ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Αίθουσα εκδηλώσεων απέκτησε ο Σύλλογος Γονέων του 1ου Δημοτικού Βελεστίνου

αίθουσα-εκδηλώσεων-απέκτησε-ο-σύλλογ-435767

Την Πέμπτη, 8 Ιουνίου το μεσημέρι στο χώρου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βελεστίνου, όπου παλαιά στεγάζονταν το ΕΠΑΛ Βελεστίνου, τελέστηκαν τα εγκαίνια της αίθουσας εκδηλώσεων του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βελεστίνου, η οποία παραχωρήθηκε από τη Δημοτική Αρχή στο Σύλλογο επί Δημαρχίας κ. Δημητρίου Νασίκα.

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Νασίκας Δημήτριος, η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δήμητρα Βιολντζή, και ο Δημοτικός Σύμβουλος & Υπεύθυνος του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου, κ. Ιωάννης Σκρίμπας, έκοψαν την κορδέλα των εγκαινίων, παρουσία εκπροσώπων της Εκπαιδευτικής Κοινότητας, μαθητών, γονέων, φορέων, συλλόγων και πολιτών.

Ο Αγιασμός των εγκαινίων τελέστηκε από τον Αρχιερατικό Ιερέα, π. Αθάνασιο Τράικο & π. Ι. Αθανάσιο Συρταδιώτη.

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, κ. Δημήτριος Νασίκας στον χαιρετισμό του επισήμανε ότι «Σήμερα νιώθω ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της εθελοντικής προσπάθειας του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων μιας και όταν παραδόθηκε ο χώρος στο Σύλλογο ήταν εντελώς διαφορετικός. Διαπίστωσα ότι με συνέργεια κοινή προσπάθεια και αγαστή συνεργασία όλοι μαζί μπορούμε να επιλύσουμε θέματα της καθημερινότητάς μας και συγκεκριμένα σ΄ αυτή την περίπτωση λύθηκε το θέμα της αίθουσας εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βελεστίνου». Στη συνέχεια ο Δήμαρχος συνεχάρη το Δ.Σ. και τους γονείς που κατάφεραν να ολοκληρώσουν μία αίθουσα εκδηλώσεων σε τόσο σύντομο χρόνο. Επίσης, ιδιαίτερα αναφέρθηκε στη συμβολή για την υλοποίηση του έργου αυτού, τόσο στον αείμνηστο Γεώργιο Καλόγηρο, όσο και στα μέλη της οικογένειάς του, που ήταν συνεχώς αρωγοί στην προσπάθεια».

Χαιρετισμό επίσης απεύθυναν, η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δήμητρα Βιολντζή και ο Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βελεστίνου κ. Αργύρης Παπαθανασίου.

Ακολούθησε η απονομή τιμητικών πλακετών στον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου, κ. Νασίκα Δημήτριο, στον Διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου κ. Αργύρη Παπαθανασίου, στον Δ/τή του 304 ΠΕΒ, καθώς και στους υιούς του αειμνήστου Γεωργίου Καλογήρου, για την συνεισφορά τους στη δημιουργία της αίθουσας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου