ΒΟΛΕΪ

Νίκη και Γ.Σ. Βόλου παίζουν για την άνοδο

νίκη-και-γ-σ-βόλου-παίζουν-για-την-άνοδ-66208

Νίκη Βόλου και Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου θα διεκδικήσουν την άνοδό τους στη Β΄ Εθνική βόλεϊ γυναικών, στο μεταξύ τους παιχνίδι την τρίτη και τελευταία αγωνιστική των μπαράζ ανόδου. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο που έρχεται (31/3, 19:30) στο «ουδέτερο» Κλειστό Γυμναστήριο της Πορταριάς.

Οι γυναίκες της Νίκης με προπονήτρια τη Σοφία Μπουμπούκη, έχοντας απέναντί τους μια δυνατή ομάδα, καλούνται να κάνουν το 3 στα 3, μετά τις δύο νίκες που πέτυχαν απέναντι στον Απολλώνιο Λάρισας και τον Λοκρό Αταλάντης.

Συγκεκριμένα, κατά τη δεύτερη αγωνιστική η οποία διεξήχθη το περασμένο Σάββατο (24/3), η Νίκη «ζευγάρωσε» τις επιτυχίες της, κερδίζοντας τον Λοκρό Αταλάντης στη Λαμία με 3-1 σετ, ενώ και ο Γ.Σ. Βόλου πέτυχε τη δεύτερή του νίκη στο μίνι αυτό πρωτάθλημα, επικρατώντας του Απολλώνιου Λάρισας στην Αγιά με το «καθαρό» 3-0 υπέρ του. Οι δύο βολιώτικες ομάδες μοιράζονται την κορυφή της βαθμολογίας, και το σαββατιάτικο ματς που θα έρθουν αντιμέτωπες χαρακτηρίζεται δικαιολογημένα «τελικός», καθώς όποια ομάδα κερδίσει, θα σφραγίσει και το εισιτήριό της για τη Β’ Εθνική.

Το έμψυχο δυναμικό της Νίκης (Μπουμπούκη) απαρτίζεται από τις: Μαντζαβίνου, Κονιστή, Μερκονιάν, Μπένου, Λώλου, Δόλγυρα, Γκαγκαδέλλη, Θεοδωρακάκη, Θεοχάρη, Σταφυλαράκη, Σύρου, Νικολούλη, Ζηργάνου.

Από την άλλη, ο Γυμναστικός (Ξανθόπουλος Π.-Γιόλας Α.) παρατάσσεται με τις: Αυγερινού, Βαριάμη, Γιόλα, Παπαδοπούλου, Προφαντή, Ράμπου, Τρυπίλα, Τσαπραΐλη, Σαμαλτάνη, Τσελεπή, Κωστοπούλου, Κανελλοπούλου, Χαντζή.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 31 Μαρτίου και ώρα 19.30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Πορταριάς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου