ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

«Χάρτα Επικοινωνίας» για τους πολίτες

χάρτα-επικοινωνίας-για-τους-πολίτε-309445

Η τεχνολογία στην υπηρεσία του δημότη στον Δ. Ρήγα Φεραίου

«Χάρτα Επικοινωνίας» δημιούργησε ο Δήμος Ρήγα Φεραίου, ένα άμεσο τρόπο επικοινωνίας και ενημέρωσης των δημοτών του. Μέσω αυτής απευθύνεται σε όλους τους δημότες, ετεροδημότες και απόδημους που «αντλούν» την καταγωγή τους από τον δήμο.

Ο κάθε δημότης μπορεί να μπει στην ιστοσελίδα του Δήμου Ρήγα Φεραίου στο rigas-feraios.gr όπου εμφανίζεται στην κεντρική σελίδα αναδυόμενο παράθυρο για την εγγραφή του στη «Χάρτα Επικοινωνίας» του δήμου, όπου συμπληρώνοντας τα στοιχεία στη φόρμα επικοινωνίας θα λαμβάνει μηνύματα και ενημερώσεις για κάθε τρέχον θέμα και δράση του δήμου.

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, κ. Δημήτρης Νασίκας, δήλωσε: «Με τη Χάρτα Επικοινωνίας, θέλουμε ο κάθε δημότης να έχει δυνατότητα να λαμβάνει άμεσα και προσωπικά γνώση των τρεχόντων ζητημάτων του δήμου, του τόπου που ζει και μεγάλωσε. Ήδη ο κόσμος από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της συγκεκριμένης φόρμας έδειξε το ενδιαφέρον του να εγγραφεί και να ενταχθεί σε αυτό το νέο εγχείρημα του δήμου. Στην προσπάθεια ανάπτυξης του δήμου μας, χρειαζόμαστε όλους τους δημότες μας συνοδοιπόρους».

Ουσιαστικά μέσω της «Χάρτας Επικοινωνίας» η δημοτική αρχή επιχειρεί, μέσω των σύγχρονων τεχνολογιών και της πληροφορικής, να δημιουργήσει ένα δίαυλο επικοινωνίας όχι μόνο με τους δημότες αλλά και με τους ετεροδημότες και τους επισκέπτες, με στόχο αφενός την ενημέρωσή τους και αφετέρου να τους κάνει κοινωνούς στις δράσεις και πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει.

«Θέτουμε την τεχνολογία στην υπηρεσία του πολίτη και επιχειρούμε ο τόπος μας να είναι πρωτοπόρος στην on line εξυπηρέτηση», σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Νασίκας , απευθύνοντας κάλεσμα προς όλους τους δημότες και ετεροδημότες να χρησιμοποιήσουν αυτό το νέο «εργαλείο» επικοινωνίας με τον Δήμο Ρήγα Φεραίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου