ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Σε κυκλοφορία το νέο ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Βελεστίνου

σε-κυκλοφορία-το-νέο-ασθενοφόρο-του-κέ-447856

Σήκωσε επιτέλους «μανίκια» η 5η ΥΠΕ. Μετά τις έντονες αντιδράσεις και τον θόρυβο που δημιουργήθηκε για το «καθηλωμένο» ασθενοφόρο που δώρισε η ΕΒΟΛ και δεν έχει ακόμη τεθεί σε κυκλοφορία, όπως έγραψε ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, ενέκρινε χθες τις διαδικασίες για να μπορεί το υπερσύγχρονο όχημα να χρησιμοποιηθεί.

Ειδικότερα, με απόφαση του διοικητή της 5ης ΥΠΕ η οποία αναρτήθηκε χθες το μεσημέρι στη Διαύγεια, εγκρίθηκε να τεθεί σε κυκλοφορία ένα ασθενοφόρο για την κάλυψη των αναγκών του ΠΕΔΥ – Κέντρο Υγείας Βελεστίνου.

Σύμφωνα με την απόφαση, στο όχημα θα αναγράφεται ευκρινώς αλλά διακριτικώς η φράση «Δωρεά της ΕΒΟΛ προς το Κ.Υ. Βελεστίνου του Δήμου Ρ. Φεραίου».

Το όχημα θα φέρει υποχρεωτικά κίτρινη λωρίδα σε πλάτος 0,10 cm με τον πλήρη τίτλο της Υπηρεσίας στις δύο πλευρές του αυτοκινήτου και τον αριθμό κυκλοφορίας του Υπουργείου Μεταφορών – Επικοινωνιών στις πορτοκαλί πινακίδες του.

Το θέμα του «παροπλισμένου ασθενοφόρου» που δωρίστηκε από την ΕΒΟΛ για να καλύψει τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας Βελεστίνου, ανέδειξε με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, υπογραμμίζοντας τις έντονες αντιδράσεις εκ μέρους της ΕΒΟΛ για τη γραφειοκρατία που ουσιαστικά κρατά καθηλωμένη μία σύγχρονη μονάδα, την ώρα που η περιοχή του Βελεστίνου έχει «πληρώσει ακριβά» σε θανάτους, την μη ύπαρξη ικανού αριθμού ασθενοφόρων και οδηγών για να εξυπηρετούνται επείγοντα περιστατικά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου