ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Ο Σύλλογος Γυναικών Βελεστίνου τίμησε την Ημέρα της Μητέρας

ο-σύλλογος-γυναικών-βελεστίνου-τίμησ-8168

Για άλλη μια χρονιά, ο Σύλλογος Γυναικών Βελεστίνου «Υπέρεια Κρήνη» τίμησε τη Μητέρα διοργανώνοντας μία όμορφη και συγκινητική γιορτή με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας, το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βελεστίνου.

Η αίθουσα πλημμύρισε από κόσμο που παρακολούθησε το αφιέρωμα στη Μητέρα, με ποιήματα και μουσική από παιδιά και τραγούδια από τη χορωδία του συλλόγου.

Ο σύλλογος βράβευσε τις μητέρες, πρώην εργαζόμενες στο Κ.Υ. Βελεστίνου, Νίκη Γιασλακιώτη και Σταυρούλα Σιουμουρέκη, για την προσφορά τους στην τοπική κοινωνία.

Παράλληλα, το Κέντρο Υγείας μετέδωσε το αντικαπνιστικό μήνυμα στο πλαίσιο της σχετικής καμπάνιας που «τρέχει» ο φορέας Υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου, μέσα από ομιλίες της Ιωάννας Παγωνάρη, επιμελήτριας και του Αγου Βαλάντη, γυναικολόγου.

Επίσης, το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι του Δήμου παρουσίασε δημιουργίες γυναικών υπό την επιμέλεια της Πόπης Σούρλα. Σε όλες τις παρευρισκόμενες μητέρες μοιράστηκαν γλαστράκια με όμορφα λουλούδια και προσφέρθηκαν εδέσματα σε όλους.

Στην ομιλία της, η πρόεδρος του συλλόγου, Σταυρούλα Γούση – Γουλέτσιου καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον κόσμο που τίμησε την εκδήλωση, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο μήνυμα του εορτασμού της ημέρας.

Τέλος, υπογραμμίζεται ότι στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο ιεράς π. Αθανάσιος Συρταδιώτης, ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτριος Νασίκας, οι αντιδήμαρχοι, Νικόλαος Πρίντζος και Ευάγγελος Γιαννακός, ο υπεύθυνος του ΚΕΠ Υγείας και δημοτικός σύμβουλος, Ιωάννης Σκρίμπας, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Βελεστίνου, Γεώργιος Παπατόλιας, η πρόεδρος της Τ.Κ. Κερασιάς, Αντωνία Χασιώτη, ο τοπικός σύμβουλος, Χρήστος Κολοκοτρώνης καθώς και εκπρόσωποι άλλων συλλόγων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου