεκριμένα μετά από διεκδίκηση της μπάλας από τους Χασιώτη και Σαμαρά, ο πρώτος σκόραρε στο τέρμα της ομάδας του, με τον τερματοφύλακα Τίτα να είναι αδύνατον να αντιδράσει.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν στο 23’, ζητώντας πέναλτι για μαρκάρισμα στον Μαλλιαρό, δίχως, ωστόσο, να εισακουστούν για να μείνουν οι γηπεδούχοι με παίκτη λιγότερο στο 35’, όταν ο Τσαγκαράς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη, για ανατροπή του Θ. Παπαδόπουλου, ο οποίος βρίσκονταν σε θέση για γκολ.

Με την έναρξη του β’ μέρους, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ, με το κεφάλι του Αραπίτσα, ο οποίος νίκησε τον Γράντα με γυριστή κεφαλιά στο 51’, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Θ. Κόρκου.

Ο Δημητριάδης προσπάθησε να ισοφαρίσει μάταια δύο λεπτά αργότερα, μιας και η εκτέλεση φάουλ δεν βρήκε το στόχο, με την ομάδα του Πτελεού να καθαρίζει την υπόθεση νίκη στο 56’. Συγκεκριμένα μετά από ατομική ενέργεια του Θ. Κόρκου και σουτ από πλάγια θέση, η μπάλα κατέληξε στην εστία των ροσονέρι, με τον Γράντα να ακουμπά την μπάλα, αλλά να μην καταφέρνει να αποσοβήσει το 1-3, που ήταν και το τελικό σκορ, αφού ο Θ. Παπαδόπουλος αστόχησε σε τετ α τετ στο 70’. Ο Σαρακηνός θα μπορούσε να έχει μειώσει και να δώσει άλλη τροπή στη ροή του αγώνα, αλλά τόσο ο Ιωάννου, όσο και ο Κωνσταντάκος δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Τίτα στο 75’ με σουτ εντός περιοχής.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: (Παπαστεργίου) Γράντας, Δημητριάδης, Ιωάννου, Τσαγκαράς, Τσαρδακάς (65’ Χρυσικός), Σούδης (22’ λ.τρ. Μπαρμπούτας), Καλαμάτας, Κωνσταντάκος, Σαμαράς, Τσεκούρας (55’ Ανατολής), Βαλωτής.

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: (Ανδρωνάς) Τίτας, Χασιώτης, Σιαμουρδάνης, Μιχόπουλος, Μαλλιαρός, Κ. Κόρκος, Χ. Παναγιώτου (67’ Στ. Χασιώτης), Ρ. Κόρκος, (77’ Ι. Λεϊμονής), Μαρικλέν (85’ Λάμπος), Θ. Παπαδόπουλος, Αραπίτσας.

ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ – ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1-0

Γήπεδο Διμηνίου

Σκόρερ: (55’ Ζαρίφης)

Διαιτητής: Σαμαράς

Βοηθοί: Γόργορης, Κατσιγιαννάκης

Ενα γκολ του νεοαποκτηθέντα με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό Βόλου, Βασίλη Ζαρίφη, ήταν αρκετό για την ομάδα της ΑΕ Διμηνίου, προκειμένου να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Οι κιτρινόμαυροι που ολοκλήρωσαν αισίως τον ένα μήνα προετοιμασίας μπήκαν αγχωμένοι στο γήπεδο, δίχως να μπορέσουν να απειλήσουν την εστία των φιλοξενούμενων στο α’ μέρος και όλα κρίθηκαν στην επανάληψη.

Συγκεκριμένα άνοιξαν το σκορ στο 50’, όταν από εκτέλεση κόρνερ του Γεωργιάδη, ο Ζαρίφης βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή και μέσα σε σύγχυση πέτυχε το 1-0 με προβολή. Ο Πετρόπουλος δεν μπόρεσε να κάνει δύο τα τέρματα της ομάδα του μετά από ανεπανάληπτο τετ α τετ στο 60’ από λάθος του τερματοφύλακα, ενώ ανάλογη ήταν και κατάληξη της προσπάθειας του Γεωργιάδη στο 77’. Από την άλλη, η Αγία Παρασκευή είδε τον Κοπάνα να νικιέται σε τετ α τετ από τον Κουτσιρίμπα στο 75’, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποχωρεί , ως τραυματίας πέντε λεπτά αργότερα.

ΑΕΔ: (Μακρής) Κουτσιρίμπας (80’ λ.τρ. Παϊπάης), Παπαεμαννουηλίδης, Καλαμίδας (87’ Καρακώστας), Λούμπαρδος, Παπαϊωάννου, Χατζησταμάτης, Μπάρδας (75’ Ανδρέου), Ζαρίφης, Πετρόπουλος, Χαντζής, Γεωργιάδης.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: (Μαλακασιώτης) Μαλλιαρός, Κούκιος, Χατζημητροφάνης, Σιγάλας, Καψάλης (70΄Λιάτσικος), Κλώθος, Παπακώστας, Κόφφας, (50’ Μαρμαρινός), Παπουτσής (72΄Χαρίσης), Κοπάνας, Καραγιάννης.

ΑΡΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΤΙΚΩΝ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ 0-2

Γήπεδο Αγίας Παρασκευής

Σκόρερ: (23’ πεν. Κουβελάς, 68’ Καπούλας)

Διαιτητής: Βλάχος

Βοηθοί: Γεωργατζής, Κυριαζής

Την πρώτη του νίκη σε βάρος του Αρη Μελισσατίκων πέτυχε την Κυριακή το πρωί ο Διαγόρας Στεφανοβικείου, επικρατώντας με 2-0 των κιτρινόμαυρων στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής. Σε ένα παιχνίδι με αρκετή ένταση και πάθος για την πρώτη νίκη της σεζόν, ο Αρης ήταν εκείνος που μπήκε πιο δυνατά, χάνοντας την πρώτη του ευκαιρία με τον Μερμίγγη στο 10’, ο οποίος σούταρε μέσα από τη μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Βουραζέρη.

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 19’ με τον Αποστολίδη να μην καταφέρνει να σκοράρει, αφού ο Βουραζέρης έπεσε σωστά στη δεξιά του γωνία και παραχώρησε κόρνερ. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Ιμπρα από ανατροπή του Χολέβα.

Πέναλτι όμως είχαμε και τέσσερα λεπτά αργότερα, με τον Κουβελά να ανατρέπεται από τον Στεργιόπουλο, με τον επιθετικό του Διαγόρα να αναλαμβάνει την εκτέλεση, κάνοντας το 0-1 με σουτ στην αριστερή γωνία του Κουρίτα. Ο Αρης προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια, όμως ο Ιμπρα έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-1 στο 35’, με τον Αποστολίδη να σεντράρει από τα δεξιά και την μπάλα να φτάνει στα πόδια του επιθετικού του Αρη έπειτα από λάθος της άμυνας, αλλά εξ’ επαφής δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βουραζέρη. Στην επανάληψη ο Διαγόρας πέτυχε και δεύτερο τέρμα, εδραιώνοντας το μεγάλο διπλό, όταν στο 68’ και μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Καπούλας νίκησε τον Κουρίτα από το ύψος της μεγάλης περιοχής για το τελικό 0-2.

ΑΡΗΣ: (Ακτσιαλής) Κουρίτας, Τσίρος, Στεργιόπουλος, Γούτσιος, Γκοτσόπουλος (46’ Παλάντζας), Τσιαντής, Νούσιας, Γκάγκας, Μερμίγγης, Αποστολίδης, (77’ Ντ. Σιαμέτης), Ιμπρα (78’ Καρακάσης).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: (Βαγγόπουλος) Βουραζέρης, Λουφόπουλος, Γαλογαύρος, Κ. Καραπλιάγγος, Χολέβας, Σ. Καραπλιάγκος, Κ. Σιαμέτης (55’ Πάσχος), Καραμανλής, Κουβελάς (87’ Γάρος), Κόκκας (75’ Πρασσάς), Καπούλας.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ 0-3

Γήπεδο Σκοπέλου

Σκόρερ: (5’, 15’ Μαυρίδης, 60’ Παπαπορφυρίου)

Διαιτητής: Κούστας

Βοηθοί: Τσαντόπουλος, Αντωνίου

Με το Σάββα Μαυρίδη να σημειώνει τα δύο από τα τρία τέρματα της ομάδας του, ο Ηρακλής έφυγε νικηφόρα από τη Σκόπελο, όπου επικράτησε της ομώνυμης ομάδας. Ο πρώην μέσος της ΑΕ Διμηνίου ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 5’ με εκτέλεση φάουλ για το 0-1, για να ακολουθήσει το 0-2 με νέο σουτ από τα 30 μέτρα στο 15’. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Παπαπορφυρίου στο 60’ με σουτ εκτός περιοχής.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ: (Καρυοφίλης) Ταλαδιανός, Στρατιδάκης (80’ Τριανταφύλλου), Χονδρός, Αλεξίου, Καραθανάσης, Χρυσάνθης, Συνοδινός, Παναγιώτου, Ασημάκης, Ταφίλης, Χισάι (60’ Ρόκος).

ΗΡΑΚΛΗΣ: (Μπαντάς) Πολυμέρου, Ντούρο, Κοντοβάς, Μοράλες, Γιαμαλής, Φέζο (72’ Καρπαθάκης), Μαυρίδης, Λιάρος, Ασλάνογλου, Σοροβόλας (46’ Λιάκος), Τρελόπουλος (50’ Παπαπορφυρίου).

ΠΥΡΑΣΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ 2-0

Γήπεδο Αγχιάλου

Σκόρερ: (45+1’ Αντζούρης, 54’ Κατής)

Διαιτητής: Νικόπουλος

Βοηθοί: Τσολακίδης, Βλάχος

Σημειώνοντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο, ο Πύρασος επικράτησε με 2-0 του μαχητικού Απόλλωνα Καναλίων στο γήπεδο της Αγχιάλου. Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που απείλησαν πρώτοι στο παιχνίδι, όταν στο 3’ και μετά από εξαιρετική μεταβίβαση του Κοτζαθανάση, ο Σφάκας έκανε κεφαλιά-πάσα για Σιώμο που μπλόκαρε ο Μουράβας. Ενα λεπτό αργότερα και από φάουλ του Κατή η κεφαλιά του Σιώμου πέρασε από καλή θέση άουτ.

Στο 18’ μακρινό σουτ του Μαλισσόβα κατέληξε στην αγκαλιά του Μουράβα και στο 27’ μετά από φάση διαρκείας σουτ του Βαν ντε Γουίχε μέσα από τη μεγάλη περιοχή πέρασε άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα νέο σουτ του Σφάκα απέκρουσε σε κόρνερ ο Μουράβας, όπως έπραξε και στο 33’ μετά από κεφαλιά του Αντζούρη. Μέχρι τη λήξη του α’ μέρους, ο Πύρασος απείλησε εκ νέου με τον Κοτζαθανάση στο 37’, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ για να φθάσουμε στο 45+1’, με τη σέντρα του Σφάκα να φθάνει στον Αντζούρη, ο οποίος με κεφαλιά πέτυχε το 1-0.

Στην επανάληψη ο Μουράβας αντέδρασε και πάλι σωστά, διώχνοντας σε κόρνερ κεφαλιά του Κατή (51’), για να ακολουθήσει κεφαλιά του Σιώμου στη μικρή περιοχή άουτ (53’). Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι Αγχιαλίτες έφθασαν και στο 2ο τους τέρμα με τον Κατή να πιάνει το διαγώνιο σουτ από τα δεξιά, σημειώνοντας το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τη σειρά τους στο 73’, όταν από πάσα του Μαστακούλη στον Καλαμίδα, ο τελευταίος έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά μπλόκαρε ο Τσιλίγκος. Η τελευταία αξιόλογη στιγμή ανήκε και πάλι στους φιλοξενούμενους, όταν στο 79’ από σέντρα του Πάντσιου, ο Τσιουρής έπιασε ωραία κεφαλιά Τσιουρή που πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

ΠΥΡΑΣΟΣ: (Αρσένος) Τσιλίγκος, Ρουκάς, Βαν ντε Γουίχε, Μαλισσόβας, Κοτζαθανάσης, Τανάγιας, Μπασδάνης, Αντζούρης (69 Χ. Μπούτλας), Σιώμος (69′ Μπέικος), Κατής, Σφάκας (78 Χατζητρακόσιας).

ΑΠΟΛΛΩΝ: (Ρέππος) Μουράβας, Πάντσιος, Φέιζο, Κουζιώκας, Φώτου, Ψήφος, Μαστακούλης, Βασιλείου, Τσιουρής, Ρακής (67 Παναγιωτάκης), Καλαμίδας (83′ Καραβάς).

ΑΙΑΣ – ΣΚΙΑΘΟΣ 1-0

Γήπεδο Σούρπης

Σκόρερ: (15’ πεν. Κατσαβριάς)

Διαιτητής: Κουσκούνη

Βοηθοί: Μαγουλιανίτης, Καρακίτσος

Με 1-0 επικράτησε ο Αίαντας Σούρπης της Σκιάθου, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν πέναλτι στο 15ο λεπτό με τον Χειλά έπειτα από υπόδειξη της κα. Κουσκούνη. Εκτελεστής ήταν ο Κατσαβριάς, ο οποίος νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 1-0, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν κάνει δύο τα τέρματά τους, αλλά η εκτέλεση φάουλ από τον πολύπειρο Θανάση Κωστούλα σταμάτησε στο δοκάρι στο 67’. Η Σκιάθος έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 65’ με απ’ ευθείας κόκκινη για χειρονομία.

ΑΙΑΣ ΣΟΥΡΠΗΣ: (Στέκας) Γελές, Καλοδήμος, Παπανικολόπουλος, Κραβαρίτης (46’ Γρούνας), Θ. Κωστούλας, Γαρυφάλλου (65’ Κουτσούμπας), Δημητρίου, Χουλιαράς, Κατσιαβριάς, Χρηστέλος (46’ Μπιρτσάι).

ΣΚΙΑΘΟΣ: (Βλαχόπουλος) Παπάρας, Γιαουράκης, Φερετζέλης (75’ Σκέμπι), Τουρναβίτης, Κυπαρισσός (46’ Νικολαΐδης), Μπρέγκου, Ραζέτης, Θ. Σταμέλος, Μπάμπα, Σαρρής, Βεργίνης.

Επόμενη (2η)

Πύρασος – ΑΕ Διμηνίου

Αγία Παρασκευή – Σαρακηνός

Απόλλων Καναλίων – Αίας Σούρπης

Πρωτεσίλαος – Σκόπελος

Σκιάθος – Ακρόπολη

Ηρακλής – Παγασητικός

Θησέας – Διαγόρας

Γ.Σ. Αλμυρού – Αρης

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου