ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Προσλήψεις ωρομίσθιων στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

προσλήψεις-ωρομίσθιων-στον-δήμο-ρήγα-283039

Την πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού, 13 θέσεων με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ – Μερικής/ωριαίας απασχόλησης), του Δημοτικού Νομικού Προσώπου Δήμου Ρήγα Φεραίου που εδρεύει στο Βελεστίνο Μαγνησίας, για την υλοποίηση της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2017-2018», ανακοίνωσε ο Δήμος Ρήγα Φεραίου.

Πρόκειται για τέσσερις θέσεις Π.Ε. Παιδαγωγών (δασκάλων), τρεις Π.Ε. Φιλόλογων, δύο Π.Ε. Γυμναστών και από μία θέση στις ειδικότητες Π.Ε. Μουσικών, Π.Ε. Πληροφορικής, Τ.Ε. Μουσικών και Δ.Ε. εκπαιδευτές κοσμηματολογίας.

Οι συμβάσεις που θα υπογραφούν ορίζονται μέχρι 31 Αυγούστου 2018 και με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία της υπηρεσίας, πεζόδρομος Ρήγα Φεραίου 66, Βελεστίνο Μαγνησίας – ΤΚ 37500 και ειδικότερα στο ισόγειο του Δημαρχείου (πληροφορίες – αρμόδιος υπάλληλος Κωνσταντίνος Αθ. Γιάτσιος, τηλ. 24253-50213), εντός προθεσμίας δέκα ημερών, από την επομένη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας και στον χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού ή κοινοτικού καταστήματος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου