ΒΟΛΕΪ

Ιστορική νίκη για τις γυναίκες της Αργούς

ιστορική-νίκη-για-τις-γυναίκες-της-αργ-89993

Μεγάλη νίκη πέτυχαν στο κλειστό ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ οι γυναίκες του ΑΣ ΑΡΓΩ με 3-1 σετ επί του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΥ στον αγώνα πρωταθλήματος της 16ης αγωνιστικής. Για τη βολιώτικη ομάδα έσπασε μια κακή παράδοση, καθώς με τη συγκεκριμένη ομάδα σε επίπεδο γυναικών μετρούσε μόνο ήττες. Μετά το αποτέλεσμα αυτό πέρασε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ που ήταν μέχρι σήμερα πρώτος, μπαίνει πλέον σε περιπέτειες όσον αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στο αγωνιστικό μέρος η ΑΡΓΩ έπιασε πολύ καλή απόδοση, παίζοντας ολοκληρωτικό βόλεϊ και «χτύπησε» τον αντίπαλό της εκεί που «πονούσε», δηλαδή στην υποδοχή. Τα σέρβις «φωτιά» των κοριτσιών της ΑΡΓΟΥΣ χάλασαν την υποδοχή του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ στα δύο πρώτα σετ και με πολύ καλή ανάπτυξη στην κόντρα μπάλα, προηγήθηκαν με 2-0 σετ.

Στο 3ο σετ η ομάδα της Λάρισας αντέδρασε κι αυτή με πολύ ισχυρό σέρβις, πήρε προβάδισμα από την αρχή, το οποίο διατήρησε μέχρι το τέλος, μειώνοντας σε 2-1 σετ.

Στο τέταρτο και καθοριστικό σετ η ΑΡΓΩ «επιστράτευσε» όλα τα ψυχικά αποθέματα που διέθετε για να κάμψει την αντίσταση του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ, και κατάφερε να το κατακτήσει γράφοντας το τελικό 3-1 σετ.

Ο Βαγγέλης Σταθόπουλος δήλωσε μετά του τέλος του αγώνα: «Ήταν μια μεγάλη νίκη για μας, που πιστεύω την κατακτήσαμε πανάξια. Τα κορίτσια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πήραν αυτή την ιστορική νίκη για την ομάδα μας απέναντι σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο, που δεν τον έχουμε ξανακερδίσει. Θεωρώ ότι η θέση που βρισκόμαστε στη βαθμολογία είναι πλασματική και θα μπορούσαμε να είμαστε στη διαδικασία διεκδίκησης του πρωταθλήματος, αν δεν είχαμε ορισμένες ατυχίες στο ξεκίνημα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλες της αθλήτριές μου για τη σημερινή τους εμφάνιση και την κατάθεση ψυχής που έκαναν».

Τα σετ: 25-22, 25-21, 18-25, 21-25

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ (Ευ. Σταθόπουλος-Χ. Ζαφειρίου): Τάσσου, Σταυρακοπούλου, Γιαννετάκη, Γεωργουλοπούλου, Καλαπόδα, Φιλιππίδη, Χειμάρα, Σουφλή, Αμυγδαλοποπόλου, Πώπου

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ (Ιόβτσεφ): Κουμπούρα Σ., Κεραμίδα, Γαλάνη, Μαυροπάνου, Βαβαάτσικου, Κουτρουμπή, Κουμπούρα Ε., Κοντογιάννη, Τζήκα, Μπαζιάνα, Παραφέστα, Λουακνίκα, Παπακώνστα, Γαργάλα

Διαιτητές: Bαγγέλης Κολτσίδας, Τόκα Κατερίνα, Μακρυγιάννη Θωμαή

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής:

Α.Σ.ΙΤΕΑΣ- Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ 0-3 σετ

Α.Π.Σ.ΦΘΙΑ- Φ.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ 3-2 σετ

Φ.Σ.ΑΜΠΕΛΩΝΑ-Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 0-3 σετ

Α.Ο.ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ- Σ.Π.Α.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 3-0 σετ

Α.Σ.ΑΡΓΩ-Φ.Σ.ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ 3-1 σετ

Βαθμολογία

Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 46

Φ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ 44

Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ 32

Α.Σ. ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ 28

Φ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ 28

Α.Π.Σ. ΛΑΜΙΑΣ ΦΘΙΑ 26

Σ.Π.Α.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 14

ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ 12

Φ.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ 6

Α.Σ. ΙΤΕΑΣ 4

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου