ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Δημ. Νασίκας: Συνεχίζουμε με προσήλωση το έργο μας

δημ-νασίκας-συνεχίζουμε-με-προσήλωση-760472

Μήνυμα με αφορμή τα 4 χρόνια στο «τιμόνι» του Δήμου

Mήνυμα προς τους πολίτες, ότι η δημοτική αρχή συνεχίζει το έργο της με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, απευθύνει ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημ. Νασίκας με αφορμή τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από την ανάληψη των καθηκόντων στη διοίκηση του Δήμου.

Ειδικότερα ο κ. Νασίκας αναφέρει:

«Συμπληρώνονται σήμερα τέσσερα χρόνια από την ανάληψη των καθηκόντων μας ως Δημοτική Αρχή.

Παρά τις δυσκολίες, οικονομικές και κοινωνικές που ταλανίζουν την εποχή μας, εμείς υπηρετούμε από την πρώτη ημέρα τον Δήμο και εργαζόμαστε με ήθος, εντιμότητα και ειλικρίνεια απέναντι στον δημότη, προκειμένου να διευκολύνουμε και να βελτιώνουμε καθημερινά τη διαβίωση όλων με συνεχείς παρεμβάσεις μας σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα.

Είμαστε συνεχώς κοντά στους δημότες μας με τις πόρτες του Δημάρχου και των αντιδημάρχων ανοιχτές καθημερινά, αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα όλων και προσπαθούμε να ικανοποιούμε τα αιτήματα τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Έως και σήμερα πετύχαμε αρκετά με την άριστη συνεργασία όλων, Δήμου και δημοτών, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό.

Με αφορμή τη συμπλήρωση των τεσσάρων χρόνων, ευχαριστούμε όλους όσοι μας τίμησαν με τη ψήφο τους, αλλά και όσους μας τίμησαν με τη συνεργασία τους στη διάρκεια αυτών των χρόνων και μας έδωσαν την εντολή να οδηγήσουμε τον Δήμο στη σύγχρονη εποχή μέσα από έργα και καινοτόμες δράσεις.

Σίγουρα έχουν γίνει λάθη και παραλείψεις, αλλά έχουμε τη διάθεση να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα και να αποτελέσουν εμπειρίες και γνώση για την ενδυνάμωση του Δήμου και την άμεση λειτουργικότητα του. Τα λάθη αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της πορείας όσων εργάζονται σκληρά και επιχειρούν αδιαλείπτως να βελτιώνουν και να εξελίσσουν τα πράγματα, παρά τις δυσκολίες που συναντούμε σε όλα τα επίπεδα.

Το πιο σημαντικό κομμάτι της Δημοτικής Αρχής, αποτέλεσε και αποτελεί, η προσήλωσή μας στη νομιμότητα και τους κανόνες της χρηστής διοίκησης. Οικοδομήσαμε και συνεχίζουμε να οικοδομούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους δημότες μας, που αποτελούν τη δύναμη μας στην εξέλιξη του έργου μας.

Ελπίζουμε μέσα από τη μέχρι τώρα πορεία μας να επιβεβαιώσαμε τη εμπιστοσύνη του κόσμου και να βοηθήσαμε τον τόπο μας.

Ελπίζουμε στη συνέχεια της συνεργασίας μας.

Εμείς συνεχίζουμε με πολλή δουλειά και αγάπη για τον τόπο μας, με αίσθημα ευθύνης, όντας αποτελεσματικοί και παραγωγικοί στο έργο μας» καταλήγει στη δήλωσή του ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου