ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Επίσκεψη Σ. Φάμελλου σήμερα στην Κάρλα

επίσκεψη-σ-φάμελλου-σήμερα-στην-κάρλα-434504

Τα έργα στον ταμιευτήρα της Κάρλας θα επισκεφτεί σήμερα το μεσημέρι ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος. Σύμφωνα με πληροφορίες , η έλευση του κ. Φάμελλου στο Στεφανοβίκειο αναμένεται γύρω στις 2 το μεσημέρι. Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος θα συνοδεύεται από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κων. Αγοραστό, ενώ έχει κληθεί να λάβει μέρος στην περιοδεία που θα ακολουθήσει και η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Ο αν. ΥΠΕΝ από το πρωί σήμερα θα βρίσκεται στη Λάρισα, όπου στις 10:00 το πρωί θα εγκαινιάσει τον πρώτο ιδιωτικό σταθμό συμπιεσμένου φυσικού αερίου CNG THESSALY στην Κεντρική Ελλάδα, στον λόφο Μεζούρλου, απέναντι από την Ιατρική Σχολή.

Ο κ. Φάμελλος, μετά τα εγκαίνια θα παραβρεθεί σε ενημερωτική συνάντηση με τους δημάρχους Θεσσαλίας για την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου σε νέες περιοχές (ξενοδοχείο Larissa Imperial), παρουσία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας και των δημάρχων Λάρισας, Ελασσόνας, Τυρνάβου, Βελεστίνου, Καλαμπάκας, Παλαμά, Σοφάδων, Αγιάς, Νίκαιας, Τεμπών και Μουζακίου Καρδίτσας. Υπολογίζεται ότι στις 14.00 θα μεταβεί στο Στεφανοβίκειο για μία σύντομη επίσκεψη στην περιοχή του ταμιευτήρα της λίμνης Κάρλας, παρουσία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου