ΒΟΛΕΪ

Νίκη – πρόκριση στους τελικούς

νίκη-πρόκριση-στους-τελικούς-75802

Για τα κορίτσια της Νίκης Βόλου στο βόλεϊ

Εύκολη ήταν η επικράτηση για τη Νίκη Βόλου επί της Νίκαιας Λάρισας με 3-0 σετ στο παιχνίδι που διεξήχθη προχθές Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας. Η ομάδα του Χρήστου Γαλαζούλα παρουσιάστηκε σοβαρή και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στη Νίκαια παρά μόνο στο δεύτερο σετ, φτάνοντας τελικά στην κατάκτηση της νίκης με 3-0 σετ.

Πλέον η Νίκη Βόλου στους τελικούς θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Λαμίας, ο οποίος στον άλλο ημιτελικό κέρδισε τον Φ.Σ. Αμπελώνα και προκρίθηκε στον τελικό. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί πιθανότατα το Σαββατοκύριακο 19-20/3/2016.

Σε ανακοίνωσή του το τμήμα των κυανόλευκων αναφέρει: «Το τμήμα πετοσφαίρισης της Νίκης Βόλου θέλει να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας και με τις εκδηλώσεις τους εμψύχωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις παίκτριές μας».

Τα σετ: 25-20, 27-25, 25-20

Στην αποστολή της Νίκης Βόλου συμμετείχαν οι Αφέντου Ν., Γιαγκουνίδου Αικ., Ντάιμου Δ., Σταυρακοπούλου Α., Γκαγκαδέλλη Α., Πόλη Β., Βαίτση Ν., Τσανακτσή Φ., Λώλου Ι., Παππά Π., Δόλγυρα Β., Βλαχάκη Ι., Αυγερινού Ι. και Κολοβού Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου