ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Ηρθαν στα χέρια και μετά διαπίστωσαν ότι ήταν φίλοι

ηρθαν-στα-χέρια-και-μετά-διαπίστωσαν-ό-454913

Ήρθαν στα χέρια στο Αστυνομικό Τμήμα Βελεστίνου, αλλά στην πορεία διαπίστωσαν ότι γνωρίζονταν από παλιά και μάλιστα ότι ήταν και αγαπημένοι φίλοι.

Το επεισόδιο συνέβη προχθές γύρω στις 8.30 το βράδυ. Οι αστυνομικοί είχαν προσαγάγει στο Αστυνομικό Τμήμα Βελεστίνου 38χρονο, ο οποίος ήταν υπό την επήρεια μέθης και περιφερόταν ημίγυμνος από τη μέση και επάνω στο νεκροταφείο του Βελεστίνου. Ο 38χρονος, όπως διαπιστώθηκε, είχε χάσει συγγενικό του πρόσωπο πρόσφατα και ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Κατά τη διάρκεια κράτησής του, 44χρονος απευθύνθηκε στο Τμήμα με σκοπό να ζητήσει εξηγήσεις από τον 38χρονο, καθώς θεώρησε ότι είχε προσβάλει τη μνήμη της αδερφής του, την οποία είχε χάσει επίσης πρόσφατα.

Στο Αστυνομικό Τμήμα ακολούθησαν σκηνές χάους. Ο 44χρονος επιτέθηκε στον 38χρονο σπρώχνοντάς τον, με αποτέλεσμα εκείνος να χάσει την ισορροπία του από την καρέκλα όπου καθόταν και να χτυπήσει το κεφάλι του στο καλοριφέρ.

Ο 38χρονος διακομίστηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και μετά την παροχή πρώτων βοηθειών έλαβε εξιτήριο. Οι αστυνομικοί, ωστόσο, τον οδήγησαν στο κρατητήριο για λόγους προστασίας, καθώς συνέχιζε να βρίσκεται σε κατάσταση μέθης. Στο κρατητήριο οδήγησαν και τον 44χρονο, ο οποίος συνελήφθη για απρόκλητες σωματικές βλάβες.

Το ξημέρωμα της χθεσινής μέρας, ωστόσο, φαίνεται ότι βρήκε τους δύο άνδρες να συνειδητοποιούν ότι ήταν όχι μόνο παλιοί γνωστοί αλλά και αγαπημένοι φίλοι.

Χθες, ο 38χρονος αφέθηκε ελεύθερος. Ο 44χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Βόλου. Ο συλληφθείς φέρεται να υποστήριξε ότι δεν χτύπησε τον 38χρονο, αλλά ότι κατά τη διάρκεια που βρισκόταν στο τμήμα τον έσπρωξε από θέση άμυνας, καθώς νόμιζε ότι θα του επιτιθόταν εκείνος. Ήταν παλιός γνωστός και φίλος, δήλωσε.

Η Εισαγγελία Βόλου άφησε ελεύθερο τον 44χονο και διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διαπιστωθεί αν τελικά το αδίκημα της απρόκλητης σωματικής βλάβης τελέστηκε ή όχι.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου