ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Γλέντι στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου

γλέντι-στο-δημοτικό-στάδιο-βελεστίνο-25076

Πλήθος κόσμου από το Βελεστίνο, την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου και τη Μαγνησία επέλεξε να γιορτάσει την Πρωτομαγιά στο γλέντι που έστησε από το μεσημέρι ο ΑΣ Ρήγας Φεραίος στον φυσικό του χώρο, το Δημοτικό Στάδιο της ιστορικής πόλης του Βελεστίνου.

Με τη βοήθεια σημαντικών ονομάτων από το δημοτικό τραγούδι -η Μπαρτσελόνα της μουσικής, όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε με ποδοσφαιρικούς όρους από μικροφώνου-, όπως ο Νίκος Φιλιππίδης, η Λευκοθέα Φιλιππίδη, ο Σάκης Φασούλας και ο Παναγιώτης Ζωσιμάς, και με τα απαραίτητα ελέω της ημέρας εδέσματα και ποτά, η γιορτή έλαβε χώρα από νωρίς το μεσημέρι και διήρκεσε ως το βράδυ. Όλα αυτά κάτω από τις δύο μεγάλες τέντες που στήθηκαν ειδικά για τον σκοπό αυτό στην «ηλιόλουστη» έδρα του συλλόγου.

Διοίκηση, παίκτες και εθελοντές φρόντισαν για τις απαραίτητες ετοιμασίες του χορού, ο οποίος αφενός είχε σκοπό τη διασκέδαση αλλά και την ενίσχυση του ιστορικού σωματείου που πρεσβεύει το Βελεστίνο στο πανελλήνιο.

Η εκδήλωση ήταν μία συνδιοργάνωση των κυανόλευκων με τον Δήμο Ρήγα Φεραίου και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε και η στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας, ευχαρίστησε την Περιφέρεια αλλά και τους πραγματικούς, όπως επισήμανε, πρωταγωνιστές της εκδήλωσης. Δηλαδή το Διοικητικό Συμβούλιο και τους ποδοσφαιριστές του Ρήγα Φεραίου. Παράλληλα τόνισε πως «η ομάδα είχε, έχει και θα έχει μέλλον στα αθλητικά δρώμενα της Ελλάδας», προσθέτοντας πως η δημοτική αρχή θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθειά της.

Στον χαιρετισμό του, ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καλτσογιάννης σχολίασε πως «ο Ρήγας αξίζει την προσοχή όλων μας» και έκανε λόγο για αναβάθμιση του Δημοτικού Σταδίου από κονδύλια της Περιφέρειας σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή, εφόσον βέβαια υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες.

Μεταξύ άλλων, στη γιορτή του Ρήγα βρέθηκαν ακόμα ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Δήμου Ρήγα Φεραίου, Χαράλαμπος Πάσχος, από πλευράς Περιφέρειας οι Γιώργος Κίτσιος και Αργύρης Κοπάνας, αρκετά στελέχη της ηγεσίας του Δήμου, το Δ.Σ. του Συλλόγου Περιβολιωτών Ν. Μαγνησίας και ο κόουτς Λάκης Μπακάλης.

Χορηγός επικοινωνίας ήταν η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου