ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Σε καρναβαλικούς ρυθμούς το Βελεστίνο

σε-καρναβαλικούς-ρυθμούς-το-βελεστίν-551954

Η έναρξη του Κυνηγιού του Κρυμμένου Θησαυρού των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Ρήγα Φεραίου, η οποία και σηματοδότησε την έναρξη των αποκριάτικων εκδηλώσεων, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το βράδυ στον πεζόδρομο του Βελεστίνου, μπροστά από το Δημαρχείο.

Σ’ ένα ευχάριστο γεμάτο αποκριάτικη διάθεση περιβάλλον οι νέοι της περιοχής οργανωμένοι σε ομάδες συγκεντρώθηκαν και μέσα από την πρώτη δοκιμασία που υποβλήθηκαν από την Οργανωτική Επιτροπή του παιχνιδιού, γνωστή ως «ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΙ» και έλαβαν τον πρώτο γρίφο. Η συνέχεια του παιχνιδιού θα συνεχίσει την Κυριακή 26-02-2017 και ώρα 13.00 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία του Βελεστίνου. Οι ομάδες θα πρέπει μέσα από δοκιμασίες και λύνοντας γρίφους να φτάσουν στον Κρυμμένο Θησαυρό. Κατόπιν θα ακολουθήσει παρέλαση με όλες τις ομάδες του θησαυρού, με συλλόγους και σχολεία.

Στην έναρξη παρευρέθηκαν οι : Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, κ. Γκογκινούδης Τριαντάφυλλος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου, κ. Παπατόλιας Γεώργιος, ο Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου, κ. Κολοκοτρώνης Χρήστος, ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Γιαννακός Ευάγγελος και ο Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου, κ. Χατζής Γεώργιος.

Ο Αντιδήμαρχος, κ. Γκογκινούδης Τριαντάφυλλος και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου, κ. Παπατόλιας Γεώργιος ευχήθηκαν Καλή Αποκριά σε όλους και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις ομάδες τονίζοντας και οι δύο τη σημασία της συμμετοχής των νέων στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου