ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Νέος αντιδήμαρχος στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

νέος-αντιδήμαρχος-στον-δήμο-ρήγα-φερα-330524

Ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας και πρώην πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Νικόλαος Πρίντζος, είναι από χθες ο νέος αντιδήμαρχος Ρήγα Φεραίου, με απόφαση δημάρχου, μετά την παραίτηση του αντιδημάρχου Καθαριότητας, Ιωάννη Κορώνα, για προσωπικούς λόγους.

Ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας, εξήρε την πολύτιμη προσφορά του παραιτηθέντος αντιδημάρχου στον τομέα της καθαριότητας και τόνισε ότι είναι σημαντική η εμπειρία του κ. Κορώνα σε θέματα αυτοδιοίκησης και η παρουσία του στην ομάδα πλειοψηφίας, ενώ προσέθεσε ότι διατηρούνται οι άριστες σχέσεις και το πνεύμα συνεργασίας που υπάρχει.

Ο παραιτηθείς αντιδήμαρχος δήλωσε από την πλευρά του ότι θα συνεχίσει το έργο προσφοράς στην δημοτική αρχή Ρήγα Φεραίου, διατηρώντας τις άριστες σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί, ενώ τόνισε επίσης την πρόθεση ένθερμης στήριξης του έργου του νέου αντιδημάρχου Καθαριότητας, Γιάννη Παπαϊωάννου, μέχρι πρότινος αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών.

Σύμφωνα με την απόφαση του δημάρχου Ρήγα Φεραίου, Δημήτρη Νασίκα, ορίζονται οι παρακάτω δηµοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας ως αντιδήμαρχοι του ∆ήµου Ρήγα Φεραίου, µε θητεία από 1-9-2017 έως και 31-8-2019, με τις εξής αρμοδιότητες: Αντιδήµαρχος ∆ιοικητικών Υπηρεσιών, ΚΕΠ, Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, ορίζεται ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Νικόλαος Πρίντζος. Αντιδήµαρχος Τοπικής Οικονοµικής Ανάπτυξης, είναι ο Απόστολος Ροµφαίας, Αντιδήµαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών ο Σταύρος Χατζής και Αντιδήµαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας, Πρασίνου, Ηλεκτροφωτισµού και Συγκοινωνιών, ο Ιωάννης Παπαϊωάννου.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου