ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

«Ανώμαλη προσγείωση» τζιπ σε χωράφι στην Κάρλα

ανώμαλη-προσγείωση-τζιπ-σε-χωράφι-σ-293227

Αγιο είχαν χθες το πρωί ο οδηγός του τζιπ του Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Κάρλας και οι δύο επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο, το οποίο εξετράπη της πορείας του μετά από σκάσιμο του ελαστικού σε στροφή. Το αυτοκίνητο διέγραψε μία «τρελή» πορεία για να «προσγειωθεί» σε χωράφι.

Ειδικότερα, το ατύχημα σημειώθηκε όταν από το αυτοκίνητο που κινούνταν από τα Κανάλια προς την περιοχή της λίμνης, από τη μεριά του «Κουρί», και συγκεκριμένα στις αποθήκες του «Ζαζάνη», κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες έσκασε το μπροστινό ελαστικό του οδηγού επάνω στη στροφή. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, και κατέληξε σε χωράφι με αμυγδαλιές.

Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε με τις ρόδες στον αέρα, με τους τρεις επιβάτες να βγαίνουν σώοι μόνο με επιπόλαια τραύματα.

Επί τόπου κλήθηκαν και μετέβησαν στο σημείο άτομα του Φορέα Διαχείρισης Κάρλας, που βρίσκονταν στα γραφεία που στεγάζονται στο παλιό Γυμνάσιο στα Κανάλια, καθώς και κάτοικοι του χωριού που βοήθησαν με τρακτέρ για την ανάσυρση του αυτοκινήτου.

Για τα αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου διενεργείται προανάκριση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου