ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Εκδήλωση ενημέρωσης για τις συνέπειες του καπνίσματος στο Βελεστίνο

εκδήλωση-ενημέρωσης-για-τις-συνέπειε-821019

Στις 31 Μαΐου, Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καπνίσματος, στις 6.30 μμ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Ρήγα Φεραίου πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση.

Η Ομάδα Υγείας του Κ.Υ. Βελεστίνου, στα πλαίσια των δράσεων του Αντικαπνιστικού προγράμματος που υλοποιείται υπό την αιγίδα της 5ης Υ.ΠΕ Θεσσαλίας διοργάνωσε την παραπάνω εκδήλωση με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του πληθυσμού για τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος. Την εκδήλωση προλόγισε η Δ/ντρια του Κ. Υγείας Βελεστίνου κα Σαρηγιάννη Φανή.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Πνευμονολογική κλινική του Π. Γ Ν. Λάρισας, με ομιλητές τον καθηγητή πνευμονολογίας κ. Γουργουλιάνη Κων/νο, την κ. Γώγου Ευδοξία Γενική ιατρό, την “Πρόταση Ζωής με την κοινωνική λειτουργό Σωτηροπούλου Δήμητρα όπου παρουσίασε την δράση του προγράμματος τους.

Εν συνεχεία παρουσιάστηκε το πρόγραμμα της αντικαπνιστικής εκστρατείας από την ομάδα υγείας του Κέντρου Υγείας Βελεστίνου από την κοινωνική λειτουργό του Κ. Υγείας Παμπουκίδου Σιμέλα. Η εκδήλωση έκλεισε με την ομιλία της Γενικής ιατρού κ. Παγωνάρη Ιωάννας και την υπόσχεση της δημιουργίας ιατρείου διακοπής καπνίσματος στο Κ. Υγείας Βελεστίνου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Καλτσογιάννης Γεώργιος Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, ο κ. Σκρίμπας Ιωάννης δημοτικός σύμβουλος, υπεύθυνος Κ.Ε.Π Υγείας, ο κ. Μπλέτσας Κων/νος πρόεδρος Τ. Κ Αερινού, η κα Χονδρογιάννη Νεοκλεία υπεύθυνη της Ομάδας Εργασίας της 5ης Υ.ΠΕ Θεσσαλίας και η κα Κουτσοκώστα Αγάπη Δ/ντρια 3ου ΕΠΑΛ Μαγνησίας.

Η συντονίστρια του προγράμματος Χασιώτη Αντωνία απευθύνει θερμές ευχαριστίες προς όλους τους φορείς της τοπικής κοινωνίας, τον Δήμο Ρήγα Φεραίου, το Κ.Ε.Π Υγείας, το Σύλλογο Γυναικών” Η Υπέρεια κρήνη”, τον Σύλλογο Επαγγελματιών, τους εκπαιδευτικούς του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου, το Γυμνάσιο Καναλίων, το Φωτογραφείο του Γιώργου Καρτσώνα και την Βιομηχανία αναψυκτικών και ποτών “Ε.Ψ.Α” και όλους όσους στήριξαν την παραπάνω εκστρατεία για την υλοποίηση του προγράμματος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου