ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης

συγκέντρωσαν-είδη-πρώτης-ανάγκης-192846

Με σεβασμό προς τον ανθρώπινη απώλεια (άυλη και υλική) και στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης που διέπει τον Σύλλογο Θεσσαλών Φυλής «Ο Ρήγας Φεραίος», μέλη και φίλοι από κοινού, διοργάνωσαν μία λιτή αλλά συγχρόνως πλούσια σε συναισθήματα γιορτή, ενόψει των Χριστουγέννων.

Τα παιδιά με τους γονείς στο πλευρό τους αποτύπωσαν στο χαρτί όμορφες δημιουργίες με πλούσια και ευχάριστα χρώματα, κινούμενα στο κλίμα των ημερών. Η αίθουσα στολισμένη αναλόγως και το χριστουγεννιάτικο δέντρο, έδωσαν τον κατάλληλο τόνο, ώστε να οι ώρες να περάσουν γαλήνια. Το μυαλό και η σκέψη όλων φυσικά βρισκόταν στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής και συγκριμένα στους κατοίκους της Μάνδρας και της Νέας Περάμου, όπου μετά από την καταστροφική πλημμύρα που έπληξε αυτές τις δύο περιοχές και μέσα σε ελάχιστες ώρες «κοινής» βροχόπτωσης, έχασαν κυριολεκτικά τα πάντα.

Η ανταπόκριση του κόσμου χαροποίησε ιδιαίτερα τα μέλη του Συλλόγου, καθώς συγκεντρώθηκαν διάφορα είδη, από φάρμακα και τρόφιμα μέχρι κλινοσκεπάσματα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου