ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Από πλήρη επιτυχία στέφθηκε η 6η πανελλήνια συνάντηση ιππέων στο Ελευθεροχώρι

από-πλήρη-επιτυχία-στέφθηκε-η-6η-πανελλ-477465

Mε μεγάλη επιτυχία για έκτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε πανελλαδική συγκέντρωση ιππέων στο Ελευθεροχώρι Μαγνησίας του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Ιππείς από όλη την Ελλάδα παραβρέθηκαν στο Ελευθεροχώρι για να περάσουν ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο.

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε έφιππη πορεία 7 χιλιομέτρων μέσα από μία πανέμορφη διαδρομή την οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου.

Το ίδιο βράδυ έγινε μεγάλο γλέντι στην πλατεία του χωριού με ζωντανή μουσική, όπου παρέστησαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημ. Νασίκας και άλλοι επίσημοι.

Το πρωί της Κυριακής έγινε πορεία 17 χιλιομέτρων την οποία ακολούθησαν 6 αμαξήλατες και 90 ιππείς που από μονοπάτια και υπέροχες τοποθεσίες έφτασαν στη Μονή ΤΕΚΕ Φαρσάλων, όπου έγινε στάση για ξεκούραση και καφέ. Εκει μείνανε τα άλογα για περίπου μία ώρα και στη συνέχεια πήραν το δρόμο της επιστροφής. Στην πλατεία του χωριού τους περίμενε πλήθος κόσμου, τους επιφύλαξε θερμή υποδοχή.

Μικροί και μεγάλοι θαύμασαν τα άλογα, μερικά από τα οποία παρέμειναν στο χώρο και άλλα με αναβάτες μικρούς και μεγάλους έκαναν βόλτα στην γύρω περιοχή.

Οι Φίλοι ελεύθερης ιππασίας Ελευθεροχωρίου Μαγνησίας με ανακοίνωσή τους, ευχαριστούν όλους τους ιππείς που πήραν μέρος από όλη την Ελλάδα, στην 6η Πανελλήνια Συνάντηση, από Αλεξανδρούπολυ, Ηγουμενίτσα, Ν. Ζίχνη Σερρών, Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, Κοζάνη, Γιαννιτσά, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Τύρναβο, Τσαριτσάνη, Αμπελώνα, Λιτόχωρο, Βόλο, Αγριά, Καλά Νερά, Μηλιές, Αγ. Γεώργιο Νηλείας, Σούρπη, Αλμυρού, Ανάβρα, Στεφανοβίκειο, Βελεστίνο, Αερινό, Κανάλια, Βασιλικά Φαρσάλων και Κοκκίνα. Τέλος απευθύνονται ευχαριστίες στο Δήμο Ρήγα Φεραίου και σε όλους τους φίλους και χορηγούς, που βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η διοργάνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου