ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες

εκδηλώσεις-για-όλες-τις-ηλικίες-385472

Πλούσιο καλοκαιρινό πρόγραμμα εκδηλώσεων για όλους τους δημότες αλλά και για τους επισκέπτες προετοίμασε ο Δήμος Ρήγα Φεραίου, σε συνεργασία με τους συλλόγους της περιοχής. Συνδυάζονται αρμονικά την παράδοση με τα σύγχρονα πολιτιστικά στοιχεία, οι διοργανωτές υπόσχονται ένα καλοκαίρι γεμάτο εικόνες, ακούσματα και γεύσεις.

Την Τρίτη 25 Ιουλίου στις 21.30 λαϊκή βραδιά στην κεντρική πλατεία Χλόης, την Τετάρτη 26 Ιουλίου στις 21.00 λαϊκή βραδιά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αερινού στην κεντρική Πλατεία Αερινού (ενόψει του Εορτασμού του Αγίου Παντελεήμονος).

Την Πέμπτη 27 Ιουλίου διοργανώνεται το πάρτι νεολαίας Αγίου Γεωργίου στις 22.00 στο δημοτικό σχολείο, και την Παρασκευή 28 Ιουλίου στις 20.30 διοργανώνεται παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών από τον Πολιτιστικό – Αθλητικό Σύλλογο «ΔΙΑΠΛΑΣΗ», στην κεντρική Πλατεία Ριζομύλου (χώρος μπάσκετ), και έντεχνη – λαϊκή βραδιά στις 20.30 στο λιμάνι Αγριελιάς Κεραμιδίου. Ο κύκλος του δεύτερου μήνα του καλοκαιριού ολοκληρώνεται το Σάββατο 29 Ιουλίου στις 20.30, με βραδιά λαϊκού πολιτισμού από τον Πολιτιστικό – Αθλητικό Σύλλογο «ΔΙΑΠΛΑΣΗ» στην κεντρική πλατεία Ριζομύλου (χώρος μπάσκετ).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου