ΒΟΛΕΪ

Νίκη με ανατροπή

νίκη-με-ανατροπή-104863

Για τις γυναίκες της Αργούς στον Αλμυρό

Σημαντική νίκη με 3-2 σετ πέτυχαν οι γυναίκες της Αργούς στον Αλμυρό, οι οποίες κέρδισαν τον τοπικό Γυμναστικό σε αγώνα πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας και επιβεβαίωσαν για μία ακόμη φορά την ανοδική τους πορεία στο 2ο γύρο (3 νίκες, 1 ήττα στο τάι μπρέικ, 1ήττα). Μάλιστα δε, η νίκη της Αργούς παίρνει ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, από τον τρόπο που επιτεύχθηκε.

Η Βολιώτικη ομάδα βρέθηκε να χάνει με 2-0 σετ και 19-13 στο 3ο. Στο σημείο εκείνο έδειξε ότι είχε τα ψυχικά αποθέματα που απαιτούνταν, καθώς επίσης και το ανάλογο βάθος του πάγκου για να κάνει τη μεγάλη ανατροπή.

Η είσοδος στο 3ο σετ της νεαρής κεντρικού Μαρίας Καλαποδά που βελτίωσε πολύ τα στοιχεία μπλοκ, η είσοδος της Μαρίας Καλοφορίδη που ανέτρεψε το 13-19 σε 18-19 στο 3ο σετ και ξαναέβαλε την ομάδα στο παιχνίδι, οι ανάσες που έδωσε η Σοφία Παπαθανασίου στην ακραία Φωτεινή Τσαντοπούλου και οι αμυντική συνεισφορά της 2ης λίμπερο Μυρσίνης Κανέλλου, ήταν μερικές από τις λύσεις που προήλθαν από τον πάγκο της Αργούς και της χάρισαν μια ακόμη πολύτιμη νίκη.
Τα σετ: 25-19, 25-19, 22-25, 20-25, 14-16

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: (Ντάλλας) Ζαντιώτη, Θέου, Παπαδοπούλου, Ξανθή, Βουλτσίδη, Γραφιώτη Γιόλα, Παπακωνσταντίνου, Ξανθή, Ξανθή.

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: (Σταθόπουλος) Τάσσου, Τσαντοπούλου, Παπαθανασίου, Τσακουμάγκου, Καλαποδά, Γερογιάννη, Γκαλάκου, Φιλιππίδη, Τσιτσιγιάννη, Γάκη(L), Κανέλλου(L), Καλοφορίδη, Τσιτρά, Γερολυμμάτου.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής:

  • ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ – ΦΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ 3-0 σετ
  • ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ 3-1 σετ
  • ΦΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ – ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 3-0 σετ
  • Γ.Σ. ΝΙΚΑΙΑΣ- Γ.Σ. ΝΙΚΗ 2-3 σετ

Βαθμολογία

  1. ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ 28
  2. Γ.Σ. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 28
  3. Γ.Σ. ΝΙΚΑΙΑΣ 27
  4. ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ 22
  5. Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ 14
  6. Α.Σ. ΑΡΓΩ 13
  7. ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ 7
  8. ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 5

Καλή εμφάνιση για τους άνδρες

Την ήττα γνώρισε η ομάδα των ανδρών της Αργούς από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΣΠΑ Καρδίτσας, στον μεταξύ τους αγώνα της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής κατηγορίας.
Το τελικό 3-0 σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, αφού ο ΣΠΑΚ συνάντησε σθεναρή αντίσταση από τη Βολιώτικη ομάδα που πάλεψε σε όλη τη διάρκεια και οι πόντοι για τους Καρδιτσιώτες κερδίζονταν με δυσκολία και μετά από δύο ή τρεις κόντρα επιθέσεις. Μάλιστα δε, το 2ο σετ η ΑΡΓΩ το έχασε «μέσα από τα χέρια της» αφού προηγούνταν σε όλη τη διάρκειά του, όταν στο 22-18 η έλλειψη συγκέντρωσης και τα απανωτά λάθη στοίχησαν την απώλειά του. Με τη νίκη αυτή ο ΣΠΑΚ οδεύει ολοταχώς για την Α2 Εθνική κατηγορία.

Ο προπονητής της ομάδας Σπύρος Γεωργουλάς δήλωσε για το παιχνίδι: «Η Καρδίτσα είναι μια ομάδα, πολύ πιο έμπειρη από εμάς, με πολυετή θητεία στην Α2 και πιο πλήρης σε όλες τις γραμμές της και αυτό το γνωρίζαμε από την αρχή της προσπάθειάς μας.Αυτό που θέλαμε ήταν να αποκτήσουμε εμπειρίες από αυτό το παιχνίδι και νομίζω το πετύχαμε αφού ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί, καταφέραμε επίσης να παίξουμε καλή άμυνα και να κοιτάξουμε στα μάτια τον αντίπαλό μας, με ένα ρόστερ πολύ νεαρών παικτών που διαθέτουμε.Αυτό μας ικανοποιεί ιδιαίτερα και μας δίνει την ψυχική δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και να ανεβάσουμε ακόμη πιο ψηλά το άθλημα στην περιοχή μας. Στην ομάδα της Καρδίτσας ευχόμαστε καλή συνέχεια».

Τα σετ: 14-25, 22-25, 17-25

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: (Γεωργουλάς) Τερνιώτης, Γκριμπιτζής, Τσιάκαλος, Ισλαμάι, Φιλιππίδης (L), Σδρούλιας, Φουρκιώτης, Κούντριας, Ιτούδης, Βούλγαρης, Λεμονής, Δρακάκης.

ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: (Αλεξίου Φ.) Λαζινός Θάνος, Βασιλάκος, Καρράς, Αντωνίου, Μαλιώρας, Χειμωνέτος (L), Γιαννουσάς, Παπαγεωργίου, Παπαγεωργίου, Καραθάνος.

Την επόμενη η Αργώ αγωνίζεται στη Λάρισα με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

  • Φ.Σ. ΛΑΜΙΑΣ – ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 3-1 σετ
  • ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ – ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 0-3 σετ
  • ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ – Γ.Σ. ΔΕΣΚΑΤΗΣ (αναβλήθηκε)
  • ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ – ΑΨΛ ΜΕΔΕΩΝ (αναβλήθηκε)
  • Ρεπό: ΑΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Βαθμολογία

  1. ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 30
  2. Α.Π.Σ.ΛΑΜΙΑΣ ΦΘΙΑ 21
  3. Φ.Σ.ΛΑΜΙΑΣ 18
  4. Α.Σ.ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ 16
  5. Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ 11
  6. Α.Σ.ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 11
  7. Α.Ψ.Λ.ΜΕΔΕΩΝ 10
  8. Α.Ο.ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 5
  9. Γ.Σ.ΔΕΣΚΑΤΗΣ -2

Αναπτυξιακά πρωταθλήματα

Κορασίδων

ΑΘΛΕΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ 3-1 σετ

Παγκορασίδων

Η γ’ ομάδα παγκορασίδων της Αργούς σε αγώνα που πραγματοποίησε έχασε με 3-2 από τον ΓΣΒ.
Η β’ ομάδα παγκορασίδων της Αργούς κέρδισε την ομάδα της Νίκης Βόλου με 3-0 σετ.
Η δ’ ομάδα παγκορασίδων της Αργούς έχασε με 3-0 σετ από την ομάδα παγκορασίδων του Ολυμπιακού Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου