ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Καθορίζουν τις επόμενες κινήσεις

καθορίζουν-τις-επόμενες-κινήσεις-634651

Στην Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου με Γενική Συνέλευση και Εκλογές

Τις επόμενες κινήσεις τους σχεδιάζουν τα μέλη της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, προετοιμάζοντας το έδαφος των επόμενων ημερών. Φιλική ήττα της Κ15 χθες από τον Παγασητικό.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Σε συνεχείς επαφές βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες τα μέλη της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου και ο πρόεδρος Γιάννης Ξάνθης, θέλοντας να προετοιμάσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τις επόμενες κινήσεις των κυανόλευκων.

Τη Δευτέρα 16 Μαρτίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέα Γενική Συνέλευση των κυανόλευκων μελών, όπου θα προκηρυχθούν και εκλογές στη συνέχεια προκειμένου η νικιώτικη οικογένεια να βγει ακόμη πιο δυνατή και περισσότερο συσπειρωμένη, έχοντας το βλέμμα στο μέλλον και το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πρόθεση του προέδρου της Ερασιτεχνικής είναι η Νίκη να καταφέρει να ξεπεράσει επιτέλους την εσωστρέφεια από την οποία ταλανίζεται εδώ και πολλά χρόνια και να μπουν νέες υγιείς βάσεις πάνω στις οποίες θα μπορεί να στηριχθεί για πολλά χρόνια μετά το φετινό πατατράκ.

Φιλική ήττα των «μικρών»

Ελλείψει επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα Ακαδημιών της ΕΠΣΘ, οι γεννηθέντες 2000 της Νίκης Βόλου αντιμετώπισαν χθες σε νέο φιλικό αγώνα την ομάδα του Παγασητικού στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής. Η ομάδα του Νίκου Σπυριδάκη άντεξε για ένα ημίχρονο, στο οποίο ήταν και πίσω στο σκορ με 1-0 έπειτα από τέρμα του Περατζάκη, αλλά λύγισε στη συνέχεια στην ανωτερότητα και την εμπειρία των αντιπάλων της. Για την ομάδα του Παγασητικού σκόραραν στην επανάληψη οι Μακρυγιάννης, Στ. Δημόπουλος (δύο φορές) Γιαννακόπουλος, Σίμος ενώ σκόρερ της Νίκης Βόλου που έχασε αρκετές ευκαιρίες ήταν ο νεαρός Τσιανάκας.

ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Κλεάνθης, Μπερτζέμης, Χριστογιαννούλας, Δόσας, Καρανικολάου, Καράνταγλης, Περαντζάκης, Λάιος, Μακρυγιάννης, Μάργαρης, Χ. Δημόπουλος, Δημητρόπουλος.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Πατρίκιος, Σίμος, Γιαννακόπουλος. Στ. Δημόπουλος

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Ράπτης, Χάνος, Μόσχοβος, Δημουλάς, Αποστολίδης, Κουτσούκης, Τσανάκας, Σέλντι, Χρηστίδης, Σιώμος, Ρακής.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Τασιάς, Κουκουτής, Κατσαμπέκης, Βλάχος, Αλεξανδρίδης.

Η συνέχεια…

Το ερχόμενο Σάββατο η ομάδα Κ17 της Νίκης Βόλου θα αγωνιστεί απέναντι στον Μαγνησιακό στο «Παντελής Μαγουλάς», με τη διοικούσα επιτροπή να ανακοινώνει τη δραστηριότητα των μικρών για το ερχόμενο Σάββατο. Παράλληλα στην ανακοίνωσή της ευχαριστεί και τον Ομιλο Φιλάθλων Νίκης για τη χορήγηση αθλητικού υλικού. Αναλυτικά:

«Ανακοινώθηκε από την Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας το αγωνιστικό πρόγραμμα των Πρωταθλημάτων υποδομών για το Σαββατοκύριακο 07-08/03/3015.

1) Σάββατο 07/03/2015 και ώρα 11:00 στο Π. Μαγουλάς Νίκη Βόλου – Αγία Παρασκευή (2), οι γεννηθέντες το 2004.

2) Σάββατο 07/03/2015 και ώρα 12:00 στο Π. Μαγουλάς Νίκη Βόλου – Γ.Σ. Αλμυρός, οι γεννηθέντες το 2001.

Τα υπόλοιπα τμήματα έχουν ρεπό.

3) Το Σάββατο 07/03/3015 και ώρα 16:00 στο Π. Μαγουλάς θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ της ομάδας Νέων του Συλλόγου και του Μαγνησιακού. Καλούνται οι φίλαθλοι της ομάδας να στηρίξουν τις προσπάθειες των νεαρών ποδοσφαιριστών μας.

Η Επιτροπή ευχαριστεί τον Ομιλο Φιλάθλων Νίκης για την προσφορά αθλητικού υλικού στην ομάδα».

Συνεχίζουν στο Blue Club

Τον δικαστικό τους αγώνα κόντρα στον πρώην ιδιοκτήτη και πρόεδρο της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Ανδρέα Πάτση, συνεχίζει το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης», ζητώντας παράλληλα την συνδρομή όλων όσων είναι θιγμένοι οικονομικά από την κακοδειαχείριση της ΠΑΕ:

«Μετά από γενική συνέλευση η λέσχη φίλων Blue Club Θύρα 3 «Π. Ντοκούζης» αποφάσισε να κινηθεί δικαστικά εναντίον του Ανδρέα Πάτση για τυχόν ευθύνες από τη διαχείριση της ΠΑΕ. Οποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει στην προσπάθειά μας με οποιαδήποτε ιδιότητα και από οποιαδήποτε θέση αλλά και για περισσότερες πληροφορίες επί του θέματος να επικοινωνήσει μαζί μας στα γραφεία μας στην οδό Μαιάνδρου 14 ή τηλεφωνικά στο 6940562331 από τις 18:00-21:00».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου